Dodaj do ulubionych

Ford Mustang Mach-E

27.10.24, 10:04
wczoraj widzialem na ulicy. juz pomijajac jakis dziwny niebiesko-blady kolor, to ten samochod wygladal ochydnie.
Totalnie spieprzone proporcje, brzytka maska itp. Cos prawie jak Stelvio (chociaz to jeszcze jakos ujdzie, ale do Giulii nie ma sie nijak)
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 10:17
      Zgadzam sie.

Z Mustangiem ma to tyle wspólnego co Moja Corolla TS ze sportem 😂

Ale żeby było śmieszniej...

"Prezes Forda od pół roku jeździ Xiaomi SU7. „Jest fantastyczny”, „nie chcę z niego rezygnować”"

elektrowoz.pl/auta/prezes-forda-od-pol-roku-jezdzi-xiaomi-su7-jest-fantastyczny-nie-chce-z-niego-rezygnowac/
      • engine8t Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 17:41
        A to ze go nazwali Mustangiem to juz inna sprawa... Nie wiedzilei czym zachecic do kupna wiec postanwli ze nazwa.
        Ale za to z drugiej strony ciagle produkuja 500+KM V8 i juz kilka razy slyszalem ze to ostatni spalinowy model a potem sie okazuje ze to jednak byl przed ostatni :) Podejrzewam ze jeszcze pare modeli wycisna i te beda super.
        • galtomone Co nie zmienia faktu, że... 28.10.24, 15:48
          ... słowa CEO brzmią dość szokująco.

W wywiadzie dodał, ze to my, "zachód" zrzynamy z Chińczyków "know-how" EV.

Apple car miało byc i co...?

A Xiaomi jest i jak mówi prezes Forda jest zajebiste.
          • duze_a_male_d_duze_m Re: Co nie zmienia faktu, że... 28.10.24, 15:50
            Pieprzy, mają Teslę
    • trypel Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 11:00
      Wiadomo od lat ile wart jest ford. A ten elektryczny Mustang to profanacja dobrego imienia.
      Ale stelvio jest super :)
      • marekggg Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 12:21
        sorry, ale Giulia byla jednym z najladnieszych samochodow w ostatniej dekadzie. Stelvio rozwalil proporcje.

wlasnie ostatnio na ulicy zauwazylem ten Peugeot 508 (czerwony, moze wisniowy) - wow piekny samochod.

• trypel Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 12:57
          Giulia jest piękna. W sumie jeden z niewielu plaskaczy jakim bym nie pogardził. Ale stelvio jest super.
    • bywalec2023 Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 12:54
      Ciekawe co na to liczni fani spalinowego mustanga
      • nousecomplaining Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 15:47
        > Ciekawe co na to liczni fani spalinowego mustanga
        • bywalec2023 Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 17:51
          „Mustang humor”? 🙂
    • engine8t Re: Ford Mustang Mach-E 27.10.24, 17:34
      Akurat sie nie zgadzam. Jezdzi cijh tu bardzo duzo i wydaje mi sie calkiem dobrze wygladajcym autem. Gdybym ovbecnie mial kupic elektryka to pierwsze kroki skierowalbym wlasnie w strone tego.. i w srodki nie wyglada jak tablet na kolkach tylko hak normalne auto
    • bolo2002 Re: Ford Mustang Mach-E 28.10.24, 08:26
      Tylko klasyczny -benzynowy Mustang z ręczna skrzynia biegów ma sens i jest tańszy od tego e- Macha . Kolory: żółty, czerwony, pomarańczowy i seledynowy. Taki mnie gilga i lekarz mi wcześniej już przepisał- tylko , który bank napaść ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka