Dodaj do ulubionych

NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg

IP: 80.51.159.* 13.09.03, 22:50
Od niedawna w programie MTvT można dostrzec zmianę. Otóż pojawił się
prezenter - Wiesław K., który to przedstawia nam wiadomości lokalne. Nowa
twarz telewizji MTvT, choć dla wielu nie taka nowa, bo często prowadzi różne
imprezy w mieście (chocby ostatnią nad Wisłą), a dawniej "nadawał" z radia
Leliwy. Jak na mój gust jest OK, a i "Tydzień w mieście" lepiej się ogląda,
choć daleko im jeszcze do prawdziwej telewizji. A co wy sądzicie o nim i o
MTvT? Odpowiada wam czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mania Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 14:02
      A co tu myslec skoro tv tarnobrzeg dociera tylko do wybranych?
      Nie wszystkie osiedla maja dostep do tego przybytku, moze nalezalo by sie
      zastanowic nad poszerzeniem mozliwosci odbierania tego cuda nie tylko w centrum
      miasta???
      A jezeli oceniac ta telewizje po organizacji imprezy na d Wisla...hm...duzo
      pracy przed nimi.
    • Gość: zenia Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 16:13
      Jak będzie w TV Tbg wywiad z Kostuchą1 na zywo to zakupie dekoder :-)

nara
      • Gość: Kostucha Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: 80.51.159.* 14.09.03, 20:24
        Tu Kostucha .... juz niedługo bedziesz mógl obejrzec wywiad ze mna. Ale Baranie
        wcale do tego dekodera nie musisz miec. Musisz tylko umiec obslugiwac pilota.
        Pozdrawiam i informuje ze juz niedługo cie zabiore .... na wycieczke !!! - jak
        bedziesz takie głupoty pisal.
        • Gość: zenia Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 23:39
          Musi być dekoder buraq,bo nie sposób inaczej zrozumieć twojego bełkotu.

• Gość: milka Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 09:43
      Wiesław K. to niemiłosierna sierota i dziennikarskie beztalencie (jak ma nim
      zresztą nie być skoro szlify zdobywał w gminno-powiatowym Radiu "Leliwa"). Nie
      ma głosu ani dykcji brak mu również osobowości medialnej to, że nie umie się
      ubrać gdy pokazuje sie ludziom, jest chyba jego najmniejszym problemem. TV
      Tarnobrzeg jest słaba i niedoświadczona ale jest pomysł a to juz coś, jednak
      miernoty z "Leliwy" w niczym jej nie pomogą. Gdyby nie miejsko-gminne układy
      można by było przeprowadzić casting na prezentera...
      • Gość: wedel Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 11:05
        Gość portalu: milka napisał(a):

> Wiesław K. to niemiłosierna sierota i dziennikarskie beztalencie (Nie
        > ma głosu ani dykcji brak mu również osobowości medialnej to, że nie umie się
        > ubrać gdy pokazuje sie ludziom, jest chyba jego najmniejszym problemem.
        Gdyby nie miejsko-gminne układy
        > można by było przeprowadzić casting na prezentera...
        Jestem tego samego zdania co Ty, tylko w naszych miejsko-gminnych układach w
        jury zasiadałby pan prezydent i cała jego "świta". To nic nie zmieni. W
        Tarnobrzegu trzeba zapomnieć o konkursach, castingach, przetargach itd.Musimy
        jeszcze długo poczekać na takie dobrodziejstwa demokracji. A nowy prezenter
        niech myje samochody i niech tam się samorealizuje. Choć i w tym nie jest
        najlepszy.
      • Gość: tbg Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 19:37
        Rozumiem że Ty jesteś KTOŚ.
        Co zrobiłeś/aś żeby było lepiej i ciekawiej w tym mieście?
        Kto Ty jesteś że próbujesz oceniać?
        Po prostu jesteś NIKT.
        ps.
        Zgłoś się na prezentera...ocenimy.
        • Gość: omeg Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 19:50
          kurcze, zglaszam sie
        • Gość: blessmaster Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 20:53

> Zgłoś się na prezentera...ocenimy.

A był ogłoszony jakiś konkurs na prezentera czy też zatrudniono jedynego
          chetnego? :-)

Pozdrawiam

bm

• Gość: milka Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:00
          Demokracja i pluralizm wypowiedzi to takie współczesne zdobycze, które dają mi
          pełne prawo oceniać każdego i wszystko, w każdym aspekcie i pod każdym kątem.
          Ważne żeby nie być wulgarnym to wszystko.
          • Gość: tbg Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 09:12
            Leperowi też...
            • Gość: milka Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 09:21
              spójrz do słownika i sprawdź różnicę między chamstwem i demagogią a wolnością
              słowa i pluralizmem
    • Gość: demo Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:56
      Ja mam dwa wątki:
      1. co oznacza skrót MTvT
      2. Pomysł z kastingiem nie jest głupi tylko że powinien odbyć się w internecie
      bo też bym chcial obejrzeć najbardziej medialną postac TBg. No i zdjęcia jakieś
      (śmiałe) by się przydały. Może jakiś tiwiszoł w stylu BB :). Zamknięci w zamku
      w Dzikowie biją się o posadę prezentera.
      • Gość: GuyRitchie BLACKholeTV czyli telewizja TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 14:05
        demo Kochany, a sam nie planujesz wziasc udzialu w kastingu? wszak twa twarz
        uroczo piekna z bliznami po ospie, na ktore doskonale wpisaly sie blizny po
        dradziku mlodzienczym, te dwa wlosy co ci zostaly ladnie w falke ulozysz,
        proteze nogi mocniej umocujesz zeby ci nie odpadla w studio, ustow nie
        otworzysz szeroko to nikt brazowych zebow nie zauwazy. Wszak jestes idealem
        szołmena dla tiwi tarnobrzeg.... a tak poza tym to co jest w programie jest po
        23? czyzby program erotycznokulinarny "słit andżela zaprasza do pieca..."? w
        ktorym kroluje Pani Melka, zatrudniona za posrednictwem powiatowego urzedu
        pracy z dofinansowaniem ZUS-u, bezrobotna rencistka III grupy po 20 latach
        pracy na superfosfatach?
        • Gość: demo ...Guy 3 edycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 18:37
          Ja chętnie się skuszę na tak intratną posadkę ponieważ z tiwi tarnobrzeg to
          jeden krok i będę mógł pisać w Merkuriuszu. A tam to dopiero sie nachapie.
          mundurowe dostane na gajer z bistorku, stolował się będę nawet w Kaprysie,
          ksiądz proboszcz będzie mi się kłaniał a za parę lat dostanę przydział na daczę
          na zwałce z widokiem na San Tarnobrzeg. Kurcze niech tylko ogłoszą ten konkurs
          od razu wyślę im parę zdjęć łącznie z tym twoim ulubionym gdzie tańcze nago na
          plaży w Biaritz wysmarowany w czekoladzie.
          • Gość: GuyRitchie Biaritz...to plaża gdzieś na zwałce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 12:33
            <demo> Słońce moje kochane, wiem zes czlowiek swiatowy i swoje wdzieki
            pokazywales niemal wszedzie. Nawet nad Atlantykiem zes pupcie do slonca
            wystawiał i tylko mnie ciekawi kto ją potem kremem SPF 30 namaszczal, bo wiem
            skadinad, ze ktos namaszczal. A to zdjecie o ktorym piszesz to na bioorku u
            mnie stoi w srebrnych ramkach. I wciaz sie dedykacja wzruszam: "W dowod
            niespożytych żadz". Pamiętaj jednak, ze w tiwi Sankt Tarnobritz pupy nie
            pokazesz. Więc na kastingu polypropylenowych spodni z 30% dodatkiem anilany od
            razu nie sciagaj.
            • Gość: demo ...Taniec ze strażnikiem TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 15:35
              Już wiem jak zostać twarzą tiwi Tarnobord pomysł wpadł mi do głowy gdy w pewien
              niedzielny wieczór oglądałem TVP. Przyglądałem się wtedy mimice Pana Kraśko,
              który jest swoistym idolem, w oczekiwaniu na reklamy tvszopu. Nagle błysk w oku
              i wszystko zrozumialem - zostanę terrorystą. Będę siał strach i zbierał jego
              żniwa. Będę robił to co tatarzy z zakonnikami w Sandomierzu. I będę to robił
              dopóki nie zostanę drugim Ibiszem albo miasto nie zmieni nazwy na Terrorbrzeg.
              Wszystko to z papierosem w ustach takim jakim został poczęstowany strażnik TVP.
              • Gość: GuyRitchie narkotyki w tiwi Sao Tarnobalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 22:22
                <demo> szczescie ty moje ulotne, papieroch, ktorym straznik zostal poczestowany
                papierochem nie byl. A czym byl to chyba wszystkie dziatki z tbgie wiedza bo
                jak reportaz z tego wydazenia ogladalem to dym musialem leeeniwiee
                ooodddgaaarnaac bbooo jaaaaaakoooos taaaaakk mnieeee eeeeeeeekraaan
                zaaaaasnooowal.... potem wpieprzylem wszystko co znajdowalo sie w zasobniku
                polar, lacznie z parowka co to termin jej wyzycia minal w sierpniu... nie
                <demo> takich numerow w tiwi Monte Tarnobertz nie pokazesz bo w ramowce masz
                bezposrednia transmisje wrzesniowego nabozenstwa majowego spod kapliczki na
                zwalce, ktore prowadzi Wandzia od Rychlikow....o 20,30 zas thriller
                politycznoerotycznodokumentalny "Śmiertelnie nudna Rada Miejska"... o 22,15 zas
                muzyczny program poprowadzi organista z parafii pod wezwaniem, ktoregoz to
                programu tematem beda wariacje na dzwonki chromatyczne... wiec jakze ty <demo>
                masz przeprowadzic transmisje z nabijania faji i skrecania blanta? po 23,00? a
                kto to bedzie ogladal?
                • Gość: demo ....Ludzie z Dobrej a także z Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 16:37
                  Ja tam nie wiem co on mu dawał ale myślałem że go melasą częstował. Bo jak
                  siedział tak na celowniku to zbladł( ten strażnik ) i nasz terrorysta zlitował
                  się nad biedakiem. Pomyślał "chlopak źle się czuje zemdleje mi tu i co to za
                  zakładnik", szoł by mu zniszczył . Niestety nikt mu nie chciał podać czajnika z
                  gorącą wodą to pomyślał że podpali zioła i go oparami wyleczy. Wyciągnął
                  zawiniątko co je wcześniej w herbapolu nabył i podpalił. Ja tam ludziom wierzę
                  jak ktoś mówi że "dobre zioło" to ja myślę że to podbiał czy jakaś inna melasa
                  a ty Guy mi z narkotykami wyjżdżasz. Więcej zaufania do ludzi.
                  • Gość: GuyRitchie ... pogwarki z arki ... webcam na promie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 10:05
                    <demo> kochany moj ty, mając na uwadze postep technologiczny dla tiwi New
                    Tarnobeighton proponuje idac w kierunku mediow interaktywnych, zamocowanie
                    webcamu na promie plywajacym do sasiedniego wojewodztwa. Sasiednie ono, ale i
                    tak tam mieszkaja parasole. Nie chodzi mi wcale o to ze chce stanowisko
                    dyrektora programowego, ale przecie tryskam pomyslami na ramowke. <demo> Ciebie
                    i bez kastingu bym wzial do redakcji njusowej. Latalbys po miescie z mikrofonem
                    i kamera opytywal ludzi jak im podoba sie nowa tiwi albo bys tropil afery...
                    kto podrzyca smieci do smietnika przy ulicy Sienkiewicza a przeciez ludzie za
                    to placa i nawet klucz dorobili a tu co? Dalej ktos podrzuca! O i takie
                    tematy...
                    • Gość: blessmaster Re: rzut worem (tylko dla elYty) :-) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 13:26
                      > kto podrzyca smieci do smietnika przy ulicy Sienkiewicza a przeciez ludzie za
                      > to placa i nawet klucz dorobili a tu co? Dalej ktos podrzuca! O i takie
                      > tematy...

Hehehe,Ritchie zainspirowałeś mnie:-)
                      Dla Szalejącego reportera TV TBG temat mam pasjonujący.
                      Do jednego ze smietniqff na Bodganówce co rano podjeżdżają nie byle jakie
                      bryki,wysiada z nich TBG-ELYTA i z gracją zwala ,to co jest odpadem z życia
                      Society.
                      Nic dziwnego...pewnie opłaty za wywóz śmieci sa dla posiadających wille nie do
                      wytrzymania:P
                      Śmietnik zaś jest przedmiotem pożądania miejscowych gripisuff,do tego
                      stopnia,że o rewir ten odbyło sie już kilka walk,w tym jedna krwawo zakończona.
                      Kto dysponuje kamerą i byłby skłonny pofilmować przez kilka dni (najlepiej w
                      godzinach 6:30-7:30 ) IMO ma zagwarantowaną wygraną w "Śmiechu warte".
                      Niezłe jaja naprawdę.
                      Podjeżdża gość ,spoko bryka,gajer nienagannie skrojony,krawat.
                      Z auta (ze środka-śmiecie na tylnym siedzeniu ,hehehe)wyciąga wór,rozglada się
                      czujnie i ...sru...bezbłednie trafia za 3.
                      Potem szybko odjeżdża,bo już zbliża sie nastepny zawodnik.
                      BTW szkoda ,że w turnieju miast nie było konkurencji "rzut worem",bo niezła
                      mamy drużyne :-)

Pozdrawiam (szczególnie pracowniqff PGKiM)

bm

• Gość: GuyRitchie ... golizna na antenie i poróbstwo w eterze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 13:58
                        <bm> najdrozszy ty moj... czym jest rzut worem kazdy wie, kto za smieci nie
                        placi a woreczek 35 litrowy codziennie somsiadom podrzuca... nie to ze tak mam
                        bo na moim osiedlu pilnie pilnowanym przez brysiow w czarnych mundurach i
                        sledzony jestem okiem kamery... zycie me intymne jest na widoku a do tego
                        rejestrowane na wielosciezkowym magnecie. czy to nie jest permanentna
                        inwigilacja? <bm> po 23 gdy juz w tiwi mozna pokazac dupe gola albo i nawet
                        piers kobieca odkryta twarze nowe powinny wystepowac naked. bo jak w dzien nie
                        mozna to nie mozna a jak w nocy da sie to idzmy na calosc jak w turnieju miast,
                        jak w zaopatrzeniu w wode, jak ... jak... <bm> po 23 w tiwi Tarnobgrad krecenie
                        golego wora!
                        • Gość: blessmaster Re: ... golizna na antenie i poróbstwo w eterze.. IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 16:12
                          bm> po 23 w tiwi Tarnobgrad kr
                          > ecenie
                          > golego wora!

Nawet można się domuyśleć kto kotem ,a kto Panem (Tygrysem) bedzie:-))
                          Miłego weekendu !
                          Ja właśnie wyjeżdżam,więc wór zostaje pusty:D

Pozdrawiam

bm
    • Gość: ania 23 NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 08:12
    • Gość: .:: morfeusz ::. Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 08:48
      wczoraj oglądałem. Myślę że jest bardzo ok !! .Zmiana prawie o 180 stopni-
      oczywiście na plus !
      • Gość: RbL Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.rzeszow.mm.pl 27.09.03, 10:17
        To co, plecami siedzi do kamery?
        • Gość: GuyRitchie nogi w góre, głowa w dół czyli tylem do tiwiwidza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 11:53
          W tiwi Tarnobcourt City idzie podobno na lepsze. Wszystko obkrecilo sie o 180
          stopni. Ale przecie jak wszystko to wszystko. Nie tylko owa przystojna nowa
          twarz siedzi plecami do tiwiwidza a i kamerzysta co to filmuje ten interes od
          pasa w gore tyz sie chyba obrocil, czyli zapodaje na wizje sciane studia, nomen
          omen umiejscowionego w zaadoptowanym składzie maczki kostnej i stad bylo widac
          owe miny napiete prowadzacych bo jak dlugo mozna mowic na wydechu. Teraz juz po
          problemie bo wszystko zmienilo sie o 180 stopni wiec obywatel prezenter siedzi
          tylem do kamery, kamera filmuje tylnia sciane studia... idzie na lepsze. tiwi
          Tarnobstad nadaje coraz lepiej (sie do likwidacji).
    • Gość: anka Re: NOWA TWARZ Telewizji Tarnobrzeg IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 23:34
      Nie wiem nie widziałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka