Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:16 Oj, długo nic nie słyszałem o wyczynach super strażnika SEBASTIANA - czyżby go zwolnili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruchal Re: Sebastian Strażnik 08.09.05, 07:46 No tak były przyjęcia w straży miejskiej i w ogóle w UM. Czy ktoś zna jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petent Re: Sebastian Strażnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:38 Były przyjęcia? Chyba bardzo po cichu bo moje podanie chyba już tam pożółkło i pies z kulawą nogą się nie odezwał... Ale co mam się dziwić: w pierwszej kolejności przyjęci zostali wszysce znajomi króliczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Sebastian Strażnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:35 Szanowny kolego ludzi z ja...i to sie promuje a nie zwalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Sebastian Strażnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:11 A komu tak w Straży przeszkadza Sebastian. Stara gwardia czuje się zagrożona no i ma rację do szkoły za późno a na emeryturę za wcześnie. A swoją drogą niezła atmosfera tam musi panować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulfon Re: Sebastian Strażnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:19 czyżby atmosferka w straży troszkę śmierdziała, ciekawe tylko czy pusje się stare czy nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaello Re: Sebastian Strażnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 07:56 Oj, widziałem widziałem jak dumnie jeździł radiowozem, udzialał pouczeń "co robisz baranie?" większych rękoczynów niestety nie widziałem, ale może coś przegapiłem... A tak nawiasem co za nowa twarz jeździła z S. Jakoś nie pasował do niego - taki jakiś sympatyczny i miły... Odpowiedz Link Zgłoś