Gość: grzeny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 18:56 widzieli Państwo to nowe boisko na Dzikowie co do którego było tyle szumu? PARODIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qweszxc Re: boisko na dzikowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 00:10 Widziałem, wcementowali bramki, jeden kosz i grabkami 'spulchnili' klepisko. Jak było, tak jest, czyli prowizorka. Aosochozi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: boisko na dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.07, 11:31 Z tym boiskiem to bł dobry pomysł. Nic tam nie brakuje. Chyba nie liczyliście że powstaną trybuny na 5000 osób. Obserwowałem co robią z tym boiskiem. Zrobiony jest drenaż, wyrównane podłoże,posiana trawa. Przynajmniej mój syn będzie miał gdzie grać w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: boisko na dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.10.07, 22:33 Drenaż też jest zrobiony. Wszystko niby kosztowało 24 tys. zł. Na pewno boisko się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: boisko na dzikowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 13:32 Na Kopernia w gimnazjum będzie o wiele lepsze boisko, takiego nikt w Tarnobrzegu i okolicach nie będzie miał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: boisko na dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.10.07, 17:32 ale nie widzę chętnych do grania. dzieci dalej grają koło szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: boisko na dzikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 17:52 bodajże wczoraj zaczęto prace na boisku w gimnazjum więc trochę to potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meniskwypukly Re: boisko na dzikowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 20:31 wymieniają też okna; dwójka rządzi; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: boisko na dzikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:47 jak sie rozpada to musza cos w niej zrobic na cos cala kasa idzie nie Odpowiedz Link Zgłoś