Dodaj do ulubionych

kto napisze prace licencjacką

IP: *.visp.energis.pl 26.10.03, 14:00
Poszukuje mózgu do napisania pracy licencjackiej za w miare niskie
pieniądze.Kontakt na forum. Kierunek administracja. Koniecznie z okolic
Tarnobrzega.
Obserwuj wątek
    • Gość: prze musk Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 14:48
      Gość portalu: student napisał(a):

> Poszukuje mózgu do napisania pracy licencjackiej za w miare niskie
      > pieniądze.Kontakt na forum. Kierunek administracja. Koniecznie z okolic
      > Tarnobrzega.

ja mam prze musk do pisania, napisze wszystko co hcesz,
      proponuje jednak abyś sprubował poszukać swojego musku tam gdzie go zgóbiłeś,

Kto Cie zrobił??? To Cie pomszcze!!!
    • Gość: wiesław u. Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 18:57

> Tarnobrzega.

A póżniej "student" będziesz chciał podjąć pracę w administracji ?
    • Gość: sokrates Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:54
      Określ z jakiego działu prawa adm. ustrojowe, materialne czy proceduralne? jaki
      masz temat? czy już masz plan pracy?jaki termin?czy promotor określił liczbę
      stron?
      • Gość: ktoś Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 01.11.03, 13:33
        jeżeli jestes z WYZSZEJ SZKOŁY HUMANISTYCZNO-PRZYRODNICZEJ w Sandomierzu to
        przykro mi, nie pomogę Ci,gdyż ja też tam chodzę i właśnie jestem po obronie
        pracy z tego samego kierunku co Ty. Gdybyś był z innej szkoły, mógłbym Ci
        sprzedać swoją gotową pracę.
        • Gość: j Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 10:49
      • Gość: Student Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 10:37
        to jest mój numer telefonu
        od 9 do 15 telefon do pracy -0158458509
        po 16 do domu proszę dzwonić - 0158458169
        Prosić sylwka
        proszę o jak najszybszy kontakt telefoniczny
        • Gość: ktoś Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 21:34
          do jakiej szkoły chodzisz?
          to moze ci pomogę
    • Gość: kasiek Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:18
      gratulacje studenciku !tak trzymaj dalej!Nastepne zadanie dla Forumowiczow: Kto
      mi znajdzie fajnego joba po znajomosci za dobra kaske?
      Twoje pytanie jest zalosne i w ogole jak Ci nie wstyd!
      Wez sie gosciu do roboty i pisz sam i nie zawracaj glowy.
      Mozgu zas szukaj wytrwale, bo chyba Ci sie gdzies zapodzial...
      Zdrowia
    • Gość: GuyRitchie ...oto wyższe wykształcenie...z Sandomierza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 11:23
      > Tarnobrzega.

...żałosne...po prostu żałosne...ale juz sie nie dziwie jak takie prace moga
      byc bronione... Szkoła za małą kaske...hehe...Nikomu w takich "uczelniach" nie
      zalezy na poziomie wykszatałcenia studentów...Ich wiedza nie lezy w zakresie
      zainteresowan wykladowcow...Zadałem sobie trud i sprawdzilem kilka stron
      internetowych "uczelni" z regionu Tbg...Doktorów habilitowanych na palcach
      jednej ręki...profesorów...hehehe zgadnijcie ilu...?Załość...a do tego TAKIE
      posty...na PUBLICZNYM forum!...Żenujace...Ale na pocieszenie napisze,
      ze "dyplomy" z uczeli typu...hehe...Wyzsza Szkoła Kroju i Szycia czy tez
      Gotowania i Nakładania na Talerz...sa odpowiednio postrzegane przez
      pracodawców...A takie "inteligentne" posty utwierdzaja renome szkól wyżej
      wymienionego typu... <student> powodzenia...ale w sumie do "administrowania"
      stemplem na poczcie to ten "dyplom" wystarczy...no chyba ze juz masz wszystko
      ustawione i dobry wujcio w administracji gminnej trzyma stołek referenta dla
      goscia z wykształceniem podstawowym... o sorry...wyzszym.
    • Gość: musk Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 18:21

> Tarnobrzega.

musieli mu nieźle wyprać ten musk na wykładach,
      ........matko, kto Cię zrobił?
    • Gość: ja Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 21:41
      PO TO SA FORA, ABY GADAC O CZYM SIĘ CHCE, JAK KOMUS NIE PASUJE TEMAT TO NIECH
      WYPIER....,ALBO SIE NIE WŁĄCZA DO ROZMOWY.TO TAKA MAŁA RADA. SKORO KOLEGA MA
      PROBLEM TO PISZE, A JEŚLI NIE JESTEŚCIE W STANIE MU POMÓC, TO PO PROSTU NIE
      WŁĄCZAJCIE SIĘ.
      • Gość: GuyRitchie ...w polemice z uprzejmym <ja>... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 08:10
        Gość portalu: ja napisał(a):
        > PO TO SA FORA, ABY GADAC O CZYM SIĘ CHCE, JAK KOMUS NIE PASUJE TEMAT TO NIECH
        > WYPIER...,ALBO SIE NIE WŁĄCZA DO ROZMOWY.TO TAKA MAŁA RADA. SKORO KOLEGA MA
        > PROBLEM TO PISZE, A JEŚLI NIE JESTEŚCIE W STANIE MU POMÓC, TO PO PROSTU NIE
        > WŁĄCZAJCIE SIĘ.

alez drogi <ja> wlasnie pisze o czym chce...Pisze, ze ten wątek jest o zwykłym
        oszustwie...Oszustwie ogłaszanym publicznie...A Twoje rady puszcze miedzy
        uszy...Kolega owszem ma problem ale ze swoim stanem umysłu...i jak sadze słowo
        etyka jest jemu i Tobie nie znane...Ale coż...kłamstwo i oszustwo to kłamstwo i
        oszustwo a ogłaszane publicznie zasługuje na zdeka dyskusji drogi <ja>...
    • Gość: dziewczyna Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 21:43
      praca która mam, kosztuje jakies 600 zł.
    • Gość: Niku Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 23:08
      I o co wam chodzi robicie wielki hałas?? Przecież na uczelniach piszę się prace
      zaliczeniowe,licencjackie,magisterski.Kto z was kończył uczelnie wyższą to
      napewno się z tego rodzajem sprawy.3 lata temu ukończyłem Polibude w Rzeszowe i
      takie rzeczy były "normą"
      • Gość: GuyRitchie ...to nie jest "norma"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 08:32
        <Niku> to nie jest norma...na mojej uczelni, na moim wydziale to nie jest
        norma...bez brudnopisu pracy, wyników badan pokazywanych regularnie, bez
        obecnosci na seminarium co tydzien, bez opinii recenzentów autentycznie
        znajacych sie na temacie i obytych w literaturze tematu (wykluczaja nawet zbyt
        obszerne cytaty!!) nie podchodz...Norma to moze jest na "uczelniach" typu
        WSPKiNM albo WSAPPiZDG czy tez WSRPAiPPW w Suchecinie poczta Głowno...Wieesz na
        uczelniach o banalnych skrótowcach typu: UJ, UW, UAM, UWroc., PW, UMK to nie
        jest norma...to sa wyjatki...Podejscie do sprawy "to jest norma" powoduje
        inflacje wartosci dyplomów z tego typu "uczelni"...Calkiem zasluzenie...
      • Gość: kasiek Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 10:19
        Gość portalu: Niku napisał(a):

> I o co wam chodzi robicie wielki hałas?? Przecież na uczelniach piszę się
        prace
        >
        > zaliczeniowe,licencjackie,magisterski.Kto z was kończył uczelnie wyższą to
        > napewno się z tego rodzajem sprawy.3 lata temu ukończyłem Polibude w Rzeszowe
        i
        >
        > takie rzeczy były "normą"

Otoz drogi Niku nie byly! Niedobrze sie dzieje w Panstwie dunskim...
        Skonczylam dwie wyzsze renomowane uczelnie w Krakowie, duzo widzialam, ale z
        czyms takim - wybacz- to sie nie spotkalam.
        A o co wielki halas? O szacunek dla siebie, innych, nauki i zwyklej uczciwosci..
        • Gość: Niku Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 18:16
          szaacunek dla samego siebie to człowiek z dyplomem ma kiedy stoi w Rejonowym
          Urzedzie Pracy by podpisać listę co miesiąc tak jak osoba, która ukończyła
          szkołę podstawową.Ten dyplom niekiedy możesz soboie w buty włozyc by być choć
          ciutke wyższym od innych ....
          • Gość: MUSK Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 19:00
            NICKU
            Jeśli ktoś jest choć odrobinę zaradny, chce pracować, potrafi pracować to
            będzie kowalem swojego losu. Stanie obok kolejki w RUP i tylko się uśmiechnie.
            Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Prawda?
            pozdrawiam

• Gość: duo Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:05
              A po co ci ta pseudo szkoła? Magister jak zamiatacz?To cię czeka!
              W najlepszym wypadku!
            • Gość: Niku Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 23:18
              echhh i tu masz rację.Nikt nie powiedział, że bedzie dobrze-ale miało być
              lepiej-za to "walczył" pewnie Twój ojciec w latach 80-tych-a jak jest teraz?
              Wszystko sie popierdzieliło.A powiem tak:Fizyki nie oszukasz,chemii nie
              oszukasz i ekonimii nie oszukasz - Jak jest popyt to i będzie podaż. Jak gościu
              chce pracę to się mu ją napiszę a potem można by wysłać list a w nim "Uprzejmię
              donosze, iż ...... - żartuję choć znam i takich, którzy taki zrobili na
              Polibudzie w Rzeszowie.
          • Gość: miniSTER Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.rzeszow.mm.pl 04.11.03, 19:07
            No tak, kupowanie prac zaliczeniowych to przecież nic innego jak rezerwowanie
            dla siebie miejsca w kolejce do Urzędu Pracy !
      • Gość: musk Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 21:31
        Gość portalu: Niku napisał(a):

> I o co wam chodzi robicie wielki hałas?? Przecież na uczelniach piszę się
        prace
        >
        > zaliczeniowe,licencjackie,magisterski.Kto z was kończył uczelnie wyższą to
        > napewno się z tego rodzajem sprawy.3 lata temu ukończyłem Polibude w
        Rzeszowe i
        >
        > takie rzeczy były "normą"

Skończyłem AGH, na ''mojej'' uczelni to nie było normą!!!!
        Nie jest ważne, co kto skończył, ważne jest czy chce coś w życiu zrobić i czy
        dąży do tego. Czy ma cel i nie czeka aż mu los będzie sprzyjał.
        'Student' oszukuje sam siebie.
        Obroni się i będę płacił na darmozjada podatek. To nie jest norma!!!
        Studencie, chyba masz odrobinę 'musku' w głowie, napisz sam to nie jest
        trudne. Nie szukaj innych muskuff, poszukaj raczej chęci.
        Pozdrwiam
    • Gość: zrób to sam Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 23:08
      Napisz sam
    • Gość: s--s Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 18:47
      bądź bardziej dojrzały i odpowiedzialny, dla swojego dobra,ćwicz honor i
      zamiłowanie do mądrości, a pracę napisz sam.
      • Gość: domnika Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 02:10
        Jestem studentką polonistyki i chętnie napiszę dla Ciebie pracę magisterską, licencjacką, zaliczeniową. Prace pisze szybko, tanio, profesjonalnie.
        Zajmuję się pisaniem prac z różnych dziedzin: pedagogiki, psychologii, filologii polskiej, turystyki, kosmetologii, prawa, administracji czy też innych.
        Kontakt mailowy: rakdominika@o2.pl
        • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.play-internet.pl 13.07.13, 18:49
          Zajmujemy się świadczeniem usług edukacyjnych i konsultacji naukowych na wszystkich etapach edukacji - chętnie doradzamy i rozwiązujemy każdy, nawet największy problem edukacyjny na każdym poziomie studiów wyższych. Napisz lub zadzwoń dzisiaj!

DLACZEGO MY?
          - gwarantujemy nieszablonową i oryginalną pomoc w oparciu o unikalny aparat naukowy tj. bibliografię z przypisami
          - elastyczna komfortowa płatność (ratami)
          - darmowe poprawki i raport antyplagiatowy na życzenie
          - jesteśmy przygotowani na zlecenia ekspresowe do kilku godzin, zapewniamy stały kontakt 365 dni w roku 7 dni w tygodniu
          - działamy legalnie, możliwość podpisania umowy

PONADTO:
          - korekta merytoryczna i polonistyczna
          - pomoc w ułożeniu konspektu, zebraniu bibliografii, wyszukiwanie i selekcja materiałów
          - wirtualne korepetycje
          - pisanie w języku angielskim i niemieckim

Wycena w 30 min: kontakt@pisanieprac.com.pl, tel: 515 150 300, GG: 135658, zapraszamy na naszą stronę: www.pisanieprac.com.pl
        • Gość: Ewelina Drąg Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.11.13, 11:08
          WITAM czy mogła by Pani napisać pracę licencjacką z Pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolnej i jaki byłby koszt proszę o odpowiedź
          • Gość: marta Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 23:38
            witam, ukończyłam w tym roku wychowanie przedszkolne i edukację wczesnoszkolną z tytułem magistra. Chętnie bym napisała pracę na ten temat. Więcej informacji podam przez maila: wifon1402@wp.pl
            • profesjonalna32 Re: kto napisze prace licencjacką 26.12.14, 16:18
              Witam
              Napiszę pracę maturalną, zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską od podstaw aż po efekt końcowy. Pracę piszę rzetelnie. Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie. Nie korzystam z Internetu nie powielam prac które pisałam dla innych osób. Zapewniam stały kontakt meilowy i telefoniczny. Do pracy załączam raport antyplagiatowy. Poprawki gratis.
              email: editcom2015@gmail.com; 882717421
              • pabloson Re: kto napisze prace licencjacką Oszustka!!! 03.01.15, 13:42
                uwaga oszustka jakich mało!!!! kłamie !!! nie zna sie na niczym wyłudza hajs !!! potem nie odbiera telefonów !!!! odradzam !!!!!!!!
                882717421 <--
    • Gość: gość Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.07.13, 08:11
      heh, takich mamy osranych studentów po prywatnych szkołach :))))))

Bez mózgu, a potem będzie twoim przełożonym, zgroza!
    • Gość: gość1 Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.flash-net.pl 05.07.13, 09:12
      No i mamy gostka

Kontakt

Tel: 015 8458509

www.zbydniow.wpolsce24.pl/firma,53304,%22Zieli%C5%84ski%22+Firma+Sylwester+Zieli%C5%84ski.html
    • Gość: Sylwiaaa Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.13, 14:23
      Ja mam do sprzedania prace z administracji. wiecej na
      sylwiaostrowska@interia.eu
      • Gość: on Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tbg.edge.wdm.pl 08.07.13, 21:20
        napisze prace niepowtarzalną w szybkim czasie za małe pieniądze
        kontakt
        wojtek35l@wp.pl
        • ja-tarzan Re: kto napisze prace licencjacką 09.07.13, 08:58
          Jak wygląda polski rynek pracy? Po jednej stronie kandydaci, którzy twierdzą, że mimo setek wysłanych CV nie mogą znaleźć pracy. Po drugiej - pracodawcy, którzy opowiadają o nieprzygotowanych, leniwych i roszczeniowych kandydatach. - W tym pokoleniu każdy chce być gwiazdą, zero refleksji, CV przysłane z maila "lolitka23".
          Po publikacji tekstu i raportu o najbardziej poszukiwanych pracownikach, dostaliśmy wiele maili od tych, którzy pracy szukają bezskutecznie. Pisali do nas inżynierowie, bezrobotny absolwent prawa i wiele osób, które gotowe były podjąć pracę fizyczną, ale nikt nie chciał ich zatrudnić.

Dostaliśmy też listy od pracodawców, którzy opisywali swoje długie poszukiwania odpowiedniej osoby. Dziś publikujemy list Pawła*, który opowiada, jak wyglądały jego kontakty z kandydatami kierowanymi przez Urząd Pracy.

cd. tu:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14230359,Roszczeniowe_pokolenie__kazdy_jest_gwiazda_jak_z_Pudelka_.html#Cuk
          Pokolenie idiotów rośnie, bezmózgowców totalnych.

• ona.91 Re: kto napisze prace licencjacką 22.10.13, 21:17
            Pomogę lub napiszę prace licencjackie/mgr/podyplomowe, referaty z administracji, bezpieczeństwa wewn, bezp. narodowego, zarządzania, pedagogiki, socjologii, historii. Tworzę również prezentacje multimedialne.
            Solidnie, szybko, dobry kontakt ze mną. BEZ OBAW O PLAGIAT!!
            prace.referaty@o2.pl
    • serwislicencjat Re: kto napisze prace licencjacką 27.12.13, 23:38
      Oferuję pisanie prac dyplomowych na zamówienie. Prace maturalne, prace licencjackie, zaliczeniowe. Pełna dyskrecja. Konkurencyjne ceny. Piszę z prawie wszystkich dziedzin nauki (poza matematyką, fizyką, astronomią). Jestem absolwentką UKW (dwóch kierunków pedagogicznych) a także UG psychologii.
      W razie wątpliwości :
      serwislicencjat.pl.tl/
      tel. 883089315
      mail serwislicencjat@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka