Dodaj do ulubionych

Spacery z psem

IP: 80.48.35.* 28.05.07, 20:12
Niech mnie ktoś oświeci, dlaczego w naszym mieście nie można pospacerować z
psem nad Wisłą, puszczając go żeby pobiegał. Oczywiście nie mówię o
niebezpiecznych rasach. Wyjątek natomiast stanowią pieski panów policjantow
które, chodzą tam wolno a wiem z autopsji nie są najlepiej wyszkolone bo
potrafią utrudniać przejście obok siebie ze swoim zwierzakiem - bywają
agresywne. A kiedy się zwraca uwagę panu policjantowi, żeby kontrolował swoje
zwierze - ten pyskuje. Nie rozumiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: art Re: Spacery z psem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:02
      czlowieku a czego ty sie spodziewasz po policjantach?
      • Gość: Mako Re: Spacery z psem IP: 80.48.35.* 28.05.07, 21:26
        No niewiele. Przynajmniej żeby mi dali spokój. Niech się zajmą chuliganami,
        złodziejam i takimi innymi kwiatkami a zostawią w spokoju zwierzolubów. No i
        jak się nie potrafią kulturalnie wysłowić to niech trzymają niewyparzone
        pychole na kłódkę.Powinni być szkoleni jak kasjerzy w supermarketach: dzień
        dobry, proszę, dziękuję, zapraszamy ponownie. To problem nauczyć się na pamięć:
        dzień dobry, dokumenty proszę, dziękuję, jest pan wolny (lub aresztowany,
        hihihi), do widzenia.
        • Gość: kkk Re: Spacery z psem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:49
          Nie wiecie co zrobić? Teraz to chyba juz prawie każdy ma telefon komórkowy ze sobą dzwonicie na 997 do dyżurnego ze jakiś gość spaceruje z psem puszczonym wolno i ten pies zakłóca wasz spacer muszą przyjechać jak nie przyjadą to proście o telefon do komendantaa jak przyjada i nic nie zrobia to tez do komendanta za ktoryms razem pomoże bedą się bali tłumaczyć przed szefem na dywanie. pozdro
          • Gość: jaja Re: Spacery z psem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.05.07, 22:35
            Ale jesteś fajny kkk, jak dostaniesz nr telefonu do komendanta policji w Tbg ,
            to poproś jeszcze o nr telefonu do premiera albo prezydenta a może ci się
            przyda ha, ha, ha.
            • Gość: Iksiński Re: Spacery z psem IP: 213.199.214.* 28.05.07, 23:28
              Powiedz dyżurnemu na komendzie że jutro stawisz się osobiście na komendzie u
              komendanta. To będzie bardziej skuteczne. Jeżeli masz aparat i widzisz
              biegającego psa bez smyczy to zrób mu zdjęcie. To będzie dowód
              przekonywujący.Pozdrawiam.
            • Gość: kkk Re: Spacery z psem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:06
              TEL (15) 8513399 dzwonisz na ten numer i prosisz z komendantem a jak jestes
              nierozgarniety to juz twoja sprawa. To komendant jest dla ludzi a nie na
              odwrot. A jak by nie chciał rozmawiac to można jeszcze zadzwonic do
              wojewódzkiego (nie kuby tylko komendanta) tu masz tel 017 858 29 00
              czesc
            • Gość: kkk Re: Spacery z psem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:07
              zapomniałem jeszce dodac ze wszystkie rozmowy na tel alarmowy są nagrywane.
              • Gość: ~teletubiś Re: Spacery z psem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.05.07, 14:41
                kochani,miało być o terenach a skończyło się o zwyczajach. ja puszczam swojego
                na oś. centrum,tam sa trawy do pasa. fajny teren pies to lubi i nie widać
                służb.poznajmy się po pyskach!!!
    • rozgarniety_inaczej Re: Spacery z psem 30.05.07, 17:50
      O czym ty gościu chrzanisz? Chodzę dużo po mieście i po lesie w Zwierzyńcu i
      widzę dużo ludzi spacerujących z psami. Większość biega wolno i przeważnie bez
      kagańców. Czasem właściciele przywołują pieska na widok obcych ludzi. Nie
      słyszałem też by psy kogoś pogryzły bez powodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka