Dodaj do ulubionych

Korepetycje z historii

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:01
Witam. Interesują mnie korepetycje z historii u dobrego historyka. Chciałabym
bardzo rozszerzać swoją wiedzę pod okiem prof. Tadeusza Zycha. I tu pojawia
sie problem: mianowicie nigdzie nie moge zdobyć informacji czy on takowych
korepetycji z historii udziela oraz nie moge zdobyć numeru kontaktowego.
Proszę o pomoc. Bede wdzieczna za każdą informację. Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Korepetycje z historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:22
      Niestety nie mogę Ci podac o nim info, tzn nr ani nic takiego, ale wydaje mi
      się, że takowych korepetycji udziela, i chyab nie tanio, ale szczerze, warto
      jest zainwestować w nauke z Dr Zychem. JEst świetnym histroykiem.
      • Gość: Nika Re: Korepetycje z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:30
        Dziękuje że odpisałaś :). Tak, napewno jest świetnym historykiem. Tylko jak sie
        z nim skontaktować ?
        • Gość: kimi Re: Korepetycje z historii IP: 217.96.44.* 03.07.06, 08:45
          Zapytaj w UM o niego, tzn. czy jest bądź kiedy będzie.
          • Gość: Nika Re: Korepetycje z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:01
            Dzięki :)
    • Gość: Nika Re: Korepetycje z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:48
      Bardzo prosze jeśli jeszcze coś wiecie na ten temat to piszcie. Każda informacja
      się przyda. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
      • Gość: kimi Re: Korepetycje z historii IP: 217.96.44.* 04.07.06, 08:30
        Poza tym przy ul. Skarbka 30 (tel.(0-15) 823-30-85), mieści się siedziba
        Tarnobrzeskiego Towarzystwa Historycznego, którego prezesem jest. p. Zych. Może
        tą drogą uda Ci się skontaktowanie z nim.
        • Gość: Nika Re: Korepetycje z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:45
          Będę próbować. Mam nadzieje że się uda. Dziękuje za informacje. :*
          • Gość: PAULINA Re: Korepetycje z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:27
            Najlepszy jest G. Kobylski Z SLO! :D pozdrowienia dla Pana kobiego...:d namiary
            mam jak chcesz jego nr to pisz esa 691 276 062
            • Gość: mmmmmmmmmmm Re: Korepetycje z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:33
              im jeden dobry i drugi , adres na ul skarbka to jest to miejsce gdzie pan zych
              przebywa najczęściej i wcale nie dlatego że jest to adres towarzystwa - to jest
              domek ,resztę sobie dośpiewaj , a telefon odbierają domownicy...
              • Gość: Nika Re: Korepetycje z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 07:13
                Czy ktoś już może korzystał z korepetycji u tego pana ? Bardzo prosze, o opinie,
                interesuje mnie również cena korepetycji za 1 godzine. Pozdrawiam
                • Gość: mieszkaniec Re: Korepetycje z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:05
                  Ten Pan jak sądze, ma ważniejsze sprawy na głowie, z tego co wiem nie udziela
                  korepetycji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka