Dodaj do ulubionych

markety stop

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:25
podobo ma gdzieśpowstać w tbg nowy market wiecie coś o tym napiszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: piszę Re: markety stop IP: 80.48.35.* 13.02.07, 09:37
      MOże chodzi(albo napewno)o teren po przedszkolu 5
      • Gość: wierny Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:40
        a co tam ma w ogóle byc
      • Gość: rty Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:44
        a jkai bytam znowu powstał czy juz nie dośc tego zagłębia marketowego
        rozsprzedaja nam tarnobrzeg pod markety to juz gruba przesada czy juz jest ich
        nie dośc cala polska sie z nas śmieje stop takim inwestycjom kosztem dzieci
        skandal
        • Gość: a Re: markety stop IP: *.pcz.pl 13.02.07, 10:26
          Jakim kosztem dzicie w polsce jest niż demograficzny i to normalne ze niekótre
          przedszkola trzeba zlikowidawac, bo chyba sie nie opłaca prowadzenie
          przedszkoda dla 7-10 dzieci!!! A co do marketów, je jestem za opcja aby powstał
          jeden duzy hipermarket wtedy inne firmy nie miały by ekonomicznego sesu
          budowaniana nowych marketów w miescie. A poza tym to klijent sam decyduje gdzie
          pojdzie i co kupi, wiec dla nas to tylko lepiej wieszka konkurencja wiekszy
          wybó nizsze ceny!!
          • Gość: mktwkr Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:50
            zgadzam sie... jeden konkretny, duzy market.
            szansa na nizsze ceny i kilka miejsc pracy.
            • Gość: Luba Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:09
              Ale lokalizacja poza centrum ,najlepiej Nagnajów lub Wielowieś były by jeszcze
              dodatkowe miejsca dla kierowców autobusów /duże markety za darmo wożą /a "mali
              kupcy tez by nie stracili/chociaz sami to po różnych Makro.Tesco itp zakupy
              robią a płacza że ich markety wykańczją....ale co wymagać od ludzi prostych i
              zachłannych co to w 1/2 psim swendem do kasy doszli..
              • Gość: tt Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:39
                kiedy wreszcie w Tbg. będzie normalny market jak we wszystkich okolicznych
                miastach? ile w koncu będzie wsi w tym mieście?
                • Gość: wiem Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:43
                  na wiosne na terenie pks-ow(obok loku) otwierają Tesco.Wiadomosc pewna i
                  sprawdzona,pozdrawiam!
                  • Gość: sprzedawca Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:01
                    Slyszalem z pewnego zrodla, ze super market powstanie na Placu Czerwonym, maja
                    wyburzyc pomnik B,Glowackiegoi ma byc az pod klasztor
                  • Gość: ss Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:45
                    Od kiedy LOK jest koło PKS-ów. Może dokładniej???
                    • dawid_tbg Re: markety stop 17.02.07, 00:34
                      Do osoby o nicku "wiem". Co Ty chłopcze/dziewczynko piszesz?!?! Jakich terenach
                      PKS (może chodzi Ci o zajezdnie PKS) i jak cos to nie koło LOK'u tylko WORD'u.
                      Trochę Twoja wypowiedz jest bezsensowna, po pierwsze tam nie ma miejsca na
                      market mały, a juz nie ma co myśleć o Tesco. Jeśli by go mieli otwierać na
                      wiosnę to prace juz musiały by trwać (załatwienie pozwoleń itp.), bo nie wiem
                      czy wiesz ale aby wybudować market o powierzchni większej niż 2 tys m2 (a takim
                      jest zazwyczaj Tesco), taką decyzje musi byc poddana pod debate Rady Miasta i
                      musi zostać przegłosowana! A z tego co się orientuje (a trochę sie tym
                      interesuje) taka sytuacja nie miała miejsca.
                      Ja osobiście bym był zwolennikiem zagospodarowania terenu koło skrzyżowania
                      Sikorskiego - Sienkiewicza, kilka hektarów w jednym z najatrakcyjniejszych
                      miejsc w mieście stoi bezużytecznie! Zgodnie z "Strategia rozwoju miasta na
                      lata 2007-2013" ma sie tam znaleźć Centrum Usługowo-Handlowe oby jak
                      najszybciej, bo na taką lokalizacja był by chętny nie jeden inwestor. A
                      nasze "City" by tylko skorzystało sprzedając teraz za ok. 4-5 mln zł ...
                      • Gość: kkk Re: markety stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:32
                        Z pewnego zrodła wiem ze zajezdnia Pks kolo Wordu zostaje jak juz nie zostala
                        sprzedana wszystkie biura beda przeniesione na dworzec dlatego jest przewidywany
                        remont i powiekszenie(w tym roku). druga sprawa ze tam wlasnie na terenie
                        zajezdni powstanie market jedyna zecza jaka Pks sobie tam zatrzymal to jest
                        stacja benzynowa czyli wiadomo o co chodzi .
                        • Gość: kk Re: markety stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:00
                          to dalej nie wiem czy będzie to tesco czy nie .
                          • Gość: ? Re: markety stop IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.07, 19:01
                            ja też nie wiem ale wolę l`eclerc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka