Gość: Znawca IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.08, 16:03 15 Sierpnia 2008 na OSIRze www.feel.net.pl/ zakladka koncerty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddreporter Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: 80.48.126.* 09.04.08, 16:37 Na taki "zespół" to od "za darmo" do "pintka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killa Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: 83.1.113.* 09.08.08, 16:05 Właśnie nie wiem ale coś mi się zdaje że za friko jest ten koncert.Wejdzi na www.feel.pl/ i tam jest zakładka koncerty szczałka w dul i tam przy koncerci pisze że bilety dostempe ........ A przy tbg nic nie pisze wienc chyba za fri ;););).............. *~~~~~~~~~~~FEEL W TARNOBRZEGU~~~~~~~~~~~~~~* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.eranet.pl 07.08.08, 22:04 GDZIE MOZNA KUPIĆ BILETY? CZY KONCERT SIE ODBEDZEI? nie widze wogóle plakatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.08.08, 22:20 W Leliwie nic nie wiedzą na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 22:29 w dupie mam feel i wszystkich ktorzy sie tymi pajacami podniecaja Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: FEEL w Tarnobrzegu 09.08.08, 10:08 czy to ten zagraniczny fiil czy ten krajowy feel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 12:14 masakra jak sie niektórzy lubią popisać. Niechcesz to nie idź ale może to kogoś interesuje.Niepomyślałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksik Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 12:19 Znawco dzięki za wiadomość:) ja poprostu kocham ten zespół. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 13:18 Tylko pozazdroscic gustow muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: 80.51.27.* 09.08.08, 16:10 O gustach się nie dyskutuje. Poza tym Tarnobrzeg i Tarnobrzeżanie są pozbawieni przyzwoitości. Nie potrafimy nic docenić...Przyjeża Milowicz(kilka lat temu)-wygwizdanie i brak oklazsków natomiast po autografy kolejka ogromna...przyjeżdza Jeden Osiem L-obrzuceni jajkami czy innymi produktami...czasami Władze Miasta coś organizują-znikome ilości zaintersowanych...Teatr Modulo(który polecam)niedoceniony a większość z Tarnobrzeżan nie wie że istnieje...Przyjeżdza Feel-też źle...Ludzie czy wszystko w porządku z Wami?Jak napisał/a hmm-nie chcesz to nie idź ale odpuść sobie tego typu komentarze.Tarnobrzeg tworzą Tarnobrzeżanie a z takim podejściem niestety nie na krótko przylgnie do nas łatka "wieśniaków nieoczytanych i zacofanych"jak już większość osób określa to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksik Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 17:04 tarnobrzeg to beznadziejne miastoi też połowa tarnobrzeżan to debile więc po co tu wogóle byc???? najlepiej wyjechać i tyle. Ja nie chce nikogo obrażać ale moim zdaniem to jest beznadziejne skoro (tak jak andre napisała) nic nigdy nikomu nie pasuje. Przyjechał wisnieski - źle. Przyjechali jeden osiem l - źle. Przyjedzie Feel - źle. Ludzie zdecydujcie sie co wy wogóle chcecie. Nieliczcie że do nas przyjadą jakieś gwaizdy niewiem z ameryki np. przecież wiadome że tak niebędzie. Trzeba sie cieszyć tym,co jest.Musicie sie tego nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:33 Dziwię się że taki zespół jak FEEL najpopularniejszy z wszystkich zespołów na polskiej scenie w tym roku chce do takiego Tbg przyjeżdżać chyba zawdzięczamy to tylko ich skromności.Chociaż nie mam już naście lat a raczej dziesiąt lubię ten zespół i z miłą chęcią pójdę na ich występ jak tylko będzie.Jeżeli mam jakieś wątpliwości to tylko dotyczące zachowania naszej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 21:02 a hooj z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 13:14 gdzie można nabyc bilet na koncert Feel w Tarnobrzegu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molier1984 Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 08:22 Uwaga z tego co się dowiedziałem u źródła a mianowicie w agencji koncertowej koncert zespołu Feel w Tarnobrzeskim Osir się nieodbędzie i został odwołany. INFORMACJA JEST W 100% PEWNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 09:16 i gitara hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: FEEL w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 11:15 eeeeeee chyba nieeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś