Gość: MAMA Re: Gdzie do ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 20:17 poczytałam i pomyślałam, że tez się wypowiem. rodziłam prawie rok temu w Tarnobrzeskim szpitalu, ciążę miałam zagrożoną i wcześniej 3x leżałam na ginekologii. co się osłuchałam to jedno, ale mam też własne doświadczenia, bo przez różnych gin. się przewinęłam. Moje wnioski: Dr. Mącik- chodziłam do niej prywatnie, niby miła i cacy, ale jak przyszło do poważnych decyzji nie umiała podjąć (nadżerka). W szpitalu leżały ze mną dziewczyny, jej pacjentki- zero zainteresowania. Dr. Ziobro- bardzo miły i moim zdaniem dobry lekarz. Wyleczył mi nadżerkę, tłumaczył co i jak. Niestety jego uroki dostrzegło mnustwo pacjentek i po jakimś czasie na wizytę trzeba było czekać miesiąc a jak już się miało termin, to na miejscu kilka godzin musiałaś odczekac na krzesełku, bo nigdy ci nie podali właściwej godziny. Dr. Szymański- hmmm.... przypadkowo zaczęłam do niego chodzić w ciąży (potrzebowałam szybko dobrego USG i znajoma mi go poleciła), a potem już jakoś zostałam. miałam ciąże zagrożoną, wizyty praktycznie co tydzień!!! oczywiście płatne 100% (liczyłam na jakąś zniżkę przy tej częstotliwości) Z powodów zdrowotnych miałam wskazanie do cesarki, pytałam go czy powinnam coś więcej zapłacić żeby mieć cesarkę, wyopowiadał jak to on zawsze stara się być przy porodach swoich pacjętek i wtedy nic dodatkowow nie trzeba płacić. TERAZ FINISH: w 8 miesiącu odeszły mi wody, mój lekarz akurat miał dyżur, kazał przyjechać i...? trzymał mnie beż wód (wszystko odeszło) 3 doby, skonczył dyżury i poszedł do domu!!!!! inny lekarz (Dr.Bień) podłączył mnie do kroplówki i ...wywołał naturalny poród! Niania na szczęście urodziła się zdrowa tylko malusia. Ja miałam groźbę kalectwa... ale jakoś się udało i teraz jest ok. Zszywał mnie DR.Kwiatkowski- BARDZO DOBRZE! NIE POLECAM DR.SZYMAŃSKIEGO!!! Ja osobiście najbardziej miło wspominam DR.Hare (Młodego). Zawsze miał czas, porozmawiał, wytłumaczył... a jak miał dyżur nawet zrobił nieplanowe USG żeby uspokoić spanikowaną mamuśkę :)))) Z własnego doświadczenia powiem- państwowo Dr. Ziobro, pryw. Dr.Hara POWODZENIA!!! ps. i tak najważniejsza jest położna- ja miałam mega szczęście że trafiłam na panią Aldone Dul!!!! Fantastyczna!!!!! no i pomoc męża była nieoceniona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Gdzie do ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 20:49 czytam i tak sobie myślę ,jak to jest za pieniądzę chcę chodzić do lekarza to mój wybór, zawsze mogę to zmienić na lekarza za darmo na nfz (np Dr Ziobro).Jeśli urodziłas normalnie to po co miałabys miec cesarke. a pomyślałaś że każdy dzień dłużej gdy twoje małe jeszcze jest w brzuszku to dla niego wielka sprawa? Może te dni w tym czasie były b.ważne i nie trzeba przyspieszać kroplówkami . Moje maleństwo ma kilka miesiecy i prz porodzie był dr Szymanski było bardzo spokojnie , fahowo jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Gdzie do ginekologa IP: *.centertel.pl 24.02.10, 14:29 ostatnio byłam u kwiatkowskiego na prywatnej wizycie i jestem bardzo niezadowolona doktor po prostu usypiał za biurkiem zerknął tylko na moje badania i to wszystko nawet nie pokwapił się żeby ,mie zbadać a przyszłam do kontroli po zabiegu ogólnie dobry lekarz ale po ostatniej wizycie jestem bardzo rozczarowana jego podejściem do pacjentki Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_ola Re: Gdzie do ginekologa 03.03.17, 11:36 Kwiatkowskie NIE! Kwiatkowski jest okropny, nieprofesjonalny, niemiły. Przede wszystkim jest niemową. Kompletnie nic nie mówi. Miałam zrobione badania i słowem nie pisnął na temat wyników. Może prywatnie jest bardziej komunikatywny. Na NFZ masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Gdzie do ginekologa 03.03.17, 11:41 Dlatego takie kolejki do Niego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Gdzie do ginekologa 03.03.17, 11:44 PS Jesli lekarz nic nie mówi, to znaczy, że wszystko jest ok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Gdzie do ginekologa 03.03.17, 13:05 Jeżeli lekarz nic nie mówi, to znaczy, że temat go przerasta, .... nie lekarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
subiektyvna Re: Gdzie do ginekologa 03.03.17, 22:03 Kwiatkowski to ogólnie dobry lekarz, kiedyś faktycznie więcej rozmawiał z pacjentką , żartował, teraz faktycznie małomówny się zrobił może przemęczony jest już pracą Odpowiedz Link Zgłoś