Dodaj do ulubionych

kolonoskopia, gastroskopia

12.06.08, 14:34
witam, czy mieliście robioną kolonoskopię lub gasrtoskopię w
uśpieniu? czy gdzieś w Tbg robią i ile kosztuje taki zabieg
Obserwuj wątek
    • Gość: jan serce Re: kolonoskopia, gastroskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:59
      Witam.
      kolonoskopia i gastroskopia to nie zabieg tylko badanie.
      ja miałem, badania robione były w szpitalu, nic nie płaciłem.
      kolonoskopia była bez narkozy, z tego co wiem trzeba coś zapłacić na
      lewo żeby było w narkozie.
      powodzenia.
      • Gość: Mouse Re: kolonoskopia, gastroskopia IP: 83.1.116.* 12.06.08, 16:03
        Witam też miałem robione tylko że nic nie trzeba płacić tylko stanowczo zażądać
        bo to nam sie należy...
        • Gość: xx Re: kolonoskopia, gastroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:46
          Szpital,dr Elbe przykładowo
        • Gość: goja Re: kolonoskopia, gastroskopia IP: 217.96.23.* 12.06.08, 22:14
          <<Witam też miałem robione tylko że nic nie trzeba płacić tylko
          stanowczo zażądać
          bo to nam sie należy...>>
          czyli miałeś narkozę, ile wcześniej to ustalałeś z lekarzem? jak
          poszłeś ze skierowaniem,powiedziałeś że chcesz narkozę i zgodził się
          ot tak? czy użyłes jakiejś perswazji?

• Gość: annas1961 Re: kolonoskopia, gastroskopia IP: 217.96.23.* 12.06.08, 22:07
        dzieki za odpowiedz, bolało? jak to zniosłeś ? ja strasznie się
        boję, dlatego myślę o narkozie
      • Gość: Magda Re: kolonoskopia, gastroskopia IP: *.108.jawnet.pl 25.06.08, 16:21
        Ja miałam dzisiaj robiona kolonoskopię. Niestety ciężko było się czegokolwiek dowiedzieć od lekarzy czy pielęgniarak. Mówiono mi, że będzie to krótka kolonoskopia, tylko ze znieczuleniem. Jednak uśpiono mnie, nie wiem dlaczego. Wiem ze pobrali mi próbki histopatologiczne. Nic nie czułam, potem bolał brzuch i jeszcze biegałam do kibla ale raczej niewiele ze mnie wyleciało, tylko troche jakiejśc żółci.
        Teraz jestem w domu i nie jestem pewna co mogę jeśc i pić i kiedy??!!Niby czytałam że 2 godziny po mozna już normalnie jeść i pić, a minęły już 4 godziny, więc jak to jest??
    • evik_ok Re: kolonoskopia, gastroskopia 17.06.08, 18:17
      W szpitalu w Nowej Dębie wszystkim robią w narkozie. Niestety nie pamiętam
      nazwiska lekarza:(
      • annas1961 Re: kolonoskopia, gastroskopia 13.07.08, 00:17
        gastroskopię też? a ile kosztuje ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka