Gość: art IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 10:07 co wy na to?wiadomosci.onet.pl/1656126,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojciec ry cyrk Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:53 powinni sku..syna oskalpowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendoza Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.07, 22:36 > powinni sku..syna oskalpowac... nie przesadzaj, przecież dopiero co został premierem. daj mu szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.07, 07:06 Fajnie Mendoza wykierowałeś wypowiedź tego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: o.rydzyk 12.12.07, 07:07 Trochę popadało i takie płazy jak "ojciec ry cyrk" wylazły spod kamieni. Fuj ty ciulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:19 do pana moderatora: czy takie obrażanie człowieka a i do tego ksiądza katolickiego to sa może te nowe standardy europejskie, które GazWyb juz wdraża? Proszę skasować ten wątek, poza tym nie ma on nic wspólnego z Tarnobrzegiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Re: o.rydzyk IP: *.covernet.pl 19.12.07, 14:20 Według mojej oceny tego fagasa, to jest taki współczesny szaman, nie gdzieś na Polinezji a w środku Starego Kontynentu. To co wyprawia to stawia go ponad ludżmi, ponad prawem, ponad rządzącymi. To ciężki wstyd za takiego człowieka który ma wszystkich za nic. TO WIELKI SEKCIARZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 15:00 od czsow Nikodema Dyzmy,Polska nie miala lepszego i wiekszego hoksztaplera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty moher Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 11:08 Prawidłowo - za taka kase to by sie ogrzał do konca swoich dni i jego uczelni, a dla potrzebujących by jeszcze zostało.Niech kupuje węgiel i inny opał za to co zbierze ta tace i co durny naród moherowy mu wyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: o.rydzyk 12.12.07, 12:50 Wydaje mi się , że o.Rydzyk starając się o kasę z UE na wdrażanie innowacyjnych sposobów ogrzewania najlepiej rozumie ochronę środowiska i zagrożenie wynikające z ocieplenia klimatu. Chce grzać nie zatruwając środowiska. Taki jest trend w UE i na świecie. Wygląda na to, że mohery rozumieją o co tu biega a anty mohery w swojej nienawiści do Kościoła, o.Rydzyka przestawiają siebie jako zdecydowanych głupków. Rozumie osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty moher Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:58 Nie osmieszaj sie człeku bo wiedza wszyscy czym rydz smierdzi i jego urugwajski góru chłoptasiu - zrozumiał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacy Re: o.rydzyk IP: *.gprs.plus.pl 12.12.07, 14:15 robi bardzo dużo dobrej roboty dla Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brom Re: o.rydzyk IP: *.gprs.plus.pl 12.12.07, 14:57 Nam też zabrali kase napewno pojedziemy expresem do Warszawy na mistrzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
sldtbg Re: o.rydzyk 12.12.07, 16:33 Panie anty moherze. Takie teksty jak Twój tylko ośmieszają przeciwników O.Rydzyka. Jak nie potrafisz napisać coś prawdziwego i ośmieszającego tego gościa to się lepiej nie odzywaj. Przywoływanie Jana Kobylańskiego, który już milion razy został oczyszczony z zarzutów stawianych mu przez Gazetę Wyborczą, tylko umacnia zwolenników o.Rydzyka. Przymknij się cymbale i czekaj aż będziesz miał więcej rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty moher Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 17:54 Zamknij swoje czerwone podniebienie oooo!!!CZerwony złodzieju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie mocher Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 18:15 Opamietajcie sie, opowiadacie glupstwa, poslugujecie sie pomowieniami. Wybaczcie, ale na temat Ojca Rydzyka wypowiadac sie moga ci co go sluchaja. Znam zapamietalych jego przeciwnikow, ale na pytanie czy choc raz sluchali Radia Maryja, odpowiadaja ze sie szanuje. Wiec niech sa dumni z siebie, ale tez niech nie odbieraja mi mozliwosci dobrej, bo sprawiedliwej oceny tego cudownego czlowieka i kaplana. Wylano na niego mase pomyj, a on oprocz sutanny dla siebie nie ma nic. Te bogactwa ktore stworzyl zostana dla Ciebie i twoich dzieci. Tak bywa, ze prorocy sa kamienowani. Prosze cie nie powtarzaj glupot, jak masz fakty masz prawo mowic. A caly bol wynika stad, ze stworzyl niezalezne media, ktore nie pasuja do ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boże broń Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 08:33 Opamietajcie sie, opowiadacie glupstwa, poslugujecie sie pomowieniami. Wybaczcie, ale na temat Ojca Rydzyka wypowiadac sie moga ci co go sluchaja. Znam zapamietalych jego przeciwnikow, ale na pytanie czy choc raz sluchali Radia Maryja, odpowiadaja ze sie szanuje. Wiec niech sa dumni z siebie, ale tez niech nie odbieraja mi mozliwosci dobrej, bo sprawiedliwej oceny tego cudownego czlowieka i kaplana. Wylano na niego mase pomyj, a on oprocz sutanny dla siebie nie ma nic. Te bogactwa ktore stworzyl zostana dla Ciebie i twoich dzieci. Tak bywa, ze prorocy sa kamienowani. Prosze cie nie powtarzaj glupot, jak masz fakty masz prawo mowic. A caly bol wynika stad, ze stworzyl niezalezne media, ktore nie pasuja do ukladu. a ja słuchałem radia maryjana. specjalnie aby takim durniom, nie nie durniom tylko zaslepionym bałwanom spokojnie odpowiadać że takim pajacom jak sa w tym radiu powinno sie wytaczac procesy, a głupoty które wygadują to w normalnym kraju siedzieli by już dawno. jezeli nawet ludzie nie słuchają to widzą co się dzieje. masońska telewizja tvn chce zroic wywiad ale nie. jeżdzi sobie po świecie kupując biletypo kilkadziesiat złotych. i on nie ma nic?? dla jakich potomnych i co zostawi po sobie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 17:58 To baran robiący ludzi starszych w konia chcący zbić majątek na starość, wymyśla nieistniejące problemy w wyimaginowany sposób określając siebie bogiem zgromadzenia, to czysty cyrk za nasze pieniądze i tych emerytów co mu zaufali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielgrzym Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 18:19 Nieprawda, juz daje na Radio Maryja od 10 lat i nie jestem mocherem, ani raz nie bylem na pielgrzymce Radia Maryja, choc zaluje i chyba w tym roku sie wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.07, 21:38 Nie jesteś sam, pielgrzym. Jest nas wiele milionów. Więcej na nas plują wiem, że robię dobrze. Alleluja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godek Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 18:27 Te pielgrzym kup se dorodny mocherek bo źle wypadniesz w oczach tadzia Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: o.rydzyk 12.12.07, 21:40 Per tadziu to możesz mówić do swojego małego, no bo ani dużego ani rozumu to z pewnością nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejzorek Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 10:17 rozpoczęliscie dyskusje na temat kasy dla wielebnego na wiercenia - nikt z was nie zajął sie racjonalnością tej decyzji , szukanie wód geotermalnych w toruniu - takie samo skuteczne jak poszukiwanie złota w machowie - jedyne miejsce gdzie to moze byc opłacelne to okolice karpat ,sudetów łącznie z przedgórzami ,problem w głębokości występowania tych wód, w okolicach zakopanego są na głębokości ok 1,5-2,0 km a w toruniu na głębokości ok 3,6 km konia z rzedem temu kto za te pieniadze zrobi ten odwiert i tam będzie terma - jak widać jest to b dobrze udokumentowany geszeft - "robimy odwiert" ale nie "zrobimy " bo : "... nie chodzi o to by zapac króliczka ,ale by gonić go.." w zakopanym na antałówce zrobiono kilka odwiertów i jest to właściwie nieopłaclne koszty większe jak korzyści ,ale rydzyk będzie wiercił....jak braknie babcie dołoża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.07, 10:26 Oczywiście "lejzorek" jak każdy pacan wszystko i na każdy temat wie najlepiej. Wie lepiej od profesorów, którzy w Toruniu robili badania i są pewni, że projekt ma szanse na powodzenie. Oczywiście przy założeniu, że geologia zaczyna się tam gdzie kończy się prawda. Na przyszłość "lejzorek" jak piszesz to napisz od razy wszystko co wiesz, żeby nie trzeba ci więcej niż raz odpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:14 Do babci aaa .Nie jestem geologiem.Profesory juz tam byli , sprawdzili i to pewnie namacalnie .wkrecili sie jak krety i widzieli naocznie ,ze tam jest geoterma. Czy korzystanie z dóbr naturalnych nie jest też czyms podobnym do wycinania lasów tropikalnych? To nalezy do organizmu ziemi i kazde takie naruszenie jej struktór to dewastacja natury.Moim zdaniem chca zobaczyc jak głeboko jest zakorzeniona wiara w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.07, 13:39 Nie jestem babcią lecz dziadkiem to po pierwsze. Twoja wypowiedź jest tak denna, że można by ją olać. Ponieważ jednak natrudziłeś się by to napisać i wydaje ci się, że jesteś mądry, muszę twój post skomentować. Nie jesteś mądry i na dodatek o tym nie wiesz. Będziesz miał problem jak będziesz te twoje rewelacje głosił live. Wtedy dostaniesz w ryj, chyba, że będziesz toczył pianę w otoczeniu takich samych cymbałów jak Ty, patafianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:51 Ty pawianie moherowy nie dodtykaj klawiatury dziadku i zmien gacie bo jedzie starym moczem.Ryj to masz Ty wyciagniety w strone koryta Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacy Re: o.rydzyk IP: *.gprs.plus.pl 15.12.07, 19:32 Dziwie się jak tak można obrażać starszych ludzi/mocherowe berety/przecież to nasi rodzice dziatkowie babcie napewno dużo więcej w życiu przeszli.A co do składek na Radio Maryja to przecież ich pieniądze niech robią co chcą.Bilet o Rydzyka podali 32tys. zł ponoć mu polonia amerykańska zafundowała,a ile zapłaciła ekipa telewizyjna za bilety ? A księdz w samolocie przecież może sobie wypić jak każdy pasażer przecież nie prowadzi co w tym złego.I tak mi się wydaje że najpierw pomyśleć trzeba a potem pisać.Co nagle to po diable. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 20:46 Srali muchy bedzie wiosna bedzie trawa lepiej rosła. Odpowiedz Link Zgłoś
presio5 Re: o.rydzyk 16.12.07, 17:23 tylko że telewizja jest prywatna i to jest ich sparawa na co wydają pieniądze, natomiast rydyk wydaje pieniądze naiwniaków. płacą bo chcą i to jest ich świete prawo ale nie można nadużywac ich zaufania. a masońska telewizja tvn jest telewizja prywatną która może wydawać na chce. ciężko to zrozumieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.12.07, 06:48 TVN jest telewizją prywatną ale założoną za pieniądze publiczne, czyli nasze, przechwycone przez komuchów ubranych w mundury WSI. Ojcowie założyciele, tzn Walter i Wejchert byli agentami WSI. Mówi ci to coś? Odpowiedz Link Zgłoś
presio5 Re: o.rydzyk 18.12.07, 10:32 to po co oglądasz komunistyczne filmy?? mówi ci to coś?? agenci. rany boskie przez tych kaczorów to strach wejśc do sklepu bo wszędzie agenci. a weź się za robotę, ja teraz wiem że żyję, latam po świecie, mam niezłą pracę, dobrze że teraz normalini sa u władzy a nie jakis drób kaczy. zastanów się dupku co piszesz bo to tobie komuna wyżarła musk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Presia5 Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.12.07, 11:47 Coś ci się w łbie popie..ło. Czy Kaczyńscy bronili ci latać po świecie? Tak piszesz jakby to Tusk cię wyzwolił. Odpowiedz Link Zgłoś
presio5 Re: o.rydzyk 18.12.07, 23:13 no!! pop...ło! mało chłopcze jeszcze wiesz. ojciec dyrektor cię wyzwoli. kaczor nie zabronił ale czy prowadziłes kiedys interesy z zagranicą?? nie?? to sziedź cycku cicho i nie zabieraj głosu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boże broń Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 14:25 o ile wiem to polskie złoto znaczy siarka to w okolicach tbg czyt machów to były jedna z najwiekszych. że wydobycie stało się nie opłacalne?? to juz inna bajak ale to juz nie na twóju rozum mądralo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejzorek Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 10:20 byłbym nieprecyzyjny w okolicach koła, konina i uniejowa wystepują zródła geotermalne - ale to jest jedyne miejsce w okolicach wielkopolski ,kujaw , gdzie te wody wystepują , w toruniu nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejzorek Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 22:23 do aaa którzy profesorowie robili badania dot geoterm w toruniu? bender i nowak ? inni tam nie chadzają ...co do twojego języka , to chciałbym zobaczyc takie moherowe komando co po ryju bije - całe szczęście ze jesteście jak dinozaury - bezmózgie i na wymarciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 23:09 Co Cie tak boli. Ojciec Rydzyk to wielki kaplan, a o wielkich to sie mowi, nawet Ty sie zajmujesz, co swiadczy ze jest Ci nie obojetny. O zastepy to Ty sie nie martw, przyjdz do kosciola i zobacz ile pieknej mlodziezy w nim jest. Czy nie widziales pielgrzymek - spotkan Ojca Swietego Jana Pawla II z mlodzieza. Zobacz, co roku na Jasna Gore z calej Polski idzie tysiace mlodych pielgrzymow . Nie martw sie miejsce jest rowniez dla Ciebie, z zyczliwoscia zostaniesz przyjety, bo w kosciele kazdy czlowiek jest wazny. Radze Ci nie atakuj dobra, bo i tak sie obroni, a Ty mozesz kiedys miec kaca i wyrzuty sumienia. Lepiej zastanow sie co zrobic aby obok Ciebie czlowiek byl zadowolony. Co zrobic dla dobra wspolnego. Taka postawa sprawi ze wszystkim nam bedzie coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 08:56 Tak jakby Swiadkami Jehowy poleciało z tego posta Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boże broń Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 09:08 no. stalin i hitler tez byli wielcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejzorek Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 11:23 do taki sobie - uważasz że on jest wielkim kapłanem? a niby pod jakim wzgledem ? bo robi w bambuko miliony polaków , bo lecąc do argentyny wali drinka po drinku "na koszt" słuchaczy? , bo przep....ił pieniądze na stocznię ?( UWAGA - sam wykupiłem cegiełki ,a moja naiwna matka przekazała je na apel - "wielkiego kapłana"), jego wielkosc to mit który utrwalają tacy nawiedzeni jak ty , skromnosc , pomoc potrzebujacym , brak pychy , miłosc do blizniego , - ktore to przymioty ojciec - tfu , dyrektor posiadł w stopniu choc dostatecznym? OGNIEM PIEKIELNYM MNIE NIE STRASZ , WSTYD MI NIE BęDZIE ,A ZłODZIEJ POZOSTANIE ZLODZIEJEM - argumenty kochany(a) nie frazesy - czy AUDI A8 , MAYBACH , - to jest kapłańska skromnosc? jakos nie widzialem aby biskup Pieronek ,czy kardynał Dziwisz lub Macharski jezdzili takimi brykami- no ale oni są "zażydzeni" jak mówi "prof" SB iUB nowak .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 21:22 PiD-dzielcy już nigdy nie dojdą do władzy ale Rydzyk jeszcze tego nie skumał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.12.07, 21:53 Znowu się lejzorek nawaliłeś? Przestań chlać i ćpać bo marnie skończysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 21:38 Ów "wielki ksiądz" prawdopodobnie zapomniał podstaw katechizmu. Chciabym w tym miejscu mu przypomnieć o czymś takim jak 7 grzechów głównych szczególnie: pycha, chciwość, zazdrość, gniew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia tbg Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 20:28 LUDZIE pomyślście ten człowiek żeruje na waszej wierze /uczuciach /naiwności,lata samolotami BISNES CLASSA a Wy bułka z masłem /tworzy folfark /tak żyje kapłan o NIE TAK MNIE MOJA KATOLICKA WIARA NIE UCZYŁA ////POKORY A NIE PYCHY I OBŁUDY BÓG TAK NIE ZYŁ WSTYDZĘ za nie go BRAK SŁÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: o.rydzyk IP: 212.244.108.* 16.12.07, 16:30 Rydzyk i tak ma nowa fure i kase i ma was w...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 00:25 Jestem katolikiem to Wam te glupoty wybaczam. Powtarzacie zaslyszane glupoty, nawet nie stac Was na sprawdzenie tych bredni, trudno nie kazdy ma dar zdobywania wiedzy. Juz nieraz na tym forum podnoszono przypowiesc o belce w oku. Zagladnij do swojego. A ja Ci mowie i jest to pewnik majbach i samolot to wymysl a nie fakt.A do zycia kazdy ma jednakowe prawa, zakonnik tez. Ojca Rydzyka znam z bliska, to cudowny madry i skromny czlowiek, oddany Bogu i Ojczyznie. Nie lubia go wrogowie kosciola i ci co jest ich wyrzutem. Opamietaj sie, on i tak zwyciezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 09:19 Ojca Rydzyka znam z bliska, to cudowny madry i skromny czlowiek, oddany Bogu i Ojczyznie oj oj zle sie sie dzieje w panstwie skoro tak ludzie pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 16:48 a dodatkowo to wysmienity menager, podejmuje dziela z ktorych nasze prawnuki beda korzystac. Modlic sie za takich ludzi bo na pniaku sie nie rodza, to rodzynki. Dziela ktore stworza pozostawia nam i naszym pokoleniom, dlatego oddajmy im czesc, a nie obelgi. Ale tak juz jest ze miernoty tylko krytykowac potrafia i to nie sami bo nic sensownego wymyslic nie moga, tylko jak papugi powtarzaja po innych, nie zastanawiajac sie nad tym ze zlym moga sluzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 22:52 niecz Was razem z nim szlag trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie katolik Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 14:23 Jak sie koncza argumenty, zaczynaja sie obelgi, ale i tak Cie lubie i modle sie za Ciebie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega lejzorka Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 08:17 do wszystkich apologetów rydzykowych - wiadomosci.onet.pl/1661567,11,item.html I CO ? facetowi sie pomyliły miasta , toruń z ciechocinkiem - to tak jakby siarki w rzeszowie szukać - powalający jest ostateczny argument tego profesora(?) - wywierćmy i sprawdżmy - za czyje pieniądze? za swoje czyli wasze ,niech sobie rydzyk i tunel do piekła wierci ,za moje ,lub państwowe - na drzewo , co z argumentami o wodzie gorącej w toruniu ? przepadły ? kilku forumowiczów w końcowych postach rozwodziło sie nad epokowym dziełem rydzyka - skończy sie kasa moherów , rydzyk zwinie zagle i tyle go zobaczycie i to jego dzieło , i te jego ( ?) wasze(?) pieniądze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYNA Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 13:41 UWAGA ! Pragnę podzielić się swoim poglądem, o OJCU TADEUSZU RYDZYKU. Jest to człowiek święty, I TRZEBA GO WSPIERAĆ W MODLITWIE, ORAZ MU POMAGAĆ. WSZELKIE PISANE TEKSTY NEGATYWNE O OJCU RYDZYKU PROSZĘ USUNĄĆ DO KOSZA, ZAMIAST ICH ZAMIESZCZAĆ NA FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 17:41 Taaaa trzeba go wspierac w modlitwie o ROZUM !!!jego rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: o.rydzyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.12.07, 16:04 Tylko nie facetowi ty koński łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: o.rydzyk 20.12.07, 16:20 kupil se fure za 200 klockow z full opcja KLIMA- w sutannie w lecie jest goraco NAVI - zeby nie zabladzil jak jedzie wyglosic kazanie PODUCHY - zbye bylo bepiecznie ESP- lepszy komfort jazdy SZYBERDACH - zeby sie opalic na slonku itd to nie skromnosc, ale niektore jego dziela sa wporzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RST Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 17:45 Co ci nie tak facet jest ?Profesor to nie facet , a klecha to kto jest? moze obojniak bo w kiecce chodzi.Chodziło o profesora tylko z emocji nie pokumałes facet co czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz radia Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 23:29 Zastanow sie co piszesz, chyba ze dziwna zemsta Ci nie pozwala. Kazdy ksiadz zyje i pracuje w kosciele, ale wszystko co ma zostawi na tej ziemi. Sa cudowni ksieza, zreszta jak spoleczenstwo, jedni sa madrzejsi, zaradniejsi inni tych talentow maja mniej. Pozwolmy by Ci z checiami i z talentami mogli cos zrobic. Nie przeszkadzajmy. Ojciec Rydzyk to kaplan z powolania, to co robi i po sobie zostawi to efekty nie do przecenienia, dlatego diably szaleja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K jak Karolina Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 11:28 Szkoda mi Ciebie - juz za pózno pewnie aby cos z Twoim rozumem zrobic mozna tylko wyłaczyc radyjko :((( abys nie psuł innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 13:46 Zblizaja sie swieta i nowy rok wiec zycze Ci takiej energi abys mogla choc 1% zrobila z tego co Ojciec Rydzyk, kraj nasz uplywal bedzie z dobrobycie. Boje sie jednak ze nalezysz do grupy gadaczy, narzekaczy poprostu malkontentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQ Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 20:01 W jego dobrobycie to tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejzorek Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 20:41 ktoś tam napisał ze klecha z torunia wszystko zostawi na ziemskim padole jak umrze - bilet do argentyny za 32 klocki i kilka wywalonych drinków też? ja tylko chcę żeby sie rozliczył z moich pieniędzy ktore łyknął na ratowanie stoczni , to co mu dajecie to jest wasza sprawa ,ale on zwinął jak doliniarz kupe kasy ze stoczni i udaje ze to nie on - nie smierdzi wam to ? mnie CUCHNIE ZłODZIEJSTWEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufajacy innym Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.07, 13:56 Ja tez wplacilem na stocznie, nie wyszlo , zgodzilem sie na to by za ta pieniadze zrobic cos bobrego i zrobiono. Mialem mozliwosc zadac zwrotu podobnie jak Ty, ale doszedlem do wniosku ze pieniadze w rekach Ojca Rydzyka to dobra inwestycja dla Polski wiec zostawilem. Ty jesli to prawda dales z 50 zl a pyskujesz az mi Cie zal. Glupota to nie choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacy Re: o.rydzyk IP: *.gprs.plus.pl 22.12.07, 18:11 Pieniądze na ratowanie stoczni mi oddali wiec nie mam do nikogo pretensji wiadomo niewyszło to ratowanie.Gorzej z cegiełkami co sprzedawali to chyba przepadło jedynie pamiątka że się chciało ratować stocznie.A o Rydzyk to Wielki człowiek na dzisiejsze czasy najwięcej do powiedzenia mają Ci co nic niedają.Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: det Re: o.rydzyk IP: 83.238.72.* 23.12.07, 09:47 rydzyk jest tak wielki jak ty nieudaczniku, zapieniona biedna łachudro. Więc wpłać na wody geotermalne idioto kolejną daninę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 12:38 Dobre to było :))) wybierzcie go papieżem po Benedykcie - ciekawe jakie imie by sobie wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 10:20 Na pewno przyjął by imie Filemon I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 10:32 Wiesz co, z zasady nie obrazam ludzi na tym forum , pomimo ze bylbym bezkarny bo anonimowy. Tylko ludzie bez klasy potrafia o innych bzdury tworzyc anonimowo bo brak im cywilnej odwagi, z tchorzostwa nie potrafia popatrzec komus w oczy. O Ojcu Tadeuszu Rydzyku, za to co robi, mozna mowic tylko pozytywnie. To wielki czlowiek i kaplan. A Ty chyba jestes prymitywny, ale mimo to Cie lubie i modle sie za Ciebie, i dzieki temu wybaczam Ci slabosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec ry-cyrk Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 13:52 podajemy konto dla sluchaczy zzagranicy...buahahaha...tylko prymitywne dziady i ludzie niewyksztalceni sluchaja tego obelzystwa, ktore wykorzystuje wiare do robienia kasy i polityki.Bog to jedno a kosciol to drugie.I kazdy zasrany sluchacz ma swoje wytlumaczenie na to, ze ten zasraniec lata samolotami za 35tys zl I klasa i to za kase jego wiernych cyborgow w moherowych bereteach...Za kilka lat jak juz rydz bedzie mial mamony dosyc to tak jak radio zet ma swoje haslo: slucham tylko mamy i radia zet, to radio ma ryja bedzie mailo : sluchacie panstwo Radia Ma ryja - swiat seksu i, polityki i wielkich pieniedzy. pozdro lamusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 15:02 od czasow Nikodema Dyzmy , Polska nie miala lepszego i wiekszego hoksztaplera MOCHERY DO AFRYKI RAZEM ZE SWOIM DUCHOWNYM PRZYWODCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie katolik Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 00:12 a ja mam wyzsze wyksztalcenie, na stanowisku i slucham cudownego Radia Maryja. A tak przy okazji, w dzisiejszym "Naszym Dzienniku", tez Rydzykowym, jest dwadziescia powodow za ktore media te otrzymaly wysokie odznaczenie Ordynariatu Polowego Wojska Polskiego. Tylko pogratulowac, trzeba byc wielkim aby taki sukces osiagnac. Trzeba byc madrym i byc bezinteresownym patriota, aby takie dziela stworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebe adaś Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 08:23 widzę że po Świętach zostało znowu wydane polecenie plucia na Radio Maryja. Oj, przeszkadza to radio wszystkim potomkom stalinowców i wrogom Polski i Polaków. Tak byłoby miło, gdyby tylko GazWyb i radio ZET mogły ogłupiać Polaków. O ile łatwiej poszłoby wtedy sprzedanie niemcom Ziem Zachodnich a zydom wypłacenie haraczu 70 mld $. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 09:05 a co chcesz zasrancu od zydów? taki z ciebie katolik? a przeciez Biblia mowi, ze zydzi to narod wybrany...hahaha... widzisz....wlasnym jadem sie kiedys otrujesz...albo we wlasnym gownie utopisz...W niedziele i swieta chodzisz do Kosciola...typowa pokazowka...Przekazcie sobie znak pokoju...pieknie i ufnie patrzysz w oczy sasiada z koscielnej lawki...a na tygodniu inna jazda.A to kogos obmowic,a to kogos objechac....To sa typowi katolicy. Sami wybieraja przykazania do ktorych sie stosuja....oczywiscie czasami....mnie osobiscie wali tak samo radio zet jak i maryja. jestem po niczyjej stronie,ale sam zobacz, ze jestes pod presja radia maryja, bo plujesz na zydow.Zydzi tez sa dla mnie obojetni.Tu dopiero jest lapanka na zyda...jak zyd to zly...tylko uwazaj, bo kiedys moze ci twoja mamusia, albo babcia powiedziec, ze z zydowskiej rodziny pochodzisz...Poczytaj troche historii to zobaczysz inteligencie jaki procent zydow zamieszkiwal Tarnobrzeg w latach wojennych. A tak na marginesie to polacy czasami bardziej kantuja swoich rodakow niz nie jeden zyd.A w zydach podoba mi sie to, ze jeden za drugim obstaje... A polak nawet jak nie ma interesu to i tak prosi Boga zeby sie sasiadowi noga powinela, bo ma lepsza fure w garazu, albo chate z jakuzzi....A co do wypowiedzi ktoregos z przedmowcow, co do wywozu sluchaczy radia maryja do Afryki - to bardzo glupi pomysl.Bylem w Afryce 3 razy i szkoda by bylo, zeby takie gnidy tam wysylac niszczac dziewiczy teren....lepiej na ksiezyc wysylac i rownac nimi kratery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 10:19 @molder ".A co do wypowiedzi ktoregos z przedmowcow, co do wywozu sluchaczy radia maryja do Afryki - to bardzo glupi pomysl.Bylem w Afryce 3 razy i szkoda by bylo, zeby takie gnidy tam wysylac niszczac dziewiczy teren....lepiej na ksiezyc wysylac i rownac nimi kratery" no o tym to nie pomyslalem:) to moze by ich na marsa,jeszcze dalej:),czy marsjan tez szkoda o ile istnieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 10:45 masz racje teges..w sumie... juz na ksiezycu czlowiek odbil swoja stope,wiec lada miesiac beda wycieczki na ksiezyc...Ale moznaby zrobic na tym dobry interes.tylko trzeba byloby wywiezc wszystkich sluchaczy radia maryja na ten ksiezyc i pozniej organizowac wycieczki i pokazywac mlodym ludziom, ze na tym ksiezycu mieszkaja takie mohery, co to kiedys mieszkaly na ziemi i zywily sie nienawiscia do komuchow i zydow...Teges, wchodzisz w biznes? bylo w historii polowanie na czarownice, dlaczegoby nie urzadzic polowania na mohery?nie dosc, ze pozyteczne to i dochodowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydz Re: o.rydzyk IP: 80.48.126.* 08.01.08, 11:16 niech ojciec rydzyk powie wreszcie swoim wyznawcom jak to się lata za ocean też z "babą" za 32 tys. zł. Co z pieniędzmi zebranymi na stocznię, a także zbieranymi udziałami. Czy komukolwiek w życiu pomógł, czy wybudował chociaż by jeden obiekt dla chorych czy biednych dzieci. Ciekawe czy już ma helikopter. Do tego jeszcze "tuba" pisowska. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 16:51 molder,wchodze w biznes,trzeba sku..ela wyteleportowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 18:28 wiec dwie wersje, mars, zlbo melmak i z przyrodnim bratem Alfem bedzie mieszkal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: o.rydzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 19:01 Ales tepy. Przeciez i ksiezyc i mars to nasza galaktyka. A nie lepiej do innej galaktyki, ale to trzeba wiedziec ze cos takiego istnieje. Mam jednak inny pomysl, na kotlety, jest nadzieja ze po zjedzeniu pekniesz, chociaz mysle ze nienawisc wczesniej Cie zalatwi. Mam jednak nadzieje ze wczesniej sie nawrocisz, ale posluchaj Radia Maryja, abys wiedzial o czym mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 19:13 sam se sluchaj tego radia,ja mam teraz inne zajecie - musze biznesplana ulozyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re: o.rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 11:55 tepy to byl twoj stary ze cie zrobil .mogl przeciez spuscic sie na kamien to przynajmniej zaby w zimie zjezdzalnie by mialy... Odpowiedz Link Zgłoś