Dodaj do ulubionych

Ten Dziubiński jest okropny

25.11.06, 08:54
Norbert M. zapowiedział, że do garaży na "Kamionkę" zrobi w ciągu roku drogę a
ten "okropny" Jan zapowiedział, że droga będzie do końca listopada tego roku.
No nie jest ten Dziubiński okropny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Cipcia Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:19
      to jest Chamstwo, jak tak mozna :( Wogole caly Tarnobrzeg wyremontowac, zrobic
      rondo, nowe bezpieczniejsze skrzyzowanie, a tu taka migracja. Rany Boskie jakie
      Chamstwo :(
    • Gość: reno Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:47
      A co ci to przeszkadza że w tym roku to chyba dobrze nie nie musisz czekać
      jeszcze rok
      • pis_ok Re: Ten Dziubiński jest okropny 25.11.06, 10:00
        reno, widocznie byłem zbyt finezyjny i nie zrozumiałeś(aś), że jestem zachwycony
        a poza tym zagorzałym zwolennikiem PiSu i Jana Dziubińskiego. To co robi ten
        facet świadczy tylko o jednym, to jest dobry gospodarz. Tym wszystkim co będą
        pisać o "ciszy wyborczej", z góry mówię, mam to dupie.
    • Gość: reno Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 10:03
      sory fakt nie zrozumiałem pozdrawiam jestem z wami
    • ratujmytarnobrzeg Re: Ten Dziubiński jest okropny 25.11.06, 10:04
      Te wszystkie roboty Dziubińskiego są plagiatem naszych pomysłów. Ale tylu
      plakatów nie rozwiesiliście a ludzie przecież nie myślą tylko oglądają obrazki.
      Ilość plakatów zadecyduje o zwycięstwie. Do zobaczenia w innym mieście.
      • skrybek Re: Ten Dziubiński jest okropny 25.11.06, 10:28
        ratujmytarnobrzeg napisała:

> tylu
        > plakatów nie rozwiesiliście a ludzie przecież nie myślą tylko oglądają obrazki
        > .
        > Ilość plakatów zadecyduje o zwycięstwie.

ehhh, nie wiem co powiedzieć, naprawdę.
      • Gość: idiota Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: 80.48.126.* 25.11.06, 11:30
        macie wszystkich wyborców za idiotów? faktycznie obrazków nawieszaliście i to w
        jakich miejscach czysty wandalizm
      • Gość: idiota Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: 80.48.126.* 25.11.06, 11:30
        macie wszystkich wyborców za idiotów? faktycznie obrazków nawieszaliście i to w
        jakich miejscach czysty wandalizm
        • Gość: kic Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:14
          Faktycznie , po co te drogi , ronda , ulice , bloki mieszkalne , zalew
          machowski , szkoły wyższe , domy osiedlowe ? . Co będziemy ratować?.Jak wszysko
          wykonane , nawet interenet będzie bezpłatny , a wszystko to przez Pana
          Dziubińskiego , ale z niego okropny facet.Powinien po wygranych wyborach
          wyjechać do Kraśnika i wspaniałomyślnie przekazać władzę Mastalerzowi, królowi
          ratowania tonących miast.
          • madaszka-reaktywacja Re: Ten Dziubiński jest okropny 25.11.06, 13:26
            Jak Jan wygra, czekamy na realizację obietnic...oby nie trzy lata jak w trakcie
            tej kadencji. Np. synek Janka już dwa lata temu mamił kolegów obietnicą budowy
            stadionu i co..i nic. Mam w d... takiego Prezydenta.
            • Gość: kic Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:59
              A je nie mam i będę głosował na niego, bo jest porządny gość w porównaniu do
              lądyńskiego Mastalerza.
              • Gość: S.C. Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:30
                Do chol. przecież ten Dziubinski rządzi 10 lat i ja na Kamionkę telepię się
                bezdrożami i teraz żeby nie wyleciec ze stołka zrobi drogę na wczoraj. Co robił
                do tej pory? Panie Dziubinski tak się szmacić?
                • Gość: aa Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.06, 14:34
                  To czemu Mastalerz nie obiecywał drogi 4 lata temu? Dziubiński wg twojej teorii
                  już wtedy by zrobił drogę. Taki czy siak, winien Mastalerz.
                  • Gość: konger Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:56
                    4 lata temu to przy pomocy Milera miała powstać rafineria w Jeziórku i miało
                    byc pare tysiecy miejsc pracy i co tak jak inne durne obietnice lewaków ..
                    Może ktoś wie czy to prawda iż funduje kampanie "mąż'Norbercika czyli
                    Niedbałowski/to pewno plotka ale że mieli się ku sobie tosam widzialem/
                    • Gość: aa Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.06, 18:28
                      Masz rację konger. Każdy komuch lub jego pomiot jak mówi, że nie da, to nie da a
                      jak mówi, że da to mówi. Tak było i będzie. Precz z komuną i jego spadkobiercami.
    • Gość: berthold Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:35
      jak jesteście tacy cwani to zróbcie przez cztery lata to co zrobił dziubek
      wiary i ochoty wam braknie cieniarze trzeba trochę pochodzić , opierd-
      ić,zbesztać z błotem,nie ukrywam wypić bo który z was nie pije pijawki jedne co
      chcecie krytykować ale do roboty nawet tej co ma prezio nie ma komu, każdy by
      chiał tylko kasę ,za nic nie robienie prosto jest krytykować co teraz
      krytykujecie dziubka za parę lat będziecie krytykować masztala -no jak wygra --
      cieniarze tylko krytykujecie siedząc w domciu w cichym
      pokoiku ,ciepłym,wygodnym fotelu ,i na myśl wam przychodzi aaa opiszę tego
      drania bo mi się nie podoba bo np. jest z brodą ,to gó..arskie opowiastki
      miejcie się na baczności bo jak mastal wygra będziecie mieć godzinę policyjną
      ciekawe co wtedy napiszecie barany
      • Gość: internauta Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.06, 16:14
        Całkiem niegłupio napisane.
    • Gość: reno Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:01
      bertholdi popieram masz rację to nie takie proste

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka