Gość: Singielka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 19:35 Czy tacy sa????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sis Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:48 są i jest ich sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny 29 Re: Tarnobrzescy single IP: *.csm.pl 19.09.07, 07:33 To zależy w jakim wieku. Z własnych obserwacji widzę, że singli w okolicy 30 jest całkiem sporo, choć są to w większości mężczyźni. A wiec do dzieła drogie panie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajna Re: Tarnobrzescy single IP: 80.50.161.* 19.09.07, 08:10 Coś mi sie jednak wydaje że singli koło 30-tki jest niewielu. Faceci w tym wieku są zazwyczaj żonaci. Ja jakoś nie mogę takiego znaleźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Tarnobrzescy single IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 19.09.07, 10:01 Cześć;-) a ja mam 31 lat, mieszkam w Tarnobrzegu już 2 lata, no i... codziennie wieczorem po pracy wracam do mieszkania, w którym... nikt na mnie nie czeka;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.09.07, 10:35 No to szukaj tych pieknych tarnobrzeskich kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 12:50 Jestem koleżanka singielki i jestem wredna bo podam jej nr gg ale robie to z przyjażni do niej . Do dzieła panowie!!!!!!ma na imie Ania i jest przystojną kobietą GG 3721939 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:00 a moze jakas wspolna imprezka???przeciez o naszym miescie nikt nie pamieta,wiec dzialajmy sami..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:14 hm, ciekawy wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:02 no to ile jest wolnych fajnych singielek w Tbg ? zaczyna sie jesien wiec mozna sobie jakos wieczory umilic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny 29 Re: Tarnobrzescy single IP: *.csm.pl 20.09.07, 07:49 Imprezka to świetny pomysł, każda forma integracji w tej prowincjonalnej duchocie ma mój udział. Na dodatek jeśli w miłym damskim towarzystwie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajna Re: Tarnobrzescy single IP: 80.50.161.* 20.09.07, 09:02 Hmm. To może faktycznie są single po 30-tce. Tylko gdzie ich spotkać skoro wracają późno po pracy do domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:23 Wlasnie, glownie mi chodzi o ludzi po 30-tce, bo mysle,ze tym jest najgorzej.....pozostaje tylko srodowisko zawodowe, choc do fajnej, wesolej zabawy wiek nie ma znaczenia, liczy sie dusza czlowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Tarnobrzescy single IP: *.proxy.aol.com 21.09.07, 04:33 Pisalem na GG i nie odpowiadasz singielka dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez_singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:32 cieszę się, że powstał ten wątek, mieszkam tu od niedawna i nie wiem gdzie, poza domem oczywiście, spędzacie czas. napiszcie coś na ten temat, może będzie łatwiej nam się spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:35 Witaj! poza proza zycia, to aerobik, basen, kino no i oczywiscie jakas knajpka od czasu do czasu.Podobno od niedawna a MIMI sa w niedziele tance, ale nie wiem, jak tam jest, trzeba sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
aflower Re: Tarnobrzescy single 21.09.07, 20:28 jestem zaaa, umawiamy sie po prostu danego dnia w jakims barze grupowo :)i zobaczymy kto przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 21.09.07, 21:44 JAK COś TO JA SIE PISZE NA JAKIES SPOTKANIE. CHETNIE POZNAM NOWYCH LUDZI W MOIM WIEKU, TYLKO MAM NADZIEJE żE BEDZIE TO ZANIM WYJADE. BO JUZ MYSLALAM ZE WSZYSCY WYJECHALI:( NO TO DO ZOBACZEBIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 22:11 jesli sa tu jakies fajne wolne dziewczyny ktore chca sie zabawic ;) to niech sie zglaszaja . nie wierze ze w Tbg nie ma takich dziewczyn - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arlekin Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 15:25 irish pup (chyba tak sie pisze)jest wyremontowany ? Może tam ?Ja dziś wyruszam na piwko i wyciągam wolną zapracowaną koleżankę!!!!!Panowie jak zobaczycie dwie plotkujące samotne kobitki przy stoliku to śmiało podchodzćie i pytajcie czy możecie sie dosiąść!!!!Może faktycznie to "MIMI" albo SOHO? Co o tym sądzicie? Przed wyjściem (okolo 21-21/30) sprawdze wasze wypowiedzi i zobacze co ustaliliście . SINGLE _ DZIŚ NOC NALEŻY DO WAS!!!!!!!!!!!!Może jakiś znak rozpoznawczy na stoliku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 15:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=68677581&a=68677581 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebab Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.09.07, 22:46 W Tarnobrzegu nie ma singli. Single mogą być w stolycy. U nas są tylko stare panny i starzy kawalerowie. Zupełnie jak w dowcipie z brodą: - Panie doktorze, mam migrenę. - Migrenę? Migrenę to może mieć królowa angielska... Was Kowalska po prostu łeb napie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 20:58 skoro twierdzisz że w tbg nie ma singli to nie ma też ludzi o jakim pożadnym ilorazie inteligencji - tacy to tylko w stolycy!!!!!!! i ty sie do nich nie zaliczasz -biedny mieszkańcu tbg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trlala Re: Tarnobrzescy single IP: *.proxy.aol.com 26.09.07, 02:35 Podajcie w koncu jakies nazwiska Zakrecimy sie obok nich moje panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 07:59 ja np też jestem singiel pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:17 i ja tez jestem singielek :) Odpowiedz Link Zgłoś
aflower Re: Tarnobrzescy single 28.09.07, 07:53 juz zajeta:)choc myslalam ze ... Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Tarnobrzescy single 27.09.07, 21:50 Dziewczyny z Tarnobrzega są trudne do zdobycia, no chyba, że ja mam pecha i trafiam na same "koszykarki". Odpowiedz Link Zgłoś
nurse40 Re: Tarnobrzescy single 28.09.07, 10:15 Pozdrawiam wszystkich samotnych, pozytywnie zakreconych....a moze tak na kurs tanca do Samby? albo co 2 piatek m-ca spotykac sie w jakiejs knajpce na pogaduchy i wymiane spostrzezen w realu? Duzo radosci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 15:03 single w tbgu sa zbyt zapracowani i zaganiani aby sie spotkac. chyba że sie myle;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Tarnobrzescy single IP: *.91a.tarnobrzeg.pilicka.pl 29.09.07, 15:25 co drugi piatek czemu nie. Pokicac w Sambie z najwieksza ochota :) Hipek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielka. Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 29.09.07, 16:59 a którego dokładnie wypada ten drugi piątek??? i gdzie jest spotkanie??? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka singielk Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 21:26 no to obwołajmy airish pup knajpka dla singielków i do dzieła . musze chyba was zdyscyplinować w ten piętek czyli 05,10,07 ale będzie super jak będziemy sie szukac wśrod tłumu . Single do dzieła . Chłopcy dosiadajcie sie do dziewczyn bo nam nie wypada sic!!! koleżanke też wyciągne o cholera druga zmiana no to ja ogdpadam szkoda !!!!!!pa i nie zawiedzccie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<<< Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.09.07, 13:44 Koleżanka singielki wam zawsze nic nie wypada tylko wtedy kiedy wam wygodniej , chcesz mieć faceta to się sama choć troche postaraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 30.09.07, 21:22 no cóż faceta z tak pesymistycznym nastawieniem do życia to bym nie chciała spotkać, wiec jeśli ci nie pasuje to porostu nie przychodź. Nikt Ci niczego nie każe, to propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>> Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.07, 14:27 To przyjdż i czekaj jak ci mana z nieba spadnie chyba że się napie..sz i sama zrobisz pierwszy krok he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 10:30 hej panie "gościu " spadaj na inne forum . Jak chcesz rzucać błotem to znajdz sobie jakiegoś brzydkiego polityka i jedz po całości nas zostaw w spokoju . ty to dopiero muszisz być samotny skoro otwierasz na forum każdy watek i sfrustrowany bo każdemy przypinaz łate,. Może własnie dla ciebie wyjściem jest alkochol . Zapraszam cie na piętek do pubu przyjdz i okaż twarz mam wszystkim !!!! na pewno sie nie odważysz!!!single dlaczego dajecie sie obrażać jakijś łachudrze co nic o was nie wie!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>>> Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.07, 13:12 agusia masz racje ta osoba o niku "gość" ocenia ludzi czy ktoś jest pesymistą tylko po tym że nie robi wobec niej pierwszego kroku,ale niech się nie martwi jakiś napewno najeb..ny się znajdzie i zrobi wobec niej pierwszy krok a im więcej wypije tym więcej optymizmu jej ofiaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.10.07, 22:58 >Chłopcy dosiadajcie sie do dziewczyn bo nam nie wypada sic!!!< A kiedy się już dosiądziecie to byście byli przygotowani na to że was spławią. Nie będziecie spełniać norm królewicza. A tak poważnie to czy pomyślałyście dlaczego jesteście singielkami? Bo w przeszłości wiekszość z was myślała o "filmowych facetach: wzrost charakterystyczna uroda itd. Nie trafił się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.10.07, 22:52 >Dziewczyny z Tarnobrzega są trudne do zdobycia, no chyba, że ja mam pecha i trafiam na same "koszykarki".< One wysoko mierzą ale nisko spadają. Wierz mi. Kiedy byłem młody znałem takie. Dzisiaj nisko upadają a na starość będą wyć że miało być nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 12:16 A może oprócz wyglądu to przeszkadza nam to wasze hamstwo które wprost wylewa sie z waszych postów. Szkoda że wasza samoocena jest taka nisko bo może któryś by sie w koncu odważył dosiąść . A wasz wygląd jest indywidualną sprawą każdej oceniającej kobiety-dla jednej będziesz maszkarą dla drugiej księciem .!!!Do tej drugiej sie ze strachu nie dosiądziesz .Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.07, 14:06 Nie dosiąde się i zostaniesz starą panną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyryry Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 11.10.07, 14:02 zostanie stara panna a ty dalej bedziesz sie trzepał przy kompie pfff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.07, 14:13 Pewnie przyjdą fałszywe singielki mąż w domu a one szukają szczęścia dla niego bo już taki wyjeb.....ny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:16 co slychac?imprezka byla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 14:49 Albo singielki wezmą sie za żonatych, tak jak pewna Magda wczoraj w knajpie odrażające i śmiechu warte, ale co niektóre panienki- singielki nie sa zdolne aby mieć normalnego chłopaka i wytrzymac z nim dłużej niż jeden wieczór, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel-tbg Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.07, 22:33 Jestem Tarnobrzeskim singlem jak któraś z pań ma ochote do mnie napisać to podaje swoją poczte singielek-tbg@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 22:41 Jeżeli to jest ta Magda o której myślę, to Ona nie jest singielką! Bardzo nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 15:45 Haha, bardzo nieładnie że tak męża w domu zostawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 16:17 Nie męża a narzeczonego... A swoją drogą ciekwe to bedzie małażeństwo. O ile to jest ta osoba o której myślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:10 No ja myślałem o stałej bywalczyni stopera:)biednej i wiecznie nieszczęśliwej lasce hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:52 Ups, chodziło mi o irisch:) Pozdro dla Madzi:)może ze mną też poflirtujesz do zobaczyska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:22 Madzia to blondynka czy brunetka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:15 brunetka, a widzisz blondynki obrażają, że głupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 16:14 niewysoka? włosy średniej długości? średniej budowy ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 18.10.07, 18:26 Dawno nie odwiedzałam tego wątku forum, a widzę że temat sie rozwija. Szkoda, że na plotkarski temat "Magdy". - A Wy panowie widzę, że nawet jakby wam przynieść i podać wszystko na złotej tacy to i tak byście wybrzydzali. Musze przyznać, że dzięki temu wątkowi poznałam SUPER faceta i mam nadzieje, że i Wy kiedyś traficie na siebie i będzie to ta druga połówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 19:13 Cieszę się że komuś się udało A ja nie pytam bo lubię i chce poplotkować. Pytam, bo chociaż jestem singlem to chce szerokim łukiem omijać "Tą Panią". Może dlatego że uważam za osobę bez zasad, kogoś kto spotyka się z "żonatym", lub "mężatką" samemu będąc w związku. Ja bym nikomu takiego świństwa nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.10.07, 20:45 Co tu takie moralniaki lecą Madzia ma ochote się pie..ć to niech się pie.. to jest jej sprawa zazdrościcie to pie..ie się i Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:20 "zzz" powiedz to jej facetowi i żonie tego z którym się spotyka. Ciekawe czy podzielili by twoje zdanie i czy ich odpowiedź by ci sie spodobała...nie sadze Ale masz rację to jej sprawa. Ale zawsze lepiej wiedzieć z kim ma się do czynienia, niz nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:19 Żal mi takich kobiet, które nie mają szacunku dla siebie, a później płaczą jak ich facet w końcu oleje i zostawi... Ja bym powiedział ale nie znam jej faceta hahah "Ale zawsze lepiej wiedzieć z kim ma się do czynienia, niz nie wiedzieć" popieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 13:21 To ta suka przez którą moja koleżanka poroniła, :( Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Tarnobrzescy single 11.10.07, 22:50 czyżby tablica ogłoszen matrymonialnych????? prawie sami goscie a zalogować się nie łaska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 11:14 www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 17:32 No i gdzie te singielki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie użalacz Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 17:02 Kolego jeżeli potrzebujesz podania na tacy są takie najstarsze zawody świata... Poza tym jak to brzmi niby facet a potrzebuje, żeby mu ktoś coś wskazał... wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.10.07, 17:11 Jak nie ma singielek to po co cały temat już po problemie . Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Tarnobrzescy single 15.10.07, 17:32 znaczy, ze cały ten długaśny wątek o kant d..y rozbić skoro nie przyniósł oczekiwanych rezultatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.10.07, 20:12 Następna która nie wie czego chce a jak przychodzi co do czego to od razu ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.07, 18:20 Jak jesteś tą singielką to do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Tarnobrzescy single 17.10.07, 21:38 to może rozwiń swoją myśl "Następna która nie wie czego chce a jak przychodzi co do czego to od razu ucieka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.10.07, 13:49 lacido jak mnie kochasz to skonsumujmy nasz związek,gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Tarnobrzescy single 19.10.07, 15:46 <rotfl> "związek" ??????? po wymianie zdań na forum :))))) podaj czas i miejsce to może jeszcze pare osób sie załapie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.10.07, 16:46 Dziś "Złoty Bażant" godzina 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.07, 14:37 No to mamy jednego singla w Tarnobrzegu Madzie. Odpowiedz Link Zgłoś