Gość: antymarkeciarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:25 podobo ma gdzieśpowstać w tbg nowy market wiecie coś o tym napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piszę Re: markety stop IP: 80.48.35.* 13.02.07, 09:37 MOże chodzi(albo napewno)o teren po przedszkolu 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:40 a co tam ma w ogóle byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rty Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:44 a jkai bytam znowu powstał czy juz nie dośc tego zagłębia marketowego rozsprzedaja nam tarnobrzeg pod markety to juz gruba przesada czy juz jest ich nie dośc cala polska sie z nas śmieje stop takim inwestycjom kosztem dzieci skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: markety stop IP: *.pcz.pl 13.02.07, 10:26 Jakim kosztem dzicie w polsce jest niż demograficzny i to normalne ze niekótre przedszkola trzeba zlikowidawac, bo chyba sie nie opłaca prowadzenie przedszkoda dla 7-10 dzieci!!! A co do marketów, je jestem za opcja aby powstał jeden duzy hipermarket wtedy inne firmy nie miały by ekonomicznego sesu budowaniana nowych marketów w miescie. A poza tym to klijent sam decyduje gdzie pojdzie i co kupi, wiec dla nas to tylko lepiej wieszka konkurencja wiekszy wybó nizsze ceny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:50 zgadzam sie... jeden konkretny, duzy market. szansa na nizsze ceny i kilka miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luba Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:09 Ale lokalizacja poza centrum ,najlepiej Nagnajów lub Wielowieś były by jeszcze dodatkowe miejsca dla kierowców autobusów /duże markety za darmo wożą /a "mali kupcy tez by nie stracili/chociaz sami to po różnych Makro.Tesco itp zakupy robią a płacza że ich markety wykańczją....ale co wymagać od ludzi prostych i zachłannych co to w 1/2 psim swendem do kasy doszli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:39 kiedy wreszcie w Tbg. będzie normalny market jak we wszystkich okolicznych miastach? ile w koncu będzie wsi w tym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:43 na wiosne na terenie pks-ow(obok loku) otwierają Tesco.Wiadomosc pewna i sprawdzona,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedawca Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:01 Slyszalem z pewnego zrodla, ze super market powstanie na Placu Czerwonym, maja wyburzyc pomnik B,Glowackiegoi ma byc az pod klasztor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:45 Od kiedy LOK jest koło PKS-ów. Może dokładniej??? Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_tbg Re: markety stop 17.02.07, 00:34 Do osoby o nicku "wiem". Co Ty chłopcze/dziewczynko piszesz?!?! Jakich terenach PKS (może chodzi Ci o zajezdnie PKS) i jak cos to nie koło LOK'u tylko WORD'u. Trochę Twoja wypowiedz jest bezsensowna, po pierwsze tam nie ma miejsca na market mały, a juz nie ma co myśleć o Tesco. Jeśli by go mieli otwierać na wiosnę to prace juz musiały by trwać (załatwienie pozwoleń itp.), bo nie wiem czy wiesz ale aby wybudować market o powierzchni większej niż 2 tys m2 (a takim jest zazwyczaj Tesco), taką decyzje musi byc poddana pod debate Rady Miasta i musi zostać przegłosowana! A z tego co się orientuje (a trochę sie tym interesuje) taka sytuacja nie miała miejsca. Ja osobiście bym był zwolennikiem zagospodarowania terenu koło skrzyżowania Sikorskiego - Sienkiewicza, kilka hektarów w jednym z najatrakcyjniejszych miejsc w mieście stoi bezużytecznie! Zgodnie z "Strategia rozwoju miasta na lata 2007-2013" ma sie tam znaleźć Centrum Usługowo-Handlowe oby jak najszybciej, bo na taką lokalizacja był by chętny nie jeden inwestor. A nasze "City" by tylko skorzystało sprzedając teraz za ok. 4-5 mln zł ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:32 Z pewnego zrodła wiem ze zajezdnia Pks kolo Wordu zostaje jak juz nie zostala sprzedana wszystkie biura beda przeniesione na dworzec dlatego jest przewidywany remont i powiekszenie(w tym roku). druga sprawa ze tam wlasnie na terenie zajezdni powstanie market jedyna zecza jaka Pks sobie tam zatrzymal to jest stacja benzynowa czyli wiadomo o co chodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:00 to dalej nie wiem czy będzie to tesco czy nie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: markety stop IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.07, 19:01 ja też nie wiem ale wolę l`eclerc Odpowiedz Link Zgłoś