Dodaj do ulubionych

Wybory2006 nie dla Mastalerza

31.08.06, 10:29
My działacze SLD skupieni w Forum dla Tarnobrzega zachęcamy szerokie rzesze mieszkańców Tarnobrzega by poszli do wyborów i skreślili Norberta Mastalerza. Ten człowiek jest zdrajcą lewicowych idei. Z ramienia SLD został mianowany wicemarszałkiem województwa podkarpackiego. Jednak po powstaniu zdradzieckiej organizacji o nazwie SDPL, porzucił nasze szeregi i wsparł tę rozbijacką organizację. Będąc na stanowisku wicemarszałka też się zbytnio nie wysilał by promować Tarnobrzeg. Poprzednio był radnym i też jak to mówią mógł siedzieć przy otwartym oknie. Nie był orłem i nie było obawy, że wyfrunie. Uważamy, że najlepszym kandydatem na Prezydenta jest sprawdzony działacz PZPR tow. Wiesław Ufniarz lub Jan Korczak. Nie bójcie się, że zawiodą. Już wielokrotnie dowiedli, że można im ufać. Jan Korczak będąc Komendantem Wojewódzkim Milicji Obywatelskiej, wzorowo przeprowadził akcję internowania wrogów Polski Ludowej.
Jest dobrym organizatorem a to jest podstawowa zaleta na stanowisku Prezydenta Miasta. Głosujcie na kandydatów SLD. Zdrajcom z SDPL mówimy: NIE!!.
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:16
      po.. cie tak?przysluzyl sie tym ze internowal wrogow PRL-u (czytaj
      normalnych ludzi walczacych o wolnosc)i to jest czlowiek wedlug ciebie porzadku tak?
      wiesz co? wiez ty sie lepiej za jakas robote najlepiej przy lopacie , to ci sie
      moze mozg odswierzy,albo najlepiej wyjedz z kraju dobra?
    • Gość: lol Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:19
      i jeszcze jedno , ja juz wole N.Mastalerza niz jakiegos goscia ktory bedzie
      porzadek zaprowadzal w miescie za pomoca paly,
      • sld_tbg_forum Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza 31.08.06, 11:24
        No nie denerwuj się lolku. Ja mam konkretne argumenty a ty się denerwujesz i używasz inwektyw. Napisz co masz przeciwko nam a za Mastalerzem. Wiem, że znalezienie zalet jegomościa typu Mastalerz poza tym, że jest w miarę młody, jest trudno, ale próbuj. Czekam z nadzieją, że się poprawisz.
        • krysiaxxx Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza 31.08.06, 11:29
          co to za brednie :
          "Uważamy, że najlepszym
          kandydatem na Prezydenta jest sprawdzony działacz PZPR tow. Wiesław Ufniarz lub
          Jan Korczak." - żaden z nich nie jest kandydatem na prezydenta!
          • jk475 Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza 31.08.06, 11:41
            Ja zrozumiałam krysiaxxx, że to jakieś porąbane forum nie chce Mastalerza tylko właśnie zgłasza komuchów Ufniarza i Korczaka. Jaja jak berety. Gdzieś mignęło mi zdjęcie Mastalerza z książką do nabożeństwa w ręca a obok Olejniczak i chyba Martens z Rzeszowa i to oznacza, że komuch są znowu razem. Myślę, że to forum to są jakieś zgredy, którzy zapomnieli wziąć lekarstwo i przypomniały im się dawne dobre czasy kiedy mogli bezkarnie gnoić ludzi. To jest wynik "grubej kreski" Mazowieckiego, że takie porąbańce powyłaziły z jakieś nory i śmią w rocznicę podpisania porozumień sierpniowych ogłaszać takie brednie. Niby jest demokracja, ale ręce mnie świerzbią.
          • angorka1 Re: Wybory2006 dla Mastalerza 31.08.06, 11:43
            Co zrobił dla Tarnobrzega, ludzie strony by mi brakło :
            - utworzenie Nauczycielskiego Kolegium Języków Obcych
            - 7 mln dla szpitala
            - dotacje m.in. z Totalizatora Sportowego na wsparcie budowy hali sportowej w
            os. Mokrzyszów
            - kolejny etap modernizacji basenu
            ...
            • angorka1 Re: Wybory2006 dla Mastalerza 31.08.06, 11:44
              to króciutka odpowiedź co Mastalerz zrobił.
            • sldtbg Re: Wybory2006 dla Mastalerza 31.08.06, 11:46
              No to już przekracza wszelkie granice. To wszystko co zostało wymienione załatwił Poseł Władysław Stępień. Ktoś tu zwyczajnie kłamie. Jak można przypisywać sobie cudze zasługi. angorka1 a fe i fuj.
              • angorka1 Re: Wybory2006 dla Mastalerza 31.08.06, 11:51
                nieprawda sldtbg, mówiąc twoim językiem "a fe i fuj", śmiechu warte !
    • Gość: Normalny PRECZ Z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:51
      SLD do komuchy każdy dobrze o tym wie. PRZECZ Z SLD!!!!!!!!!!! A co do
      Mastalerza i tak na niego zagłosuje
      • sldtbg Re: PRECZ Z SLD 31.08.06, 12:12
        Jak myślisz? Skąd się wziął Mastalerz. To jest przecież gość z SLD, który niedawno dał nogę. Nie daj się omamić.
        • angorka1 Re: PRECZ Z SLD 31.08.06, 12:21
          "To jest przecież gość" ZGADZAMY SIĘ, BRAVO !
          • Gość: lol Re: PRECZ Z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:04
            dal noge ? tak i owszem bo pewnie zrozumial ze nie moze sie uosabniac z takimi
            ludzmi co piszesz w pierwszym poscie(z grzecznosci nazwisk nie wymieniam)
            moze zmadrzal?i co zdradzil?nie
            i mial racje ze odszedl
            sld czy sreselde nie wazne,ale nie mozna chwalic kogos takiego co przez lata
            ludzi gnebil
            i nie pisz takich rzeczy ze racji nie mam , bo mam i wiekszosc mi racje przyzna
            ja nie znam p.Mastalerza i nie wiem czy bedzie dobry czy zly,ale wybacz jak juz
            napisalem wczesniej , czlowiek ktory palowal ludzi za komuny jest dla ciebie
            autorytetem? to kim ty jestes?a moze czym
            odpowiedz pewnie niedlugo zobaczysz jak inni cie opisza
            • Gość: wow Re: PRECZ Z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:08
              Ale przecież Korczak i Ufniarz teraz są razem z Mastalerzem w komitecie
              wyborczym. Obłęd jakiś
              • angorka1 Re: PRECZ Z SLD 31.08.06, 14:08
                Ratujmy Tarnobrzeg- jak sama nazwa na to wskazuje, to jest wspólny cel, który
                ich połączył. Cel słuszny- warto poprzeć.
    • Gość: reno Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:48
      jestem za precz z Norbertem nie chcemy zdrajców
      • Gość: ppp Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: *.server.ntli.net 31.08.06, 23:54
        a gdzie poseł S. załatwił Ci robote ???
    • Gość: G. July Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 23:45
      !!
    • Gość: ted Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: 217.116.110.* 31.08.06, 23:53
      RATUJMY TARNOBRZEG przed Mastalerzem, Ufniarzem, Korczakiem i spółką!
      • Gość: ala Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 07:19
        i"ted"-em
        • cezareek Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza 01.09.06, 08:38
          Ted się powtarza, w inny poście napisał dokładnie to samo zdanie, pisze aby
          pisać choć nie ma nic nowego do powiedzenia!
          • Gość: kolo Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:12
            a w dupie z otoczeniem norberta on sam jest jako kandydat na prezydenta ok i już a kto zasiądzie w radzie to już nie jego tylko wasz mieszkańcy problem .
    • Gość: ala Re: Wybory2006 nie dla Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:37
      miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,3595531.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka