Gość: zainteresowana IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.11.07, 13:14 Szukam osoby,która zajmuje się produkcją mebli na wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 18:48 Ja skorzystałam z firmy BODAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 18:52 Ja skorzystałam z firmy BODAR teraz mają siedzibę w Zakrzowie, skręt za Magdalenką.Robiłam u nich kuchnię, przedpokój, łązienkę i kilka jeszcze innych mebelków dla rodziców - wszyscy zadowoleni! Dojeżdżają do domu klienta, projekt i materiały mozna wybrać nie ruszając się z fotela, no i cena bardzo konkurencyjna! hm....i miły właściciel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Meble na wymiar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.11.07, 22:26 Bardzo proszę o nr telefonu do tej firmy i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 07:28 508-091-164 mam tylko komórkę :) powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 09:28 Brawo dlażony i kioleżanki za reklamę firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 16:26 Proponuję sprawdzenie zamiast takiego komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:05 Ja robiłem kuchnię w firmie BETA, poza tym, że termin zakończenia uległ przesunięciu i konieczna była mała korekta jednej z szafek meble prezentują sie całkiem ładnie.Efekt zadowalający, cena, cóż , każdy robi tam gdzie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAN Re: Meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 13:28 podobno BODAR już nie istnieje , w Zakrzowie jest ten pan z kucykiem ale robi solo - tam mi sie wydaje- ale robili dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
neskowie Re: Meble na wymiar 28.11.07, 00:18 ja proponuje stolarza który mi robił meble tl:500188918 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: Meble na wymiar IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 28.11.07, 09:13 w mexyku u drwala za domem weselnym robia meble na wymiar, to sasiad kowola wiec łatwo trafic Odpowiedz Link Zgłoś