IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:11
www.hydrotrest.com/www.nsf/NaszeBudowy?OpenFrameset
Na tej stronie jest o zbiorniku wodnym w Machowie(pośrednio), czy może ktoś
wie więcej albo może jakieś zdjęcia byłoby super. Czy nad zalewem głównym
landszafcikiem będą kominy czy coś z tym zrobią?
A i jeszcze jedno:
>>Czas trwania 2002-09-01 - 30-09-2004
Czyli za rok jesienią na łudeczkę ?

Obserwuj wątek
    • Gość: demo Re: Machów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:25
      Niema się co łudzić chodziło o "łódeczkę" na szczęście to nie jest forum
      ortograficzne.
      • Gość: wiesław u. Re: Machów? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 22:16
        Gość portalu: demo napisał(a):

> Niema się co łudzić chodziło o "łódeczkę" na szczęście to nie jest forum
        > ortograficzne.

Tak,wówczas należałoby się zastanowić nad pisownią "nie ma ".
        • Gość: demo Re: Machów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 09:32
          Chodziło mi o tę część forumowiczów która powinna jednak pozostać niema gdy nie
          ma nic do powiedzenia na temat postu początkowego
    • Gość: GuyRitchie Tarnoburg am Sulfersee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 12:35
      Demo moj kochany to moja propozycja na nowa nawe miasta i przy okazji na nazwe
      zbiornika.
      • Gość: demo Re: Tarnoburg am Sulfersee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 15:09
        Witam i pozdrawiam równie czule. Myślę że lepsza była by nazwa nawiązująca do
        ekologii a nie do (jakże chlubnej) 50 letniej historii naszego miasta. A może
        właśnie odwrotnie nawiązujmy do indrustialu, na otwarciu powinen zagrać
        FRONT242 na plaży obok przystani "Pod zardzewiałym kominem", zaanektować
        budynki w Machowie na hotele i restauracje i będzie jak na kreuzbergu:).Swoją
        drogą to dobra myśl - jeszcze rok i będziemy mieli zalew bez nazwy(no bo
        przecież "zalew machowski" to raczej szczyty na co stać piarowców w TBG). Może
        mały konkurs na forum.
    • Gość: anetvinet Re: Machów? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 05:42
      tia, dołek powoli rośnie w siłę, a i inwestorów nie brakuje... jedźcie sobie
      nad nabrzeże w okolice Chmielowa, powstaje tam już spory ośrodek wypoczynkowy,
      około 30-40 domków wypoczynkowych, plus niezły dworek, byłem, widziałem,
      sfotografowałem... aha, w sumie to niezly jest tam teren, największą jego
      zaletą jest super widoczek na przyszłe bajoro, oraz brak widoczku na super
      kominy... aha, kilka fotek mogę ewentualnie udostępnić na wyraźną prośbę...
      tylko podajcie adres, będę mieć czas to prześlę...
      • Gość: demo Re: Machów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 10:26
        Ja bardzo chciałbym obejrzeć te zdjęcia. Czy mógłbyś mi je podesłać na adres
        demo2003@gazeta.pl . Z góry dziękuję i zarazem cieszę się że coś dzieje się nad
        zalewem. A co z nazwą jak będzie się zalew nazywał?
        • Gość: GuyRitchie bzzzz...bzzzzz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 12:42
          <demo> misiu drogi, Morze Kominowe to moja propozycja wszak cudnie dwa kominy
          sie w tafli przegladac beda... a wszystkim fascynatom dzialek nad Morzem
          przypominam... KOMARZYCE sa na swiecie... i czar prysnal...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka