10.09.18, 23:15
1-igruba
2-wisłocki
3-wisłocki
4-wisłocki
5-wisłocki
6-e-zybi
7-wisłocki
8-e-zybi
9-wisłocki
10-wisłocki, 11wisłocki 12wisłocki dalej też
a ten śmieć od betoniarki pisał, że to ja zaśmiecam forum :-(
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Ale to juz było... 10.09.18, 23:20
      A a.sdf.gh.kl nawet na lekarstwo! ;-)
      PS Chyba powtarzasz się... ;-)
    • genia50 Re: wisłocki 11.09.18, 10:07
      Najczęściej o zaśmiecaniu pisała p.Palacz vel. Jakby m miała potrzebę to bym założyła wątek ,ale te które są zawierają dużo tematów i można się wypowiadać.Wystarcza mi jak się wypowiem w istniejących wątkach.Jak ci mało, to zakładaj, ale ty byś zakładał monotematyczne a to nie jest za bardzo ciekawe.
      • e-zybi Re: wisłocki 11.09.18, 10:33
        Czego oczekiwać od księdza? Księża już tak mają, taca, a później liczenie: 1, 2, 3...;-)
    • exbenek Re: wisłocki 11.09.18, 11:52
      Bo jełopie zaśmiecasz! . Pan Wisłocki i pan E -Zibi( dla jełopa trzeba się tak przedstawiać i wymagać od tej kupy g..na aby tak pisał) są przy twoich rzygowinach przeniesionych na klawiaturę "poezją" . A ty pitekantropie "popracuj" rączką przy rozporku , pokrzycz coś o komunie ; pocałuj fotografię "Balbinki" z drugiej strony , na wysokości końca ud i wyłącz betoniarkę ....
      • exbenek Re: wisłocki 11.09.18, 12:06
        Zwracam uwagę że to "niedopracowane stworzenie" ma dostęp do klawiatury jedynie w godzinach "późnopopołudniowych" . Być może jest to zbyt daleko posunięte , ale on na 99% , jest rzeczywiście "operatorem betoniarki" albo wykonuje podobne czynności ; "konserwuje powierzchnie płaskie" , "wykłada chemię w Kauflandzie" , "projektuje gębokość otworów cmentarnych" ( to ostatnie mało prawdopodobne - w 100% sprywatyzowane ; kopidoła nie stać na idiotę w pracy) i swoje żale wylewa pisząc bzdury o komunie i teraźniejszości .... No i wątek "seksualny" .... Kto wylewa żale i pretensje do kobiet ( p67 to nie jest kobieta , to jest katechetka ;-)) Frustrat z "bólem stawów" od permanentnego "machania" nadgarstkiem .... Zrozumcie człowieka .... ;-)
        • a.sdf.gh.kl Re: wisłocki 11.09.18, 23:11
          Rozśmieszyłeś mnie! Do łez!
          Znów jednak zapomniałeś zażyć leki! Pamiętaj, regularne zażywanie w twoim przypadku przyniesie ulgę!
          Nie zapomnij dorzucić do betoniarki, by nie było pustych przebiegów. Wystarczy pusty twój łeb! Z nim są już problemy!
          • wislocki12 Stulecie 11.09.18, 23:15
            Klechowski jeszcze radził, że by nie pić... Szczególnie na stulecie RP! ;-)
            • wislocki12 Żeby 12.09.18, 00:11
              Miało być żeby! ;-)
            • a.sdf.gh.kl Re: Stulecie 12.09.18, 00:57
              www.youtube.com/watch?v=faHwAc4N00U
              • e-zybi Re: Stulecie 12.09.18, 05:00
                To, że ksiądz pije to wiem, ale by zaraz przechwalać się? www.youtube.com/watch?v=IELSg25_6Rg
          • exbenek Re: wisłocki 12.09.18, 08:01
            Jak już wytarłeś te łzy , nie zapomnij opłukać ręki......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka