Dodaj do ulubionych

DO PANA MICHALIKA

IP: 149.156.58.* 22.05.03, 12:33
Panie Michalik. Proszę odpowiedzieć na nasze maile na tej liście dyskusyjnej.
Raczył Pan odpowiedzieć tylko raz a potem cisza.
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: DO PANA MICHALIKA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 15:58
      Gość portalu: gardan napisał(a):

> Panie Michalik. Proszę odpowiedzieć na nasze maile na tej liście dyskusyjnej.
      > Raczył Pan odpowiedzieć tylko raz a potem cisza.

Zbojkotuj go !! Zagrodź mu wejście do urzędu .
    • cfiercinteligent Re: DO PANA MICHALIKA 23.05.03, 17:14

Nie poganiaj Pana rzecznika. Pozwól mu w spokoju popijać wódeczkę. Teraz są
      zresztą Juwenalia także takie prośby są wogóle nie na miejscu. Jak wytrzeźwieje
      po tych igrzyskach to może odpowie. Nie spodziewaj się jednak dużo. Pan
      rzecznik preferuje wódeczkę niż odpowiadanie na pytania. Szczególnie takie
      niestosowne i tendencyjne jakie zadajesz.
      • Gość: dupek Re: DO PANA MICHALIKA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 00:06
        > Nie poganiaj Pana rzecznika. Pozwól mu w spokoju popijać wódeczkę. Teraz są
        > zresztą Juwenalia także takie prośby są wogóle nie na miejscu. Jak
        wytrzeźwieje

Trzeba wiele zlej woli, by nie dostrzec, ze Michalik pare razy odpowiadal na
        tym forum. Ale dla ludzi zaslepionych to oczyswiscie gowno znaczy. Zostancie w
        pokoju...
        PS. Nie mam zadnego interesu by go bronic. Ale to was oczywiscie gowno obchodzi
        i zaraz obwolacie mnie jego obronca...
        • cfiercinteligent Re: DO PANA MICHALIKA 26.05.03, 18:11
          Gość portalu: dupek napisał(a):

>
          > Trzeba wiele zlej woli, by nie dostrzec, ze Michalik pare razy odpowiadal na
          > tym forum. Ale dla ludzi zaslepionych to oczyswiscie gowno znaczy.

Mógłbyś coś zacytować bo jakoś nie mogę skojarzyć.

PS
          Panie rzeczniku imprezy się skończyły. Czekamy na odpowiedzi.
    • Gość: a Re: DO PANA MICHALIKA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 17:22

• Gość: rzecznik Re: DO PANA MICHALIKA IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 14:36
        1. Z chęcią odpowiem na każde merytoryczne pytanie
        2. Na "Forum" zagladam z rzadka, bowiem 90% wypowiedzi stanowią pomówienia,
        epitety obraźliwe powszechnie nazywane wulgaryzmami, a także zdania, które
        możnaby streścić w stylu "udowodnij pan że nie jesteś wielbłądem".
        3. Jeśli już zabieram głos na łamach "Forum", to mam odwagę podpisać się
        imieniem i nazwiskiem (to nie sztuka napisać anonimowo, że rzecznik to pijak,
        prezydent złodziej, a np. Mastalerz to...). Szanowni Państwo, dziś za poglądy
        nie wsadzają! Więcej odwagi.
        4. Jeżeli ktokolwiek poczuje się dotknięty moją poniższą opinią - z góry
        przepraszam! Mam jednak wrażenie, iż zdecydowana większość Plenum Titulum
        Forumowiczów nie ma bladego nawet pojęciach o zadaniach i obowiązkach władzy
        samorządowej. Sugeruję zapoznanie się z odpowiednimi przepisami prawnymi.
        5. A i tak - mimo mojej raczej negatywnej opinii na temat wypowiedzi
        na "Forum" - wszystkich PT Forumowiczów serdecznie pozdrawiam! Obiecuję też, że
        (patrz pkt. 1) na każde merytoryczne pytanie udzielę wyczerpującej odpowiedzi.
        Tylko błagam - bez "ideolo" (bo do pomówień już przywykłem).
        Z poważaniem - J. Michalik
        • Gość: Aneta Re: DO PANA MICHALIKA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 20:33
          Gość portalu: rzecznik napisał(a):

> 1. Z chęcią odpowiem na każde merytoryczne pytanie
          > 2. Na "Forum" zagladam z rzadka, bowiem 90% wypowiedzi stanowią pomówienia,
          > epitety obraźliwe powszechnie nazywane wulgaryzmami, a także zdania, które
          > możnaby streścić w stylu "udowodnij pan że nie jesteś wielbłądem".
          > 3. Jeśli już zabieram głos na łamach "Forum", to mam odwagę podpisać się
          > imieniem i nazwiskiem (to nie sztuka napisać anonimowo, że rzecznik to pijak,
          > prezydent złodziej, a np. Mastalerz to...). Szanowni Państwo, dziś za poglądy
          > nie wsadzają! Więcej odwagi.
          > 4. Jeżeli ktokolwiek poczuje się dotknięty moją poniższą opinią - z góry
          > przepraszam! Mam jednak wrażenie, iż zdecydowana większość Plenum Titulum
          > Forumowiczów nie ma bladego nawet pojęciach o zadaniach i obowiązkach władzy
          > samorządowej. Sugeruję zapoznanie się z odpowiednimi przepisami prawnymi.
          > 5. A i tak - mimo mojej raczej negatywnej opinii na temat wypowiedzi
          > na "Forum" - wszystkich PT Forumowiczów serdecznie pozdrawiam! Obiecuję też,
          że
          >
          > (patrz pkt. 1) na każde merytoryczne pytanie udzielę wyczerpującej
          odpowiedzi.
          > Tylko błagam - bez "ideolo" (bo do pomówień już przywykłem).
          > Z poważaniem - J. Michalik

to jest dopiero profesjonalny rzecznik !
          • Gość: R.Ochucki Re: DO PANA MICHALIKA IP: *.nask.waw.pl 30.05.03, 14:53
            Gość portalu: Aneta napisał(a):

>
            > to jest dopiero profesjonalny rzecznik !

to jest dopiero profesjonalny klakier !

pzdr
            -R.O.
        • Gość: gardan Re: DO PANA MICHALIKA IP: 149.156.58.* 04.06.03, 19:38
          Szanowny Panie Michalik. Skoro uważa Pan, że kwestia zastanowienia się nad
          problemem uciekania młodych ludzi po studiach z TBG jest warta szerszej
          dyskusji to proszę powiedzieć co miasto robi (lub zrobiło), żeby tych ludzi
          zatrzymać?
          Akurat tak się składa, że w TBG pozostają tylko ci, którzy mają zapewnioną
          pracę przez rodziców na stanowiskach lub ci, którzy muszą zostać bo muszą
          pomóc starszym rodzicom. Proszę mi wyjaśnić ten fenomen. Dlaczego w TBG nic
          się nie da załatwić bez koneksji, i dlaczego żyje się tutaj drożej niż np. w
          Krakowie??
          Apropo. Proszę to pytanie zadać Imć Prezydentowi. Może odważy się odpowiedzieć
          tak jak Pan na naszym forum?
          Pozdrawiam.
          • Gość: Aneta Re: DO PANA MICHALIKA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 22:06

> Szanowny Panie Michalik. Skoro uważa Pan, że kwestia zastanowienia się nad
            > problemem uciekania młodych ludzi po studiach z TBG jest warta szerszej
            > dyskusji to proszę powiedzieć co miasto robi (lub zrobiło), żeby tych ludzi
            > zatrzymać?
            > Akurat tak się składa, że w TBG pozostają tylko ci, którzy mają zapewnioną
            > pracę przez rodziców na stanowiskach lub ci, którzy muszą zostać bo muszą
            > pomóc starszym rodzicom. Proszę mi wyjaśnić ten fenomen. Dlaczego w TBG nic
            > się nie da załatwić bez koneksji, i dlaczego żyje się tutaj drożej niż np. w
            > Krakowie??
            > Apropo. Proszę to pytanie zadać Imć Prezydentowi. Może odważy się
            odpowiedzieć
            > tak jak Pan na naszym forum?
            > Pozdrawiam.

Ale masz człowieku problem.Ludzie uciekają bo wiedzą ,że nie ma pracy w takich
            mieścinach jak Tarnobrzeg,wiedzą ,że wykształcenia należy szukać w Krakowie czy
            Warszawie.I to jest normalne zjawisko.Tak jest w większości polskich miast typu
            Tarnobrzeg lub nawet większych.Poza tym nie przypominam sobie sytuacji, w
            której kupowałam taniej Colę w Krakowie ... Po prostu : Tarnobrzeg to nie
            Chicago.
            • Gość: gardan Re: DO PANA MICHALIKA IP: 149.156.58.* 05.06.03, 09:18
              Kobieto!!
              Mówię o normanlnym zyciu codziennym a nie tylko o Coli. Co do wykształcenia to
              zgadzam się, że można je zdobyć gruntownie tylko w większym mieście. Ale
              chciałbym wiedzieć czemu ludzie uciekają z wiedzą z TBG a nie np. zostają bo
              mozna tutaj coś zrobić normalnego a nie tylko patrzeć jak władza się panoszy a
              lekarze i prawnicy zgarniają całą kasę a sklepikarze zdzierają z ludzi ostatni
              grosz.
              • Gość: Wiesław U. Re: DO PANA MICHALIKA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 18:41
                Nie przesadzaj,parę groszy na tacę zawsze zostanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka