Gość: JA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 20.03.05, 10:48 PODOBNO MA TERAZ POWSTAĆ MARKET TESCO W TARNOBRZEGU. MOŻE WIE KTOŚ W KTÓRYM MIEJSCU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lk Re: TESCO IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 20.03.05, 12:29 w dawnej mleczarni Odpowiedz Link Zgłoś
bbbb52 Re: TESCO 20.03.05, 19:19 tak rzeczywiście, ma powstać TESCO na bazie pomieszczeń po byłej mleczarni w Wielowsi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TESCO IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 17:09 baqrdzo dziękuje za wiadomość ale w tej mleczarni to już podobno informacja z okresu neolitu , podobno teraz ma być w samym tbg. tylko nikt nie wie gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:27 koło stawów, słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomato Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:39 podobno Klimkiewicz sprzedał tereny hurtowni Toya Stamnar i DAO. Tam ma być Tesco budowane ale nie wiadomo czy dostanie zgodę Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko czekam... Re: TESCO IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 22.03.05, 23:03 Klimkiewicz zamiast handlem niech na wsi w Sielcu zajmie się koszeniem działki którą wykupił(chyba za Żwiruka?)NA KTÓREJ ROSNĄ TYLKO OSTY. Podobnie jest z działką właściciela STODOŁY.Tam urósł już prawie las. Firma POLAR też niech zajmie się swoją działką obok Klimkiewicza. Jedynie dobrze wyglądają działki resteuracji KOGA i osiedlowa Sielca(boisko). Bez zastrzeżeń są posesje działających tam zakładów prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:31 słyszałem ze ma powstac za galeria DAO (czy jak sie to pisze) az do samego fotoclassica. dla mnie to paranoja . po kiego grzyba tyle sklepow w tym miescie.nic tylko sklep za sklepem.ciekawe komu na tym zalezy zeby ciagle latac po sklepach. w nas w tbg sklepow wielkopowierzchniowych jest wiecej niz w rzeszowie.wladze opamietajcie sie - moze jakies kino itp.????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:16 a ja mówię żeby było ich więcej ludzie nie wydadzą więcej tylko tyle ile mogą a może i kupią coś taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blisko_Tesco Re: TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:08 Jezeli chodzi o lokalizacje - sa trzy propozycje i wszystkie trzy dotycza terenow w poblizu placu targowego, gdzie ostatecznie stanie - okaze sie najpozniej jesienia tego roku. Planowane otwarcie - czerwiec 2006 - powierzchnia ok. 3,5 tys m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: may Re: TESCO IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.05, 18:16 No i niech stanie TESCO. I jeszcze Geant i OBI i wszystko inne. Nie trzeba bedzie jezdzic do Krakowa na zakupy. A swoja droga...powinni skorzystac na tym klienci, bo konkurencja miedzy marketami bedzie ogromna, a najlepsza strategia bedzie oczywscie strategia cenowa ( w naszych warunkach). Z biegiem czasu częśc z marektów padnie, ale to juz nie jest jakis ogromny problem dla mieszkańców (choć nie wiem,ile osób zatrudniają w tej chwili markety). Proponuje jeszcze, zeby przy tym Tesco powstala jakas ladna galeria handlowa. Niekoniecznie na wzór Galerii Kazimierz, ale na przykład Galerii Krokus w Krakowie:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:37 przez takich ludzi jw. ginie Polska, co za obłuda, wymiotować mi się chce, spece od marketingu którzy są często waszymi sąsiadami, sprzedają swoją ojczyznę razem ze swoją du...pą za marne grosze a wy im pomagacie w tym..... jakich czasów dożyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaatammm Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:25 "GO" jaki Ty kurde głupi jestes!!!!nie sprzedajmy nie pozwalajmy innym robic to czego sami nie umiemy,Badzmy drugą białorusia,a ty dalej suchaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublińczanka Re: TESCO IP: 80.51.222.* 04.04.05, 15:27 A moze to wasze tesco będzie małee ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: TESCO IP: *.osk.enformatic.pl 16.05.05, 13:33 małe ale może w końcu cos prawdziwego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LK Re: TESCO IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 16.05.05, 16:17 Lublińczanka z Siarkowca Odpowiedz Link Zgłoś