Gość: kkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:50 Przeczytalem dzisiaj w Tyg. Nadwislanskim ze w przetargu o Mks wystartował tylko Orbis i do konca czerwca maja zapasc wszystkie decyzje o warunkach przejecie pakietu wiekszosciowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benio Re: Jednak Orbis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:14 Ale co mnie to i tak chodzę piechotą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jednak Orbis IP: *.pcz.pl 17.05.07, 20:17 Innych to może interesuje, zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje ze na lepsze, mowe autobusy nowe kursy i aby na tym skorzystali mieszkańcy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Jednak Orbis IP: *.pcz.pl 17.05.07, 20:23 mieszkancy tzn. pasażerowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jednak Orbis IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.05.07, 20:32 Nie masz na co lepszego liczyc, Orbis doprowadził niemal do upadku przejęty PPKS i jestem pewien, że to samo w bardzo krótkim czasie stanie się z MKS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Jednak Orbis IP: *.pcz.pl 17.05.07, 23:49 A mgół bys mi wytłumaczyc w jakis to sposób doprowadził prawie do upadku PKS, bo ja o tym nie słyszłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesprawny autobus Re: Jednak Orbis IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.05.07, 09:36 popatrz tylko w jakim stanie i jakie autobusy jeżdżą na trasach, 80% z nich jest niesprawnych technicznie, a to jest nasze bezpieczeństwo (pasażerów)! Odpowiedz Link Zgłoś