pis_ok 25.11.06, 08:54 Norbert M. zapowiedział, że do garaży na "Kamionkę" zrobi w ciągu roku drogę a ten "okropny" Jan zapowiedział, że droga będzie do końca listopada tego roku. No nie jest ten Dziubiński okropny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cipcia Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:19 to jest Chamstwo, jak tak mozna :( Wogole caly Tarnobrzeg wyremontowac, zrobic rondo, nowe bezpieczniejsze skrzyzowanie, a tu taka migracja. Rany Boskie jakie Chamstwo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:47 A co ci to przeszkadza że w tym roku to chyba dobrze nie nie musisz czekać jeszcze rok Odpowiedz Link Zgłoś
pis_ok Re: Ten Dziubiński jest okropny 25.11.06, 10:00 reno, widocznie byłem zbyt finezyjny i nie zrozumiałeś(aś), że jestem zachwycony a poza tym zagorzałym zwolennikiem PiSu i Jana Dziubińskiego. To co robi ten facet świadczy tylko o jednym, to jest dobry gospodarz. Tym wszystkim co będą pisać o "ciszy wyborczej", z góry mówię, mam to dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 10:03 sory fakt nie zrozumiałem pozdrawiam jestem z wami Odpowiedz Link Zgłoś
ratujmytarnobrzeg Re: Ten Dziubiński jest okropny 25.11.06, 10:04 Te wszystkie roboty Dziubińskiego są plagiatem naszych pomysłów. Ale tylu plakatów nie rozwiesiliście a ludzie przecież nie myślą tylko oglądają obrazki. Ilość plakatów zadecyduje o zwycięstwie. Do zobaczenia w innym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
skrybek Re: Ten Dziubiński jest okropny 25.11.06, 10:28 ratujmytarnobrzeg napisała: > tylu > plakatów nie rozwiesiliście a ludzie przecież nie myślą tylko oglądają obrazki > . > Ilość plakatów zadecyduje o zwycięstwie. ehhh, nie wiem co powiedzieć, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: 80.48.126.* 25.11.06, 11:30 macie wszystkich wyborców za idiotów? faktycznie obrazków nawieszaliście i to w jakich miejscach czysty wandalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: 80.48.126.* 25.11.06, 11:30 macie wszystkich wyborców za idiotów? faktycznie obrazków nawieszaliście i to w jakich miejscach czysty wandalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:14 Faktycznie , po co te drogi , ronda , ulice , bloki mieszkalne , zalew machowski , szkoły wyższe , domy osiedlowe ? . Co będziemy ratować?.Jak wszysko wykonane , nawet interenet będzie bezpłatny , a wszystko to przez Pana Dziubińskiego , ale z niego okropny facet.Powinien po wygranych wyborach wyjechać do Kraśnika i wspaniałomyślnie przekazać władzę Mastalerzowi, królowi ratowania tonących miast. Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka-reaktywacja Re: Ten Dziubiński jest okropny 25.11.06, 13:26 Jak Jan wygra, czekamy na realizację obietnic...oby nie trzy lata jak w trakcie tej kadencji. Np. synek Janka już dwa lata temu mamił kolegów obietnicą budowy stadionu i co..i nic. Mam w d... takiego Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:59 A je nie mam i będę głosował na niego, bo jest porządny gość w porównaniu do lądyńskiego Mastalerza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.C. Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:30 Do chol. przecież ten Dziubinski rządzi 10 lat i ja na Kamionkę telepię się bezdrożami i teraz żeby nie wyleciec ze stołka zrobi drogę na wczoraj. Co robił do tej pory? Panie Dziubinski tak się szmacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.06, 14:34 To czemu Mastalerz nie obiecywał drogi 4 lata temu? Dziubiński wg twojej teorii już wtedy by zrobił drogę. Taki czy siak, winien Mastalerz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konger Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:56 4 lata temu to przy pomocy Milera miała powstać rafineria w Jeziórku i miało byc pare tysiecy miejsc pracy i co tak jak inne durne obietnice lewaków .. Może ktoś wie czy to prawda iż funduje kampanie "mąż'Norbercika czyli Niedbałowski/to pewno plotka ale że mieli się ku sobie tosam widzialem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.06, 18:28 Masz rację konger. Każdy komuch lub jego pomiot jak mówi, że nie da, to nie da a jak mówi, że da to mówi. Tak było i będzie. Precz z komuną i jego spadkobiercami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berthold Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:35 jak jesteście tacy cwani to zróbcie przez cztery lata to co zrobił dziubek wiary i ochoty wam braknie cieniarze trzeba trochę pochodzić , opierd- ić,zbesztać z błotem,nie ukrywam wypić bo który z was nie pije pijawki jedne co chcecie krytykować ale do roboty nawet tej co ma prezio nie ma komu, każdy by chiał tylko kasę ,za nic nie robienie prosto jest krytykować co teraz krytykujecie dziubka za parę lat będziecie krytykować masztala -no jak wygra -- cieniarze tylko krytykujecie siedząc w domciu w cichym pokoiku ,ciepłym,wygodnym fotelu ,i na myśl wam przychodzi aaa opiszę tego drania bo mi się nie podoba bo np. jest z brodą ,to gó..arskie opowiastki miejcie się na baczności bo jak mastal wygra będziecie mieć godzinę policyjną ciekawe co wtedy napiszecie barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.06, 16:14 Całkiem niegłupio napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Ten Dziubiński jest okropny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:01 bertholdi popieram masz rację to nie takie proste Odpowiedz Link Zgłoś