Dodaj do ulubionych

Sebastian Strażnik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:16
Oj, długo nic nie słyszałem o wyczynach super strażnika SEBASTIANA - czyżby
go zwolnili?
Obserwuj wątek
    • ruchal Re: Sebastian Strażnik 08.09.05, 07:46
      No tak były przyjęcia w straży miejskiej i w ogóle w UM. Czy ktoś zna jakieś
      szczegóły?
    • Gość: petent Re: Sebastian Strażnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:38
      Były przyjęcia? Chyba bardzo po cichu bo moje podanie chyba już tam pożółkło i
      pies z kulawą nogą się nie odezwał... Ale co mam się dziwić: w pierwszej
      kolejności przyjęci zostali wszysce znajomi króliczka!
    • Gość: kot Re: Sebastian Strażnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:35
      Szanowny kolego ludzi z ja...i to sie promuje a nie zwalna.
    • Gość: zyx Re: Sebastian Strażnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:11
      A komu tak w Straży przeszkadza Sebastian. Stara gwardia czuje się zagrożona no
      i ma rację do szkoły za późno a na emeryturę za wcześnie. A swoją drogą niezła
      atmosfera tam musi panować.
    • Gość: kulfon Re: Sebastian Strażnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:19
      czyżby atmosferka w straży troszkę śmierdziała, ciekawe tylko czy pusje się
      stare czy nowe...
    • Gość: rafaello Re: Sebastian Strażnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 07:56
      Oj, widziałem widziałem jak dumnie jeździł radiowozem, udzialał pouczeń "co
      robisz baranie?" większych rękoczynów niestety nie widziałem, ale może coś
      przegapiłem... A tak nawiasem co za nowa twarz jeździła z S. Jakoś nie pasował
      do niego - taki jakiś sympatyczny i miły...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka