Dodaj do ulubionych

Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:16
No wlasnie ktory z politykow najbardziej Wam sie podoba ?
moj typ od wielu lat: ratujmytarnobrzeg.pl/gal_d/2_02_09.jpg

Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:37
      ten dziadek po prawej? A kto to?
      • Gość: dino57 Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.09.06, 23:29
        Aś dowaliła Angeliko. Sam się zakochałem...Masz mokro w spodenkach...
        • solletka Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? 25.09.06, 14:39
          kierując sie wyglądem, a nie intelektem, również Norbert powinien zwyciężyć te
          wybory, no cóż jest najmłodszy ze wszystkich trzech kandydatów, a juz nie raz
          słyszałam stwierdzenie, zwłaszcza w gronie starszych Pań, że głosują na
          Mastalerza, bo przystojny, więc wygląd ma ogromne znaczenie, jak Cię widzą, tak
          Cię piszą, a spójrzcie, prezentuje się całkiem nieźle.
          • skrybek Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? 25.09.06, 14:52
            odejdz norbi od komputera, piszesz ze jestes przystojny wsrod starszych pan, hehe.
            • cenzooor Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? 25.09.06, 15:58
              Jak ktoś lubi śmierdzących alkoholem prezydentów to pewnie zagłosuje przeciw
              młodości.
              • Gość: baryton Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:12
                Ja lubię alkohol, ale przynajmniej mówię grubym głosem
                a nie takim cienkim jak Norbert ...
                • Gość: gość Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:14
                  nie możesz się z Nim równać, jego głos przemawia do wielu, trafią do wielu, bo
                  mówi argumentami, bardzo słusznymi, a ty pij człowieku dalej ...:)
            • solletka Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? 26.09.06, 12:11
              To jakaś obsesja !!! na każdy login na tym forum pada podejrzenie, że to
              Norbert, pudło nie jestem nim. Słyszałam, że jest ceniony nie tylko za
              intelekt, ale również z wygląd, a prezydent musi mieć odpowiednią prezencję!
              • Gość: norbi intelekt - a co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:19
                ja nie wiedzieć. gdzie mogę kupić - może na allegro?
                • Gość: forumowicz Re: intelekt - a co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:26
                  każdy może się tak podpisać, i każdy o tym wie, wiesz jak zdobyć intelekt ? Nie
                  możesz go kupić możesz się go jedynie nauczyć, Norbert jest inteligentnym
                  człowiekiem i można się od niego wiele nauczyć, ma swój cel chce uratować nasze
                  miasto i za to go szanuję, a ty nie dorastasz mu do pięt, ze swoją prostą
                  wypowiedzią !!!
                  • Gość: wykształcony Re: intelekt - a co to? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.09.06, 21:11
                    jeśli uważasz, że skończone studia w Sandomierzu są miernikiem inteligencji to
                    GRATULUJĘ - naukowcu. Proponuję zapytać nauczycieli z tarnobrzeskiego LO jakim
                    to geniuszem był NM, że musiał przenieść się i skończyć szkołę średnią w
                    Grębowie. Grębów + Sandomierz w rozumieniu popierających NM to jak Oxford
                    • cenzooor Re: intelekt - a co to? 27.09.06, 10:46
                      O jakim Sandomierzu piszesz, wypiłeś coś wczoraj, czy wspominasz własną młodość
                      (sic!)
                      • Gość: wykształcenie wykształcenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:59
                        skoro nie Sandomierz to proszę o przedstawienie wykształcenia Pana NM -
                        najlepiej poprzez skany świadectw, dyplomów - skoro mówi o jawności niech
                        ujwani swoje talenty - włączenie ze świadectwami
                        • marrkkaa Re: wykształcenie 27.09.06, 12:04
                          Jego życiorys, zapewne znajdziesz w ulotce wyborczej, a z tymi świadectwami to
                          przesada, co to ma być lustracja?
                          • Gość: wykształcenie A może boi się pokazać jakim był geniuszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:12
                            w szkole. Ja zastanawiam się na kogo głosować. Obecny prezydent wyczerpał swoje
                            możliwości i przez tyle lat nie zrobił praktycznie nic, aby ożywić gospodarkę.
                            Wystarczy wybrać sie 40 km do Mielca i zobaczyć jak funkcjonuje strefa
                            ekonomiczna i ile daje miejsc pracy. Obawiam się, że NM - kiedyś prawa ręka W.
                            Stępnia, marszałek sejmiku wojewódzkiego, który zrobił jeszcze mniej - jest
                            słabym kandydatem. Jak powiedział Janusz Korwin Mikke w naszym mieście jest
                            wybór między DŻUMĄ a TYFUSEM
                            • Gość: kokietka Re: A może boi się pokazać jakim był geniuszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:57
                              no andzelika z tym to masz racje tylko ja go prubowałam zarwać i nic !!!on to typ super dzentelmena ale niestety nic więcej! nawet weszłam na jego strone i pooglądałam tę jego drugą połowe i wcfale sie nie dizewie że jest twardy na konbiece wdzięki skoro ma taką lufe w domku Ale ciacho z niego niezłe oj niezłe . Buźki dla ciebie norbusiu !!!!
    • Gość: eftalo Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: 195.205.230.* 09.10.06, 09:39
      Mi też się podoba ten Pan,myślę że wkrótce pojawi się na plakatach
      wyborczych,zamiennie z panem Mastalerzem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka