Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Tarnobrzegu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 16:17
Słuchajcie czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera w naszym mieście.
Chodzi mi o fryzjera męskiego, którego i na jakiej ulicy
moglibyście polecić.
Obserwuj wątek
    • Gość: asterix Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 29.10.07, 16:29
      tapima na dole sa dosc dobre fryzjerki, meski jest chyba od 9 do 17, a damski od
      7 do 19, szczerze polecam
      • Gość: majusia_3 Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:31
        Moim zdaniem najlepsza jest Sylwia jest zarówno fryzjerką damską jak i męską,
        jej salon mieści się na ulicy Orzeszkowej na boku bloku (koło "Muszelki"). Salon
        nazywa się oczywiście "Sylwia" od imienia jego właścicielki:)Ja i mój chłopak
        jesteśmy stałymi klientami już od wielu lat i jesteśmy bardzo zadowoleni:)
      • Gość: mat Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu IP: 212.160.110.* 30.10.07, 10:38
        Ja też korzystam z salonu pod Tapimą. Jest ok.
        • Gość: monika Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.10.07, 14:15
          a jakie tam sa ceny? podobno tam sa dwie starsze kobiety Panie Danusia i
          Marysia, kilka osob mi polecalo ten salon ale sama nie wiem, napiszcie jak tam
          jest i ceny
      • majusia_3 Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu 02.11.07, 23:36
        U Sylwii jak już pisałam na Orzeszkowej, ścięcie męskie kosztuje 10zł
    • Gość: m. Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 22:31
      Jurek Zdyrski na Piłsudskiego.11 zeta
      • Gość: asterix Re: Dobry fryzjer w Tarnobrzegu IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 01.11.07, 14:56
        dobry fryzjer to tani fryzjer jak dla chlopa to maszynka ogolic i po sprawie,a
        co do cen to moglibyscie podac konkretne przyklasy bo zakaldy fryzjerskie z tbg
        raczej nie maja stron w necie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka