Dodaj do ulubionych

Pośle Kłeczek - do roboty

15.11.06, 18:07
Pani pośle. Wszyscy posłowie - szczególnie rządzący dbają o okolice z której
pochodzą, a najlepszym tego przykładem jest poseł Gosiewski.
A Pan co???
Rok minął, a tu dalej nic.
Rachunek jest prosty - brak wyników brak głosów w następnych wyborach
Obserwuj wątek
    • pismak5 Re: Pośle Kłeczek - do roboty 15.11.06, 18:09
      powinno być Panie pośle -sorki za literówkę
    • Gość: xyz Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.06, 19:17
      Jak to Pan Poseł Kłeczek nic nie robi? A walka o zakazanie stosowania
      prezerwatyw to pestka?
      • Gość: zawstydzona Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:33
        a mistrzowstwo w konfliktowaniu, to nie zdolnosc. Slogany na ustach o morale, a
        na listy PIS kogo wsadzil. Wstyd.
        • Gość: Precz z .... Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: *.eranet.pl 15.11.06, 20:34
          Kogo???
      • Gość: Precz z oszołomami Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: *.eranet.pl 15.11.06, 20:33
        Oj, nie słuchałeś posła Kłeczka w "Trójce", w programie Kuby Strzyczkowskiego,
        przywalił oszołomom aż się Kuba zdziwił!!!
      • Gość: ara Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: 80.51.159.* 16.11.06, 17:37
        Zrobił bardzo dużo. Ma wesołego STASZKA U.-kawalera uśmiechu.Czy to nie wystarczy by być zadowolonym po ciżkij pracy.
    • Gość: Tytus deZoo Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:51
      A propozycja zakazu handlu alkoholem w dzień dziecka, to nic? Przypomina mi się
      wierszyk Brzechwy.
      • Gość: qweszxc Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:12
        A kto to taki poseł Klęczek?
        Bo ja ze Stalów, to nie wiem.
        • Gość: *** Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:49
          To ten najprzystojniejszy w całym polskim parlamencie! ;-)
    • Gość: bzyczek Re: Pośle Kłeczek - do roboty IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.11.06, 12:17
      Powinno być panie ośle!!!
      • pismak5 Re: Pośle Kłeczek - do roboty 17.11.06, 12:20
        Bez przesady !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka