Dodaj do ulubionych

USG 3D 4D pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:28
czy jest w tarnobrzegu lekarz ginekolog który ma aparat usg 3D.Jestem w
drugiej ciąży ale bardzo się boję, w pierwszej w 36 tyg. dziecko zaplątało
sobie 3 razy pępowinę wokół nóżki i zmarło.Wiem że na usg 3D/4D widac wyrażnie
dziecko i chciałabym je zrobic tylko nie wiem gdzie.Pomóżcie proszę.
Obserwuj wątek
    • bati142 Re: USG 3D 4D pomocy 06.07.07, 13:04
      nie wiem, czy to prawda, ale słyszałam, ze takie usg ma Szymański
      • malagosia.7 Re: USG 3D 4D pomocy 06.07.07, 20:23
        nie wiem czy kiedyś nie miał wypożyczone Bień
    • Gość: szadok Re: USG 3D 4D pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:42
      Tarnobrzeg nie ma, Bień testował, Lublin, moze Rzeszów, LLublin Luxmed i gdzieś
      jeszcze jedno koło Media koszt 250 zł
      • Gość: kaska Re: USG 3D 4D pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 08:27
        a powiedz mi Anno, czy jezeli by to lekarz zobaczyl na usg ( to ze twoje
        dziecko zaplatalo sie w pepowine) co by zrobil? Czy bylby w stanie cos zrobic?
        • Gość: anna Re: USG 3D 4D pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:15
          w 36 tyg dziecko może już życ poza łonem matki.Jeżeli zrobiono by cesarskie
          cięcie miałabym dziecko rzy sobie a nie w grobie.
    • Gość: kaska Re: USG 3D 4D pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:10
      No wiadome ze mogło by zyc w koncu to jest 9 miesiac, ale po co robic usg od 2-
      3 miesiaca co dwa tygodnie? Bo teraz niestety tak jest. Wczesniej usg robilo
      sie dwa,trzy w trakcie całej ciazy, a teraz... Moze przez to rodza sie wlasnie
      takie dzieci chore- bo w koncu wbrew pozorom jest to bardzo szkodliwe!!!
      • Gość: grk Re: USG 3D 4D pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:35
        a ty jesteś w tej materii fachowcem i znasz się na tym najlepiej!!!
        • Gość: kaska Re: USG 3D 4D pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:26
          za to widze na czym ty sie znasz najlepiej .... forum jest po to aby wypowiadac
          swoje zdanie, jezeli myslisz na dany temat inaczej to sie wypowiedz, ale ty nie
          myslisz inaczej, tylko po prostu lubisz krytykowac ludzi, prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka