Gość: aaa IP: *.pcz.pl 04.04.06, 10:20 Jesli ktos ma ochote porsze sobie przczytac artykuł w dzisiejszych "Nowinach" www.gcnowiny.pl/ ludnośc nam sie zmiejsza w miescie .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maroone Re: Tarnobrzeg 49.800 mieszkanców :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:23 no to do roboty! częsty napis nad pisuarami: PRZYSZŁOŚĆ NARODU W TWOICH RĘKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Tarnobrzeg 49.800 mieszkanców :( IP: *.pcz.pl 04.04.06, 10:27 oby to było takie łatwe, ale tak powaznie to miasto ponizej 50 tys, ma juz miejsza liczbe radnych i tracjie niektóre przywileje (choc z tymi radnymi to moze doby pomysł) ale to i tak zroszke obnizenie rangi miasta. A tak poza tym cos sie na tym forum dzieje od rana jest juz prawie całą pierwsza strona nowych postów zazwyczaj przez cały dzien jest z 10 nowch :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Tarnobrzeg 49.800 mieszkanców :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:31 dziubiński zostanie burmistrzem? hehehe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tarnobrzeg 49.800 mieszkanców :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:35 przyłączyć jakąś wioskę,Chmielow na ten przykład,może być z pensjonariuszami z aresztu,będzie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: try Re: Tarnobrzeg 49.800 mieszkanców :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 17:53 miasto ktore nie ma 100 tys. mieszkańców to już nie miasto... to miasteczko zeby nie powiedzuieć wieś Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Kocham Tarnobrzeg 06.04.06, 21:59 Gość portalu: try napisał(a): > miasto ktore nie ma 100 tys. mieszkańców to już nie miasto... to miasteczko > zeby nie powiedzuieć wieś Taaa no co ty powiesz. Dla mnie mój Tarnobrzeg jest miastem. Nie obchodzi mnie to czy ma burmistrza czy prezydenta. Czy ma mniejszą ilość radnych czy większą. Niestety kadencja naszego gospodarza jak na razie przysparza tylko długów co prowadzi do tego że miasto się coraz bardziej stacza jak kamień z wielkiej góry. A wasz patriotyzm lokalny też jest niczego sobie. Doskonale pasujecie do ostatniego rankingu gdzie Polacy zajęli jedno z czołowych miejsc od końca. Ja otwarcie mogę powiedzieć Rzeszowiakowi, Warszawiakowi i każdemu innemu mieszkańcowi innego miasta że jestem dumny ze swojego miasta, z jego siarkowej historii, jego rozbudowy, jestem dumny z dołka machowskiego, placu czerwonego, i każdego ładniejszego lub brzydszego miejsca w tym mieście. Przyznaje że z robotą ostatnio coraz gorzej ale ludzie – Co jest mi winne to miasto? NIC Co jest mi winna Polska ? NIC bo winni i odpowiedzialni są tylko ludzie ci ludzie co rządzą. I ich mogę potępiać. Mówię to głośno każdemu – ja nie mieszkam we wsi. PS: Dla kogo życie jest zbyt ciężkie zawsze pozostaje mu most w Sandomierzu. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciekinier Re: Kocham Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:44 Ale to dęte i patetyczne:-( Włącz elektryke pod trąbami będzie cię głosniej słychać-z czego tu być dumnym ? Ze smrodu przeszłości? W tym kraju jeśliś nie jest z "układu" nie masz szans!I tak było zawsze!!!!!! Idiotyczne zrywy idealistów zastąpił pragmatyczny pęd za chlebem najczęściej w Polsce nieuczciwy.I Tarnobrzeg nie jest tu wyjątkiem-dlatego ja nie chcę być tą muchą z kawału o ojczyźnie i gó..e.("Rozmawiają dwie muchy: tato to gó.. na którym siedzimy śmierdzi,dlaczego stąd nie odfruniemy? Wiewz synu śmierdzi śmierdzi...Ale to jest NASZA OJCZYZNA!!!")oDFRUWAM-BO NIE CHCĘ BYĆ JUŻ DŁUŻEJ DUMNY Z GÓWNA!!!!!!NAPISZĘ Z IRLANDII!! Życzę"gó..arzom" powodzenia i dalszego dęcia w dłuższe trąby niż siewca!!!!!Przyjadę tu jak zmienie obywatelstwo!!!!!!!I to jest teraz ścieżka dla młodzieży w tym kraju >Smutne ale jak uczy rzeczywistość tu nigdy nic się nie zmieni:-( Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Re: Kocham Tarnobrzeg 07.04.06, 14:54 No to nara Naprawdę szkoda mi Ciebie. Takie to smutne :( Chyba zaraz się popłacze Naprawdę wzruszyła mnie twoja historia Musisz coś z tym zrobić – szybko wyjeżdżaj albo rzuć się z mostu żeby dłużej nie cierpieć. <hahaha> Proponuję Ci pracę we Włoszech przy podcieraniu zadka jakiejś starszej pani albo jedź do tej swojej Irlandii wrzucać cement łopatą do betoniary. Bo żeby mieć jakieś perspektywy głupcze to trzeba się uczyć, a jak się nie uczysz albo kończysz marketing i zarządzanie to nie masz perspektyw. Gównem jesteś ty a nie ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf dj_siewca napisał:: Kocham Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 17:45 A kochaj sobie kogo chcesz i co chcesz, ale nie musisz tego obwieszczać całemu światu, doprawdy nikogo to nie obchodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek kogoś jednak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:55 Gość portalu: olaf napisał(a): > A kochaj sobie kogo chcesz i co chcesz, ale nie musisz tego obwieszczać całemu > światu, doprawdy nikogo to nie obchodzi.. Mnie to obchodzi. Dobrze że są jeszcze tacy Tarnobrzeżanie i Polacy. Popieram Siewce Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Re: dj_siewca napisał:: Kocham Tarnobrzeg 08.04.06, 01:29 Tacy jak ty sprzedali Polskę moskalom. Narta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: dj_siewca napisał:: Kocham Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 07:55 ot, mądrze i na temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Re: dj_siewca Kocha Tarnobrzeg 08.04.06, 10:51 Gość portalu: olaf napisał(a): > ot, mądrze i na temat.. Tacy jak ty woleli kasę niż wolność ojczyzny dlatego głosowali za rozbiorami (oczywiście byli przekupieni przez moskali). Taka jest prawda. Skoro dla Ciebie ojczyzna jest gównem (wiem że pisze z jedną osobą ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanek Kochać to niekoniecznie kochać TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:37 Gó.. w tym kawale wg mojego mniemania to synonim bylejakości ,polskiego piekiełka,bicia piany,hipokryzji,krewnych i znajomych królika ,cynizmu , doraźności działania itp, itd. I takie jest w Polsce młodzieży uczenie(nie mam tu na mysli szkół).Ostatnie autorytety poumierały,zresztą kto ich tu słuchał?Dlatego wcale nie dziwie sie młodzieży, która stąd ucieka, bo bylejakość nie może na starcie nikogo tu zatrzymać.Sam chętnie bym stąd uciekł, lecz jestem już za stary.Gdy patrzę w przeszłość to oprócz dumy z piękna tego kraju nic więcej do niego nie czuję.Piękno można znaleźć wszędzie.Nie chiałbym mieszkać wśród Polaków-bo tylko wstyd nim być!Globalizacja zabija języki a niedługo zabije pojęcie ojczyzny!Z patriotyzmu przyszła ludzkość będzie się śmiać ,nie rozumiejąc jak w imię "ojczyzny" można było zabijać i kłócić sie np. o granice.Bo o co w tym życiu chodzi?-o nierobienie sobie krzywdy i o godne życie...A tego tu nie znajdziesz...Dlatego młodzieży uciekajcie stąd gdzie pieprz rośnie -popieram wasz wybór!!!!!!!Świat zmierza w kierunku, który wyznacza dziś parafraza hasła:"tam ojczyzna moja gdzie chleb".I tak jest dobrze!Chyba że wybór dotyczy zapisania się do aktualnie rządzącej partii i perspektywy jakiegoś niezłego stołka...Wtedy możecie zostać... Natomiast wystrzegajcie sie ludzi którzy bronią idiotycznego pojęcia "EUROPA OJCZYZN" bo jest to obrona ksenofobii,nacjonalizmów itp chorych zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Polske kochać rząd olewać 11.04.06, 13:02 A dlaczego przez paru debili którzy siedzą w rządzie mam się czuć przez to gorszy. Mam się wstydzić swojej Polskości. Przez tych złodziei którzy siedzą na stołkach? NIGDY W ŻYCIU!! Kto chce niech jedzie nikt go tu nie trzyma. Ale zawsze będę czcił ziemię za której wolność umierali moi przodkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Kocham Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 01:01 napiło się człeczysko "tusipku" za dużo za młodu albo na głowę upadło przy okazji ostatnich oblodzeń... i... uszkodziło sobie organ odpowiedzialny za myslenie... Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Re: Kocham Tarnobrzeg 10.04.06, 16:59 Gość portalu: mktwkr napisał(a): > napiło się człeczysko "tusipku" za dużo za młodu albo na głowę upadło przy > okazji ostatnich oblodzeń... > uszkodziło sobie organ odpowiedzialny za myslenie... Wiesz, ostatnio byłem u psychiatry a nawet dwóch. Stwierdzili że ze mną wszystko w porządku. Jeśli ze mną jest wszystko w porządku to znaczy że coś tu nie gra. A jak nie gra to znaczy że ktoś tu jest kretynem. Skoro moje badania wskazują że jestem normalny to znaczy że ty jesteś kretynem. Mam dla Ciebie propozycje. Zwarz sobie głowę i policz ile masz szarej istoty w tej pustej czaszce. Buahahahahahaha POZDRO I NARTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pśiewca Re: Kocham Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:46 Wiedziałem że potrzebny ci był psychiatra-jeśli nie jstes schizofrenikiem to na pewno jesteś bardzo znerwicowany ,co widać po twoich pseudomądrych postach.Silisz się mocno ale papieru toaletowego zapomniałeś.Uważaj na spodnie!!!!Jeśli ci jedna osoba mówi że jestes wariatem możesz ją wysmiać ale jesli tak mówi pięć osób warto się zastanowić nad sobą. Dobra rada: kup tramki(10 zł), dres(20 zł) i pobiegaj!-zrzuć z siebie te traumatyczne przeżycia.Dwie godziny dziennie i będziesz jak nowo narodzony.Inwestuj w siebie(jak ci pokazałem koszt inwestycji jest minimalny).Do widzenia w normalnym świecie!!!!!! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Re: Kocham Tarnobrzeg 11.04.06, 12:54 Gość portalu: Pśiewca napisał(a): > Wiedziałem że potrzebny ci był psychiatra-jeśli nie jstes schizofrenikiem to na > pewno jesteś bardzo znerwicowany ,co widać po twoich pseudomądrych postach. Jeśli chodzi o moje zdrowie psychiczne to z jest potwierdzone stosownym dokumentem a jeśli to kwestionujesz to znaczy że po prostu jesteś kretynem. I wiedz jedno że moje pseudo mądre wypowiedzi zawsze będą kierowane do takich pseudo mądrych debili jak ty którzy piszą pseudo mądre tekściki żeby udać mądrzejszych a tak naprawdę są po prostu debilami w przebraniu. > Silisz się mocno ale papieru toaletowego zapomniałeś.Uważaj na spodnie!!!!Jeśli ci > jedna osoba mówi że jestes wariatem możesz ją wysmiać ale jesli tak mówi pięć > osób warto się zastanowić nad sobą. Jeśli chodzi o spodnie to o to się nie boje. Ja jakoś nie zostaje pojechany tak jak ty i nie podszywam się pod inne nicki żeby zrobić sztuczny tłok. Takich ludzi jak ty trzeba jechać a ty już nie wiesz co pisać człowieku więc jak piszesz to pokaż choć trochę odwagi i pisz pod jednym. > Dobra rada: kup tramki(10 zł), dres(20 zł) i pobiegaj!-zrzuć z siebie te trauma > tyczne przeżycia.Dwie godziny dziennie i będziesz jak nowo narodzony. Dobra rada dla Ciebie: Idź do Biedronki połóż sobie łep na wagę i naciśnij guzik „Burak” tylko się śpiesz bo promocja Ci ucieknie. Inwestuj w > siebie(jak ci pokazałem koszt inwestycji jest minimalny).Do widzenia w normaln > ym świecie!!!!!! Powodzenia Musisz zmienić swój świat – jedź do Irlandii podcierać zadki starszym paniom albo nawalać piach do betoniary - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
djkynek Re: Kocham Tarnobrzeg 07.04.06, 19:46 Ja otwarcie mogę powiedzieć > Rzeszowiakowi, Warszawiakowi i każdemu innemu mieszkańcowi innego miasta że > jestem dumny ze swojego miasta, z jego siarkowej historii, jego rozbudowy, > jestem dumny z dołka machowskiego, placu czerwonego, i każdego ładniejszego lub > brzydszego miejsca w tym mieście. ......Tak plac czerwony to perelka architektury - mieszanka walacych sie pozydowskich bud, skansenu PRL w postaci restauracji kaprys, sklepow z uzywana odzieza, biedronki, drewnianych budek - sam smaczek, ot taka mala Wenecja Odpowiedz Link Zgłoś
skrybek Re: Kocham Tarnobrzeg 07.04.06, 19:54 wolałbyś żulernie która wcześniej tu była? weź się walnij człeniu w łeb, to może się opamiętasz. Plac czerwony jest spoko, nie wyobrażam sobie Tarnobrzega bez tego placu podobnie jak wielu moich znajomych. Dla mnie to jest wizytówka miasta, a twoja ocena, wielkiego mistrza architektury, od sklepów monopolowych i używanej odzieżty której "dyskonty" tak dobrze zauważasz - nie istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Re: Kocham Tarnobrzeg 08.04.06, 01:28 djkynek napisał: > ......Tak plac czerwony to perelka architektury - mieszanka walacych sie > pozydowskich bud, skansenu PRL w postaci restauracji kaprys, sklepow z > uzywana odzieza, biedronki, drewnianych budek - sam smaczek, ot taka mala > Wenecja AAAAAAAAAAA tylko krytykować i krytykować. Czy wogóle z czegoś jest tutaj ktoś zadowolony. Powiedz mi człowieku w którym mieście nie ma zabytków komuny?? Dla mnie Plac Czerwony tak jak napisał wcześniej Skrybek "wizytówka miasta" a jeśli chodzi o Kaprys to dobrze że jest ,bo przynajmniej można gdzieś się piwa napić za ludzką cenę. A zresztą jak Ci się nie podoba to się przeprowadź. Nie trawie takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Kocham Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:52 i zapomniales chyba dodac... "trzeba siac..." ------ ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
dj_siewca Re: Kocham Tarnobrzeg 10.04.06, 17:03 Gość portalu: mktwkr napisał(a): > i zapomniales chyba dodac... Nie nic nie zapomniałem. Naprawdę nie zapomniałem. > "trzeba siac..." Siać też trzeba i jechać takich debili jak ty > ręce opadają... To je podnieś buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Tarnobrzeg 49.800 mieszkanców :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:34 To niezgodne z WC!!!!!!Nic nie może się zmarnować!!! Zatem siewcy z przyszłością w Waszych rękach bardzo grzeszycie-mówił o tym pewien moherowy beret z Radia Maryja.Wtórował mu w tym jakiś pingwin-choć wszyscy wiedzą że na biegunie to i Kaczorowi sie kuli Odpowiedz Link Zgłoś