Gość: Angelika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:16 No wlasnie ktory z politykow najbardziej Wam sie podoba ? moj typ od wielu lat: ratujmytarnobrzeg.pl/gal_d/2_02_09.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:37 ten dziadek po prawej? A kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino57 Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.09.06, 23:29 Aś dowaliła Angeliko. Sam się zakochałem...Masz mokro w spodenkach... Odpowiedz Link Zgłoś
solletka Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? 25.09.06, 14:39 kierując sie wyglądem, a nie intelektem, również Norbert powinien zwyciężyć te wybory, no cóż jest najmłodszy ze wszystkich trzech kandydatów, a juz nie raz słyszałam stwierdzenie, zwłaszcza w gronie starszych Pań, że głosują na Mastalerza, bo przystojny, więc wygląd ma ogromne znaczenie, jak Cię widzą, tak Cię piszą, a spójrzcie, prezentuje się całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
skrybek Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? 25.09.06, 14:52 odejdz norbi od komputera, piszesz ze jestes przystojny wsrod starszych pan, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
cenzooor Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? 25.09.06, 15:58 Jak ktoś lubi śmierdzących alkoholem prezydentów to pewnie zagłosuje przeciw młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baryton Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:12 Ja lubię alkohol, ale przynajmniej mówię grubym głosem a nie takim cienkim jak Norbert ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:14 nie możesz się z Nim równać, jego głos przemawia do wielu, trafią do wielu, bo mówi argumentami, bardzo słusznymi, a ty pij człowieku dalej ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
solletka Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? 26.09.06, 12:11 To jakaś obsesja !!! na każdy login na tym forum pada podejrzenie, że to Norbert, pudło nie jestem nim. Słyszałam, że jest ceniony nie tylko za intelekt, ale również z wygląd, a prezydent musi mieć odpowiednią prezencję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi intelekt - a co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:19 ja nie wiedzieć. gdzie mogę kupić - może na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: intelekt - a co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:26 każdy może się tak podpisać, i każdy o tym wie, wiesz jak zdobyć intelekt ? Nie możesz go kupić możesz się go jedynie nauczyć, Norbert jest inteligentnym człowiekiem i można się od niego wiele nauczyć, ma swój cel chce uratować nasze miasto i za to go szanuję, a ty nie dorastasz mu do pięt, ze swoją prostą wypowiedzią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształcony Re: intelekt - a co to? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.09.06, 21:11 jeśli uważasz, że skończone studia w Sandomierzu są miernikiem inteligencji to GRATULUJĘ - naukowcu. Proponuję zapytać nauczycieli z tarnobrzeskiego LO jakim to geniuszem był NM, że musiał przenieść się i skończyć szkołę średnią w Grębowie. Grębów + Sandomierz w rozumieniu popierających NM to jak Oxford Odpowiedz Link Zgłoś
cenzooor Re: intelekt - a co to? 27.09.06, 10:46 O jakim Sandomierzu piszesz, wypiłeś coś wczoraj, czy wspominasz własną młodość (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształcenie wykształcenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:59 skoro nie Sandomierz to proszę o przedstawienie wykształcenia Pana NM - najlepiej poprzez skany świadectw, dyplomów - skoro mówi o jawności niech ujwani swoje talenty - włączenie ze świadectwami Odpowiedz Link Zgłoś
marrkkaa Re: wykształcenie 27.09.06, 12:04 Jego życiorys, zapewne znajdziesz w ulotce wyborczej, a z tymi świadectwami to przesada, co to ma być lustracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształcenie A może boi się pokazać jakim był geniuszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:12 w szkole. Ja zastanawiam się na kogo głosować. Obecny prezydent wyczerpał swoje możliwości i przez tyle lat nie zrobił praktycznie nic, aby ożywić gospodarkę. Wystarczy wybrać sie 40 km do Mielca i zobaczyć jak funkcjonuje strefa ekonomiczna i ile daje miejsc pracy. Obawiam się, że NM - kiedyś prawa ręka W. Stępnia, marszałek sejmiku wojewódzkiego, który zrobił jeszcze mniej - jest słabym kandydatem. Jak powiedział Janusz Korwin Mikke w naszym mieście jest wybór między DŻUMĄ a TYFUSEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokietka Re: A może boi się pokazać jakim był geniuszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:57 no andzelika z tym to masz racje tylko ja go prubowałam zarwać i nic !!!on to typ super dzentelmena ale niestety nic więcej! nawet weszłam na jego strone i pooglądałam tę jego drugą połowe i wcfale sie nie dizewie że jest twardy na konbiece wdzięki skoro ma taką lufe w domku Ale ciacho z niego niezłe oj niezłe . Buźki dla ciebie norbusiu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eftalo Re: Najbardziej sexy polityk w Tarnobrzegu ? IP: 195.205.230.* 09.10.06, 09:39 Mi też się podoba ten Pan,myślę że wkrótce pojawi się na plakatach wyborczych,zamiennie z panem Mastalerzem Odpowiedz Link Zgłoś