Dodaj do ulubionych

LSD - SZOK -wczorajszy program w TV !

IP: *.polkomtel.com.pl 19.04.02, 12:52
Właśnie opowiadała mi koleżanka w pracy o programie, który wczoraj oglądała
(nie pamiętam na, jakim programie) - reportaż o kolesiach, którzy po LSD
podobno mieli straszne odtloty. Nagle w nocy zachciało im się jeść - mieli
ochotę na kurczaka - zrobili go i zjedli. RAno budzą się i jeden z nich szukał
swojego małego dziecka. Znalazł jego szczątki .... w koszu.... !!!!!!!!!!!
Wyobrażacie to sobie - zjeść własne dziecko !!!!!!!!!?????????? Mnie
przymurowało i nikt mi nie wmówi, że narkotyki to nic groźnego !!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kubak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.pl 22.04.02, 03:57
      nie twierdze ze narkotyki sa dla wszystkich mile i bezpieczne jak pluszowy
      kroliczek, ale akurat przyklad z tego programu tv jest nieco hmm... ubarwiony :)
      mam z lsd troche doswiadczenia i mowie ci - na tripie nie chce sie jesc. a
      jesli juz ktos chce, to napewno nie tlustego, goracego, lepkiego, miesnego
      kurczaka. a jesli nawet juz ktos zechcialby kurczaka (brr!) to uwierz mi, nie
      potrafilby go przyrzadzic (to znaczy upiec moze nawet tak, ale kurczak lub
      dzicko piecze sie godzine czy dwie, przez ten czas napewno 1000 razy zapomnisz
      o glodzie, pieczeniu itp) a na koniec, dodam ze na tripie czlowiek nie jest
      slepy i nie pomyli kurczaka z dzieckiem. szczegolnie rodzic. uwierz mi, akurat
      rodzina i bliskie ci osoby nie zmieniaja sie w kurczaki :)
      innymi slowy jest to kolejna bajka wyssana z palca. a o prawdziwych
      zagrozeniach cisza :(

kubak vel amid
      • Gość: ali Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.polkomtel.com.pl 22.04.02, 14:20
        Nie możesz powiedzieć, że to bajka I TO WYSSANA Z PALCA! Chyba pogli mieć takie
        odloty, że zamiast dziecka mogli widziec cos innego (kurczaka)?!! I nie było
        mowy o samym akcie przyrządzania "posiłku", tylko o znalezieniu szczątek
        dziecka w koszu . . .
        • Gość: Lorefold Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 22:39
          Oj, prawda. Taki film nie jest możliwy. To jakby DOS dostał okienek. Piękna to
          bajka, ale grubo przesadzona fikcja.
          Kurcze, jadłem kwas i wiem. To nie jest możliwe, a przedprzedmówca ma 100% rację
          i lepiej tego nie ujmę.
          • sochacky Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 22.11.03, 18:58
            Boże święty!!! Ludzie - równie durnego początku wątku na tym forum nie
            widziałem!

Ciemnogród!!!!!!!!!

Polecam wątek o kwasie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=1310646

Jeżeli ktoś poważnie wierzy w takie bzdury to jest poważnie niedoinformowany

• sochacky Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 22.11.03, 18:59
            Strasznie mi się podobało stwierdzenie: jakby DOS dostał okienek. Piękne!! :)
            Uwielbiam to. Ale się uśmiałem.
            Pozdrawiam Lorefolda! :)
      • Gość: aga Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.toya.net.pl 02.08.02, 11:18
        nie generalizuj i nie mow za wszystkich. kazdy czlowiek jest inny. kazdy w
        sumie zachowuje sie inaczej po dragach, bo jesli nie to wyjasnij mi dlaczego
        po marysce jednie maja atak smiechu a inni niemalze placza? nikt nie moze do
        konca przewidziec kto, jak po czym sie zachowa. natomiast jedno jest pewne:
        dragi to syf pod kazda postacia!!!
    • Gość: Taaaaaa Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.lub.pl 26.04.02, 09:49
      Ludzie kim wy jestescie !!! Ogladacie chore programy w telewizji ktore nie maja
      nic wspolnego z prawda i prowadzicie jakas chora dyskusje. Telewizja ma taki
      cel , przestraszyc i jak widac dobrze jej to idzie przez takich glabow jak
      wy !!! Po co zobierac glos nie majac o czyms pojecia ? Szkoda mi z wami wogle
      dyskutowac. Wam jak powiedza ze koles po lsd zamienil sie w smoka i podpalil
      wlasne mieszkanie tez bedziecie o tym dyskutowac. Powiem wam jedno - zeby sie
      przekonac musisz sam sprobowac !!!!
    • Gość: Hollow Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 17:37
      Tą plotkę to już słyszałem bardzo dawno. Też mam doświadczenie z kwasami i
      jestem przekonany , że to bujda potworna.
      • Gość: jet Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.05.02, 14:32
        LUDZIE!
        nie dajcie sie omamic glupotom i tanim rewelacjom serwowanym przez media

WWW.EROWID.ORG

po angielsku a takze moja polska strona domowa-zapraszam:

lsd.rainbow.tf

oraz wkrotce nasz rodzimy Hyperreal..

• Gość: ciekawsk jet: a ty nadal jestes prawiczkiem?... IP: *.pl 02.06.02, 15:02
          ...eh, kochaniutki, nie tak dawno opowiadales mi ze dragi sa be
          marudziles, ze niegdy sie nie calowales

dziwny z ciebie facet.
          nagla zmiana swiatopogladu..

i uwazaj nastepnym razem co komu,kiedy mowisz i czy warto rozdawac linka do
          strony na prawo i lewo
    • Gość: prawnik Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 17:29
      Nie macie pojecia jaka straszna rzecza jest uzaleznienie od LSD. Moj znajomy doszedl nawet do tego, ze musial sobie robic zastrzyki prosto w galke oczna, bo inaczej juz nie dzialalo! Musial to robic 5-6 razy dziennie, inaczej cos go ciagnelo do okna i probowalo zmusic do wyskoczenia! A ten kolega na koncu watku podal jaki cpunski link, nie zamierzam tam nawet zagladac, na pewno same klamstwa - raz na takiej stronie przeczytalem, ze marihuana nie powoduje uszkodzen DNA, w wyniku ktorych rodza sie dzieci slepe i gluche! I ja mam uwierzyc, ze oni sa obiektywni, kiedy zaprzeczaja faktom? Kazdego roku rodza sie tysiace dzieci uszkodzone w wyniku marihuany (wystarczy jeden joint! marihuana odklada sie w organizmie i mozesz juz nawet nie pamietac, ze 30 lat temu byles glupi i dales sie namowic, a POTEM TO DZIECKO JEST KALEKA!). Sprobowali by cos takiego powiedziec w telewizji! Jak to dobrze, ze wszystkie programy sa montowane, Bogu niech beda dzieki (czasem takiego cpuna pokazuja).
      • Gość: dooke Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 20:22
        Gość portalu: prawnik napisał(a):

> Nie macie pojecia jaka straszna rzecza jest uzaleznienie od LSD.

Zapewne, ale jeszcze nikt sie o tym nie przekonal...
        Ludzie - zeby mowic na konkretny temat trzeba choc troche poczytac zrodel!
        Tolerancja na LSD wzrawsa szybko, ale maleje w ciagu kilku dni
        A przyzwyczaic sie mozna do kazdej czynnosci, ktora sprawia ci przyjemnosc. Od
        grania na swojej konsoli, od jedzenia slodyczy, od seksu...

> Moj znajomy do
        > szedl nawet do tego, ze musial sobie robic zastrzyki prosto w galke oczna, bo i
        > naczej juz nie dzialalo!
        > Musial to robic 5-6 razy dziennie

Zastrzyki prosto w galke? :D
        Nawet, jesli chodzilo o papiery, to kogo byloby stac na kwasika "5-6 razy
        dziennie"?!

> A ten kolega na koncu watku pod
        > al jaki cpunski link, nie zamierzam tam nawet zagladac, na pewno same klamstwa
        > - raz na takiej stronie przeczytalem, ze marihuana nie powoduje uszkodzen DNA,
        > w wyniku ktorych rodza sie dzieci slepe i gluche! I ja mam uwierzyc, ze oni sa
        > obiektywni, kiedy zaprzeczaja faktom? Kazdego roku rodza sie tysiace dzieci usz
        > kodzone w wyniku marihuany (wystarczy jeden joint! marihuana odklada sie w orga
        > nizmie i mozesz juz nawet nie pamietac, ze 30 lat temu byles glupi i dales sie
        > namowic, a POTEM TO DZIECKO JEST KALEKA!). Sprobowali by cos takiego powiedziec
        > w telewizji! Jak to dobrze, ze wszystkie programy sa montowane, Bogu niech bed
        > a dzieki (czasem takiego cpuna pokazuja).

Po pierwsze marihuana nie moze sie odkladac w organizmie. Co najwyzej odkladaja
        sie jej skladniki (np. THC glownie w tkance tluszczowej), ale sa z czasem
        wydalane. Badania naukowe potwierdzily, ze marihuana jest uzywka bezpieczniejsza
        od alkoholu i tytoniu. Nie niszczy neuronow, ani nie zmniejsza liczby
        chromosomow, jak trabily swego czasu media. Tego typu bzdury wymyslaja paranoicy
        nie majacy pojecia o czym mowia. A, ze media szukaja tanich sensacji...
        podchwytuja tego typu nonsensy. Szkoda slow.

www.erowid.org
        juz niedlugo takze www.hyperreal.info
      • Gość: wujo Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.02, 19:33
        Gość portalu: prawnik costam powiedzial ;>

a na jamajce wszyscy zdrowi?
      • Gość: HeaM Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.nie.je5t.okey.pl 10.07.02, 12:13
        powiedz mi gosciu "prawnik" skad zes takie bzdury wyssal, lsd uzaleznia? jesli
        jestes prawnikiem to modle sie bys mej sprawy nigdy nie prowadzil, idz sie
        uzaleznij od marchewki...
        • sochacky Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 22.11.03, 19:03
          HeaM! Jesteś geniuszem! :)

idź się uzależnij od marchewki! Doskonałe!

Boże, nigdy się nie uśmiałem tak jak przy tym wątku!

• Gość: prawniczka Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:14
        :) dobre:))
        a wy na dole nie rozumiecie ironii :)
      • Gość: RV Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.adsl.xs4all.nl 23.11.03, 16:50
        PRZEBACZ MU BOZE, BO NIE WIE CO PISZE.
        Prawniku, nie wiem co brales gdy pisales ten tekst, ale szczerze ci radze, nie
        bierz juz wiecej.
    • Gość: maurycy Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 19:43
      Gość portalu: ali napisał(a):

> Właśnie opowiadała mi koleżanka w pracy o programie, który wczoraj oglądała
      > (nie pamiętam na, jakim programie) - reportaż o kolesiach, którzy po LSD
      > podobno mieli straszne odtloty. Nagle w nocy zachciało im się jeść - mieli
      > ochotę na kurczaka - zrobili go i zjedli. RAno budzą się i jeden z nich szukał
      > swojego małego dziecka. Znalazł jego szczątki .... w koszu.... !!!!!!!!!!!
      > Wyobrażacie to sobie - zjeść własne dziecko !!!!!!!!!?????????? Mnie
      > przymurowało i nikt mi nie wmówi, że narkotyki to nic groźnego !!!!!!!!!!!

Bzdura

• szumak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 16.05.02, 11:32
      bzdura
      mam trzydziesci parę lat
      pierwsze pifko wypilem po 18 roku zycia
      papieroskow nie palę
      jestem odpowiedzialnym i duzym chłopcem

oczywiscie przeprowadzilem exoperymet z LSD na sobie razu pewnego
      prosze przestać klepać klechdy

to bezedury bezedury oj straszliwe
    • Gość: knockout Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.10.* 09.07.02, 20:45
      hehehehahahahah
      jasne, a potem poszli po drabinie do nieba :))))))

wez sie za robote w tym Polkomtelu a nie pisanie takich bajek:)))

a widzialas ten program na TVNie jak gosc po piwie pozarl betoniarke??? to bylo
      dopiero cos??? i dowiedzial sie o tym dopiero rano jak nie mial czym betonu
      mieszac i czkalo mu sie stala i betonem.
      • sochacky Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 22.11.03, 19:06
        rany boskie, ale tu śmiesznie!
        Knockout, Haem, Lorefold - może założymy kabaret?
        Albo partie polityczną. Będzie śmiesznie i na pewno lepiej - przynajmniej nie
        będzie niedorzecznych przepisów prawnych i równie niedorzecznych bzdur w
        telewizji.

• Gość: hea Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.nie.je5t.okey.pl 10.07.02, 12:01
    • Gość: heam Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.nie.je5t.okey.pl 10.07.02, 12:02
      a nie slyszalas o przypadkach gdy matka po alkoholu zabila dziecko? I co madralo
      alkohol tez zabronicie? Moze by tez zdelegalizowac kamienie, nimi tez czesto
      ludzie sie zabijaja. Pomysl zanim powiesz cos rownie idiotycznego...
      • kalor_god Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 19.07.02, 14:47
        przeczytalem ten temat juz z godzine temu ale spadlem z krzesla ze smiechu i
        dopiero teraz usiadlem spowrotem.

to najwieksza bzdura jaka slyszalem
        lepsza od tych kotkow bonsai w butelce..
        • alfalfa Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 19.07.02, 15:13
          Przeczytałem i też się ubawiłem :))) Grunt to poczucue humoru.
    • tomi469 Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 19.07.02, 23:32
      Co to był za program: horror, czarna komedia czy może Teleranek?
    • suseu Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 02.08.02, 11:07
      kiedys na discovery widzialem program o tym jak
      amerykanie ladowali na ksiezycu. no i zwiedzaja zwiedzaja
      i nagle slysza pijackie spiewy. patrza idzie nawalony
      gosc z butelka w reku. zdziwieni jak cholera, podchodza
      do delikwenta.
      -jak to? przeciez tak nie moze byc? skad ty sie tu
      wziales? - pytaja.
      -jak to skad? z wesela wracam.

taki alkohol to dopiero potrafi byc szkodliwy.
      • Gość: Zomer Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.telsten.com / 10.21.1.* 02.08.02, 13:44
        Z tym dzickiem to przesadzili TV przesadza cały czas np pokazujac obrady sejmu
        tam dopiero nawaleni chodza.

Co do LSD jestem za - sam spozywalem nie raz i musze powiedziec jedno najgorsze
        jest kiedy power schodzi wtedy rozne dziwne rzeczy moga sie dziac z
        czlowiekiem. Szczegolnie humor jest do dupy. co do ganji to mysle ze gdybysmy
        palil czyste ziolo to bylo by ok a przez te mieszanki chemiczne podlewanie itd.
        to czysta kupa. Znam kolesi ktorych skrecilo na dobre. Ale nie przez czysty
        stuff, tego nie powiem nigdy.
        Kupcie ziolo w holandi zobaczycie ze 1 gram jest tak duzy ze u nas wychodza z
        tego jakies 4 + chemia duzo chemii. przeciez tego sie ku.... palic nie da
        fuuuuujjjjjjj.

• Gość: RV Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.adsl.xs4all.nl 22.11.03, 21:42
      Mnie zalamuje, ze wciaz sa ludzie, ktorzy w takie bujdy z TV wierza.. chryste,
      obudzcie sie !
    • Gość: kura Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.chello.pl 23.11.03, 20:28
      Kurcze chłopaki. Ta historia jest całkiem logiczna. Po prostu ci kolesie byli
      kogutami i zjedli kurczaka który był dzieckiem jednego z nich. Co w tym
      dziwnego i kontrowersyjnego?? Codziennie na całym świecie zjada się tysiące
      kurczaków. Jednego tylko nie moge zrozumieć. Po jaką cholere ktoś dał działke
      LSD kogutom, zamiast sam spożyć?? Ale tego się pewnie nigdy nie dowiemy.
      Wogule to jestem za tym żeby zabronić prawnie kogutom zażywania LSD.
      • Gość: RV Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.adsl.xs4all.nl 23.11.03, 22:23
        Nie zgadzam sie. Koguty nie sa miesozerne.. no chyba ze po kwasie staja sie
        drapieznikami i w dodatku kanibalami :)
        • Gość: Kurczak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 198.189.227.* 23.11.03, 22:40
          He he, a ja caly czas w lodowce sie ukrywalem...
          • sochacky Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 23.11.03, 23:30
            :)))))
            • Gość: Kurczak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 198.189.227.* 24.11.03, 00:03
              Sochacky, moge sie z Toba posmiac? Tez mam dobry humor.
              • Gość: Kurczak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 198.189.227.* 24.11.03, 00:21
                Ciekawe, czy po tym samym ... ;)
                • Gość: Kurczak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 198.189.227.* 24.11.03, 00:39
                  Sochacky pierdolnal ze smiechu. Jednak narkotyki zabijaja.
                  • Gość: RV Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: *.adsl.xs4all.nl 24.11.03, 02:02
                    Przestan, bo ze smiechu spadne z krzesla, zlamie sobie reke i rozglosze w
                    mediach, ze LSD uszkadza kosci :)))
                    • Gość: Kurczak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 198.189.227.* 24.11.03, 02:31
                      No nie, kolejny zdesperowany cpun na forum sie odgraza.
                      DO SPOLECZENSTWA: Patrzcie, do jakiego stanu doprowadza czlowieka LSD.
                      • astral_25 Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 24.11.03, 03:21
                        No no no, tylko nie "zdesperowany" :)
                        • Gość: Kurczak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 198.189.227.* 24.11.03, 03:57
                          Bezbronny, niemal nagi, kazde slowo odbiera jako atak, kazda uwaga pod jego
                          adresem jawi mu sie niczym szpilka wbilana w rane. To zdruzgotana psychika, nie
                          do odratowania.
                          Rodacy, to juz dwie ofiary LSD w tym watku, jakich jeszcze chcecie dowodow?!
                          Precz z LSD!
                          • cudownosc Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 24.11.03, 08:30
                            Ali, ten watek chyba mial byc na Forum Humorum..?
                            • Gość: Teresa Orlovsky Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 198.189.227.* 24.11.03, 15:57
                              Ludzie, troche powagi! To nie jest smieszne. Autor watku przytacza prawdziwa
                              historie. Moj kolega tez tam byl, ale zostal przez nich wziety za ziemniaki i
                              przerobiony na frytki. Jego szczatkow nawet nie znaleziono...
                              LSD-nie!!!
                              • sochacky Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 24.11.03, 21:00
                                jazaraz pęknę! Miejcie litość!

PS

Taki głupi początek, a tak się zrobiło ciekawie. rozrasta się w zastraszającym
                                tempie! :)
                                cool!

już wiem gdzie się udam jak będę miał zły humor! Dziękuję wam wszystkim za tak
                                ogromną ilość pozytywnej energii.

Frytki - genialne!

• Gość: Kurczak Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! IP: 198.189.227.* 24.11.03, 22:16
                                  Sochacky, do jasnej cholery, jak ja teraz wygladam w oczach forumowiczow?
                                  Napisalam, ze nie zyjesz, a Ty sie odzywasz! Teraz juz nikt nie uwierzy w
                                  zgubne dzialanie LSD. Niech Cie szlag!!!
                                  • astral_25 Re: LSD - SZOK -wczorajszy program w TV ! 24.11.03, 22:22
                                    Nikt ci nie uwierzy ? Spoko, na to jest sposob :
                                    Idziesz do TVN'u, i im mowisz, ze wydlubalas kolezance oko kluczem, bedac pod
                                    wplywem LSD. Powiesz, ze po kwachu zdawalo cie sie, ze kolezanka to drzwi i
                                    chcialas je otworzyc.
                                    Ewentualnie uda ci sie wcisnac TVN'owi kit, ze ukrecilas jakiemus koledze
                                    przyrodzenie i zdeptalas twarz, bo pod wplywem LSD sadzilas, ze to samochod,
                                    chcialas wrzucic jedynke i gaz do dechy :)

[Astral] aka [RV]
    • Gość: pablo do wszyskich debi...li antynarkotykowych IP: *.ntvk.com.pl / 80.51.175.* 24.11.03, 21:26
      macie racje wszystkie narkotyki sa syfne, tylko ten naktoryk, ktory sie pije,
      ktory tak kochacie jest dobry, nieuzalezniajacy, nieszkodliwy:) zatem koledzy
      na zdrowie:)
      • astral_25 Re: do wszyskich debi...li antynarkotykowych 24.11.03, 22:14
        No ja po wodce widze pluszowe zabawki :))
        No to browarka i zdrowko.

[Astral] aka [RV]
        • Gość: Kurczak Re: do wszyskich debi...li antynarkotykowych IP: 198.189.227.* 24.11.03, 22:18
          Najzdrowiej na zmiane: raz cos wypic, raz cos lyknac. Bo jak caly czas to samo
          to mozna sie uzaleznic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka