Dodaj do ulubionych

Krematorium w Tarnobrzegu

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 13:10
Czy ktoś może wie na ten temat słyszałem że mają w Tarnobrzegu wybudować obok
cmentarza na sobowie krematorium.
Obserwuj wątek
    • Gość: das Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 13:37
      pierwsze slysze
    • Gość: srong Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 14:03
      Jakaś firma ma stanąć do przetargu na zakup działki
    • Gość: zainteresowany Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:17
      Byłoby super,nie chcę,zeby mnie robaki żarły.
      • Gość: tbg Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:31
        Popieram
        • Gość: ? Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.04.07, 12:37
          jestem za
    • Gość: annas1961 Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: 217.96.23.* 11.04.07, 15:53
      ciekawe co taniej , tradycyjny pochówek czy kremacja
      • marcin_33 Re: Krematorium w Tarnobrzegu 11.04.07, 16:28
        Z tego co wiem koszty są porównywalne tyle, że juz "po" zajmujesz mniej
        miejsca :) co pozwoli Twoim bliskim ograniczyć koszty: urzymanie miejsca, ilośc
        zniczy, kwiatów, wieńców :)
        • scapolo Re: Krematorium w Tarnobrzegu 11.04.07, 20:21
          W całości popieram ! Wygodniej jest mieć własną "puszkę" i widywać się z
          rodziną codziennie z pokojowej półki (jest dobra widoczność)!
          • Gość: ghdf Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.04.07, 16:15
            To raczej chyba bujda z tą budową, ktoś raczej jak inwestuje w takie krematorium
            spodziewa się zysków a ilu by się w Tarnobrzegu ludzi skremowało.Narazie to
            u nas przeważa tradycyjny pochówek.Krematorium to jest dobry interes w dużych
            miastach.
          • absit Re: Krematorium w Tarnobrzegu 12.04.07, 20:33
            scapolo napisała:

> W całości popieram ! Wygodniej jest mieć własną "puszkę" i widywać się z
            > rodziną codziennie z pokojowej półki (jest dobra widoczność)!

jeszcze jeden przedmiot na półce do odkurzania??? bleee
            • Gość: ja Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 07:44
              ale z drogiego skremowanego zmarłego za sporą kasę robią w Holandii
              brylanty.Kolejka jest podobno ogromna.
              • yamaga Re: Krematorium w Tarnobrzegu 29.04.07, 12:26
                oj sporo osób myśli o kremacji, a póżniej- nie o żadnych półkach w domu , ale
                tradycyjnym pochówku, w dużych miastach długo się czeka więc klientela może być
                nawet przyjezdna-jest to dobry pomysł na firmę.
                • scapolo Re: Krematorium w Tarnobrzegu 29.04.07, 18:24
                  Jak co, to ja wchodzę!
                  • Gość: Iksiński Re: Krematorium w Tarnobrzegu IP: 213.199.214.* 29.04.07, 20:05
                    Pochówek urny z prochami jest mniej przykry dla członków najbliższej rodziny niż
                    tradycyjny pochówek zwłok. Zmarły pozostaje w naszej pamięci takim jakim był za
                    życia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka