Dodaj do ulubionych

Czy czerwony piętrowy autobus..

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.06, 16:28
jeżdżący po Tarnobrzegu i reklamujący N.M. to jest ten autobus, który się Norbertowi "zawieruszył" jak miał go jako harcmistrz czy cóś takiego?
Kiedyś miał konflikt z Kawalerem Orderu Uśmiechu i jak pamiętam to Mastalerz tłumaczył się, że go nie ukradł tylko mu się zapodział. Może ktoś pamięta jak to było.
Obserwuj wątek
    • Gość: halinka Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:38
      nie, ten podobno jest z Sandomierza
      • Gość: Angelika Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:06
        spieprzaj dzadu, wolny kraj i mozna robic kampanie jak sie podoba. Krowki ma
        genialne !!!!! a co Janek oferuje? Wodke?
        • ratujmytarnobrzeg Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. 08.11.06, 18:35
          Nieładnie Angelika! Ludzie naszej opcji nie posługują się takim językiem i to przed wyborami. Jeśli wiesz coś o tym autobusie to rzeczowo wyjaśnij a nie atakuj pytającego. Po wygranych wyborach zajmiemy się tym "pytkiem". Odechce mu się głupich pytań. Na razie spokojnie. Jeszcze tylko kilka dni.
          • Gość: buraku Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:25
            Nie masz pomysłu i możliwości aby inaczej dokopać Narbertowi to podszywasz się
            pod nazwę jego komitetu wyborczego. Chamstwo...
    • Gość: asd Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.06, 18:21
      ten autobus jest bardzo symboliczny:
      raz że czerwony... -
      dwa że to londyński piętrus - a tam nam jeździć Norbert nie pozwoli...

Nie śmiejmy się jednak bo to może być nasz ostatni autobus do Londynu...
    • Gość: Toprs Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:35
      biorąc pod uwagę samego kandydata ,jego elektorat ich zachowanie to bardziej
      pasuje mu taki pojazd na dwóch kólkach którym wożą nierogacizne /zwany
      pot.swiniobusem/
      • Gość: fee Re: fee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:31
        zwłaszcza ta gęba obślizgła z trzema brodami której nie ma na zdjęciu sprzed 10
        lat jest wyjątkowo paskudna
    • l_nino Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. 08.11.06, 18:43
      Facet ma pomysł na kampanię będzie miał pomysł na miasto. Jest inteligentny i kreatywny. W przeciwnieństwie do Dziubińskiego
      • Gość: Luba Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:53
        Kretyństwo ci się poplątało z kreatywnością-a może Duch Święty nalał mu mądrość
        do łba -wystarczy jego pomysłowośc jak nam zfudował choregoalkoholizm/dyrektora
        szpitala , w porzedniej kampani to nie był autobus tylko Czerwony kacyk min
        Łapiński co go razem z Furgałem chołubili w MPiKu .Rozumiem jeszcze ludzi
        Bochyńskiego ale żeby taką miernote jak Mastalerz lansowć na NASZEGo Prezydenta
        to trzeba być Pantofekiem
        • Gość: ktoś II Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:28
          Ten jego "alkoholik" przynajmniej zrobił trochę porządku w szpitalu, a nie jak
          obecny dyrektor dba tylko o to aby mieć gdzie wrócic gdy go zwolnią i aby nie
          aj Boże zrobić krzywdę kolegom lekarzom - tak reformy szpitala się nie zrobi...
          Norbert ma pomysł i realizuje go.
          Zatem niech wygra i wdroży go w życie...
          Norbi masz mój głos i obyć wygrał w I turze...
          Szybciej zabierzesz się za porządkiw UM
      • Gość: Konger Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:55
        Taaak i ten jego męski wygląd i władczy glos to ideol wszystkich....
        • klik.klak Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. 09.11.06, 12:17
          Gość portalu: Konger napisał(a):

> Taaak i ten jego męski wygląd i władczy glos to ideol wszystkich....

Masz jakieś kompleksy?
      • Gość: xyz Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:30
        Mam nadzieję żę NOrbi tak się zadłuży tą kampanią, że już nie wyjdzie spod
        kamienia...
        • Gość: królik Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:31
          Pewnie zadłuży się i go zlicytują!!!
          BARANIE, nie ma szans na to!
          Już w poniedziałek będzie prezydentem - elektem.
          Janek zatem niech szybko pakuje swoje manatki i do mleczarni gdzie dawno
          powinien już być!
          • Gość: 456 Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:10
            Takie posty to się pisze w dziale fantastyka...
            ... ale skoro już wywołałeś wilka z lasu to tak w poniedziałek bedziemy mieli
            prezydenta - Jana Dziubińskiego
            • Gość: ból brzucha Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:57
              chyba będę musiała cię zaprosić do mnie do domu - dobre bajki opowiadasz , może
              chociaż moje dzieci z tego się pośmieją
              Niech żyje Prezydent ... Norbert Mastalerz!
      • jk475 Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. 09.11.06, 11:46
        Dziś wróciłam z 3-ciej zmiany i postanowiłam się trochę zdrzemnąć. Jednak nie było mi dane. Co pół godziny pod blokiem przejeżdżał czerwony, piętrowy autobus, z którego rozlegała się głośna muzyka i rozmemłany głosik Norberta M. Ze spania nici. Niech cię szlag trafi poprańcu z taką reklamą. Miałam nie iść do wyborów, ale pójdę i zagłosuję na Jana D. co cię palancie trochę zaboli bo wiem, że go nie lubisz.
        • Gość: ktoś II Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:58
          i tak nic to nie da bo ponad 50 % wyborców i tak zagłosuje na Narberta, zatem
          nie użalaj się tylko kup sobie stopery jak w dzień chcesz spać
          • Gość: vox populi Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:10
            gdzieś w jakims mieście może na jakiegoś NARBERTA zagłosuje 50%. W tarnobrzegu
            na NORBERTA na pewno nie - może nie w pierwszej ale w drugiej turze na pewno
            przegra z DZiubkiem.
            Takie są fakty
            • Gość: kajko Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:06
              A może zmienić nazwę miasta na LONDOBRZEG?
              • Gość: wyborca Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: 80.54.16.* 10.11.06, 10:29
                Wygra, wygra, koniec układu.
                • Gość: wkurzony Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:50
                  A dlaczego wydziera sie tam ktoś " uczciwe miasto" miasto to my mieszkancy, co
                  ja moze jestem nieuczciwy , głąby powalone ?
              • Gość: koko Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:32
                może zmienić nazwę miasta na RONDOBRZEG?
    • Gość: gość Re: Czy czerwony piętrowy autobus.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:40
      czy tym autobusem chcesz wywieść mieszkańców tbg do Londynu?
      Nie mogłeś tego autobusu przekazać na MKS podratowałbyś komunikację?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka