Gość: student IP: *.visp.energis.pl 26.10.03, 14:00 Poszukuje mózgu do napisania pracy licencjackiej za w miare niskie pieniądze.Kontakt na forum. Kierunek administracja. Koniecznie z okolic Tarnobrzega. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prze musk Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 14:48 Gość portalu: student napisał(a): > Poszukuje mózgu do napisania pracy licencjackiej za w miare niskie > pieniądze.Kontakt na forum. Kierunek administracja. Koniecznie z okolic > Tarnobrzega. ja mam prze musk do pisania, napisze wszystko co hcesz, proponuje jednak abyś sprubował poszukać swojego musku tam gdzie go zgóbiłeś, Kto Cie zrobił??? To Cie pomszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław u. Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 18:57 Gość portalu: student napisał(a): > Poszukuje mózgu do napisania pracy licencjackiej za w miare niskie > pieniądze.Kontakt na forum. Kierunek administracja. Koniecznie z okolic > Tarnobrzega. A póżniej "student" będziesz chciał podjąć pracę w administracji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokrates Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:54 Określ z jakiego działu prawa adm. ustrojowe, materialne czy proceduralne? jaki masz temat? czy już masz plan pracy?jaki termin?czy promotor określił liczbę stron? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 01.11.03, 13:33 jeżeli jestes z WYZSZEJ SZKOŁY HUMANISTYCZNO-PRZYRODNICZEJ w Sandomierzu to przykro mi, nie pomogę Ci,gdyż ja też tam chodzę i właśnie jestem po obronie pracy z tego samego kierunku co Ty. Gdybyś był z innej szkoły, mógłbym Ci sprzedać swoją gotową pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 10:37 to jest mój numer telefonu od 9 do 15 telefon do pracy -0158458509 po 16 do domu proszę dzwonić - 0158458169 Prosić sylwka proszę o jak najszybszy kontakt telefoniczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 21:34 do jakiej szkoły chodzisz? to moze ci pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:18 gratulacje studenciku !tak trzymaj dalej!Nastepne zadanie dla Forumowiczow: Kto mi znajdzie fajnego joba po znajomosci za dobra kaske? Twoje pytanie jest zalosne i w ogole jak Ci nie wstyd! Wez sie gosciu do roboty i pisz sam i nie zawracaj glowy. Mozgu zas szukaj wytrwale, bo chyba Ci sie gdzies zapodzial... Zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuyRitchie ...oto wyższe wykształcenie...z Sandomierza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 11:23 Gość portalu: student napisał(a): > Poszukuje mózgu do napisania pracy licencjackiej za w miare niskie > pieniądze.Kontakt na forum. Kierunek administracja. Koniecznie z okolic > Tarnobrzega. ...żałosne...po prostu żałosne...ale juz sie nie dziwie jak takie prace moga byc bronione... Szkoła za małą kaske...hehe...Nikomu w takich "uczelniach" nie zalezy na poziomie wykszatałcenia studentów...Ich wiedza nie lezy w zakresie zainteresowan wykladowcow...Zadałem sobie trud i sprawdzilem kilka stron internetowych "uczelni" z regionu Tbg...Doktorów habilitowanych na palcach jednej ręki...profesorów...hehehe zgadnijcie ilu...?Załość...a do tego TAKIE posty...na PUBLICZNYM forum!...Żenujace...Ale na pocieszenie napisze, ze "dyplomy" z uczeli typu...hehe...Wyzsza Szkoła Kroju i Szycia czy tez Gotowania i Nakładania na Talerz...sa odpowiednio postrzegane przez pracodawców...A takie "inteligentne" posty utwierdzaja renome szkól wyżej wymienionego typu... <student> powodzenia...ale w sumie do "administrowania" stemplem na poczcie to ten "dyplom" wystarczy...no chyba ze juz masz wszystko ustawione i dobry wujcio w administracji gminnej trzyma stołek referenta dla goscia z wykształceniem podstawowym... o sorry...wyzszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musk Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 18:21 Gość portalu: student napisał(a): > Poszukuje mózgu do napisania pracy licencjackiej za w miare niskie > pieniądze.Kontakt na forum. Kierunek administracja. Koniecznie z okolic > Tarnobrzega. musieli mu nieźle wyprać ten musk na wykładach, ........matko, kto Cię zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 21:41 PO TO SA FORA, ABY GADAC O CZYM SIĘ CHCE, JAK KOMUS NIE PASUJE TEMAT TO NIECH WYPIER....,ALBO SIE NIE WŁĄCZA DO ROZMOWY.TO TAKA MAŁA RADA. SKORO KOLEGA MA PROBLEM TO PISZE, A JEŚLI NIE JESTEŚCIE W STANIE MU POMÓC, TO PO PROSTU NIE WŁĄCZAJCIE SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuyRitchie ...w polemice z uprzejmym <ja>... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 08:10 Gość portalu: ja napisał(a): > PO TO SA FORA, ABY GADAC O CZYM SIĘ CHCE, JAK KOMUS NIE PASUJE TEMAT TO NIECH > WYPIER...,ALBO SIE NIE WŁĄCZA DO ROZMOWY.TO TAKA MAŁA RADA. SKORO KOLEGA MA > PROBLEM TO PISZE, A JEŚLI NIE JESTEŚCIE W STANIE MU POMÓC, TO PO PROSTU NIE > WŁĄCZAJCIE SIĘ. alez drogi <ja> wlasnie pisze o czym chce...Pisze, ze ten wątek jest o zwykłym oszustwie...Oszustwie ogłaszanym publicznie...A Twoje rady puszcze miedzy uszy...Kolega owszem ma problem ale ze swoim stanem umysłu...i jak sadze słowo etyka jest jemu i Tobie nie znane...Ale coż...kłamstwo i oszustwo to kłamstwo i oszustwo a ogłaszane publicznie zasługuje na zdeka dyskusji drogi <ja>... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: kto napisze prace licencjacką IP: 217.96.23.* 03.11.03, 21:43 praca która mam, kosztuje jakies 600 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niku Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 23:08 I o co wam chodzi robicie wielki hałas?? Przecież na uczelniach piszę się prace zaliczeniowe,licencjackie,magisterski.Kto z was kończył uczelnie wyższą to napewno się z tego rodzajem sprawy.3 lata temu ukończyłem Polibude w Rzeszowe i takie rzeczy były "normą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuyRitchie ...to nie jest "norma"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 08:32 <Niku> to nie jest norma...na mojej uczelni, na moim wydziale to nie jest norma...bez brudnopisu pracy, wyników badan pokazywanych regularnie, bez obecnosci na seminarium co tydzien, bez opinii recenzentów autentycznie znajacych sie na temacie i obytych w literaturze tematu (wykluczaja nawet zbyt obszerne cytaty!!) nie podchodz...Norma to moze jest na "uczelniach" typu WSPKiNM albo WSAPPiZDG czy tez WSRPAiPPW w Suchecinie poczta Głowno...Wieesz na uczelniach o banalnych skrótowcach typu: UJ, UW, UAM, UWroc., PW, UMK to nie jest norma...to sa wyjatki...Podejscie do sprawy "to jest norma" powoduje inflacje wartosci dyplomów z tego typu "uczelni"...Calkiem zasluzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 10:19 Gość portalu: Niku napisał(a): > I o co wam chodzi robicie wielki hałas?? Przecież na uczelniach piszę się prace > > zaliczeniowe,licencjackie,magisterski.Kto z was kończył uczelnie wyższą to > napewno się z tego rodzajem sprawy.3 lata temu ukończyłem Polibude w Rzeszowe i > > takie rzeczy były "normą" Otoz drogi Niku nie byly! Niedobrze sie dzieje w Panstwie dunskim... Skonczylam dwie wyzsze renomowane uczelnie w Krakowie, duzo widzialam, ale z czyms takim - wybacz- to sie nie spotkalam. A o co wielki halas? O szacunek dla siebie, innych, nauki i zwyklej uczciwosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niku Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 18:16 szaacunek dla samego siebie to człowiek z dyplomem ma kiedy stoi w Rejonowym Urzedzie Pracy by podpisać listę co miesiąc tak jak osoba, która ukończyła szkołę podstawową.Ten dyplom niekiedy możesz soboie w buty włozyc by być choć ciutke wyższym od innych .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUSK Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 19:00 NICKU Jeśli ktoś jest choć odrobinę zaradny, chce pracować, potrafi pracować to będzie kowalem swojego losu. Stanie obok kolejki w RUP i tylko się uśmiechnie. Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Prawda? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duo Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:05 A po co ci ta pseudo szkoła? Magister jak zamiatacz?To cię czeka! W najlepszym wypadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niku Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 23:18 echhh i tu masz rację.Nikt nie powiedział, że bedzie dobrze-ale miało być lepiej-za to "walczył" pewnie Twój ojciec w latach 80-tych-a jak jest teraz? Wszystko sie popierdzieliło.A powiem tak:Fizyki nie oszukasz,chemii nie oszukasz i ekonimii nie oszukasz - Jak jest popyt to i będzie podaż. Jak gościu chce pracę to się mu ją napiszę a potem można by wysłać list a w nim "Uprzejmię donosze, iż ...... - żartuję choć znam i takich, którzy taki zrobili na Polibudzie w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniSTER Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.rzeszow.mm.pl 04.11.03, 19:07 No tak, kupowanie prac zaliczeniowych to przecież nic innego jak rezerwowanie dla siebie miejsca w kolejce do Urzędu Pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musk Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 21:31 Gość portalu: Niku napisał(a): > I o co wam chodzi robicie wielki hałas?? Przecież na uczelniach piszę się prace > > zaliczeniowe,licencjackie,magisterski.Kto z was kończył uczelnie wyższą to > napewno się z tego rodzajem sprawy.3 lata temu ukończyłem Polibude w Rzeszowe i > > takie rzeczy były "normą" Skończyłem AGH, na ''mojej'' uczelni to nie było normą!!!! Nie jest ważne, co kto skończył, ważne jest czy chce coś w życiu zrobić i czy dąży do tego. Czy ma cel i nie czeka aż mu los będzie sprzyjał. 'Student' oszukuje sam siebie. Obroni się i będę płacił na darmozjada podatek. To nie jest norma!!! Studencie, chyba masz odrobinę 'musku' w głowie, napisz sam to nie jest trudne. Nie szukaj innych muskuff, poszukaj raczej chęci. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrób to sam Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 23:08 Napisz sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s--s Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 18:47 bądź bardziej dojrzały i odpowiedzialny, dla swojego dobra,ćwicz honor i zamiłowanie do mądrości, a pracę napisz sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domnika Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 02:10 Jestem studentką polonistyki i chętnie napiszę dla Ciebie pracę magisterską, licencjacką, zaliczeniową. Prace pisze szybko, tanio, profesjonalnie. Zajmuję się pisaniem prac z różnych dziedzin: pedagogiki, psychologii, filologii polskiej, turystyki, kosmetologii, prawa, administracji czy też innych. Kontakt mailowy: rakdominika@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PisaniePrac.com.pl Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.play-internet.pl 13.07.13, 18:49 Zajmujemy się świadczeniem usług edukacyjnych i konsultacji naukowych na wszystkich etapach edukacji - chętnie doradzamy i rozwiązujemy każdy, nawet największy problem edukacyjny na każdym poziomie studiów wyższych. Napisz lub zadzwoń dzisiaj! DLACZEGO MY? - gwarantujemy nieszablonową i oryginalną pomoc w oparciu o unikalny aparat naukowy tj. bibliografię z przypisami - elastyczna komfortowa płatność (ratami) - darmowe poprawki i raport antyplagiatowy na życzenie - jesteśmy przygotowani na zlecenia ekspresowe do kilku godzin, zapewniamy stały kontakt 365 dni w roku 7 dni w tygodniu - działamy legalnie, możliwość podpisania umowy PONADTO: - korekta merytoryczna i polonistyczna - pomoc w ułożeniu konspektu, zebraniu bibliografii, wyszukiwanie i selekcja materiałów - wirtualne korepetycje - pisanie w języku angielskim i niemieckim Wycena w 30 min: kontakt@pisanieprac.com.pl, tel: 515 150 300, GG: 135658, zapraszamy na naszą stronę: www.pisanieprac.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Drąg Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.11.13, 11:08 WITAM czy mogła by Pani napisać pracę licencjacką z Pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolnej i jaki byłby koszt proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 23:38 witam, ukończyłam w tym roku wychowanie przedszkolne i edukację wczesnoszkolną z tytułem magistra. Chętnie bym napisała pracę na ten temat. Więcej informacji podam przez maila: wifon1402@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
profesjonalna32 Re: kto napisze prace licencjacką 26.12.14, 16:18 Witam Napiszę pracę maturalną, zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską od podstaw aż po efekt końcowy. Pracę piszę rzetelnie. Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie. Nie korzystam z Internetu nie powielam prac które pisałam dla innych osób. Zapewniam stały kontakt meilowy i telefoniczny. Do pracy załączam raport antyplagiatowy. Poprawki gratis. email: editcom2015@gmail.com; 882717421 Odpowiedz Link Zgłoś
pabloson Re: kto napisze prace licencjacką Oszustka!!! 03.01.15, 13:42 uwaga oszustka jakich mało!!!! kłamie !!! nie zna sie na niczym wyłudza hajs !!! potem nie odbiera telefonów !!!! odradzam !!!!!!!! 882717421 <-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.07.13, 08:11 heh, takich mamy osranych studentów po prywatnych szkołach :)))))) Bez mózgu, a potem będzie twoim przełożonym, zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.flash-net.pl 05.07.13, 09:12 No i mamy gostka Kontakt Tel: 015 8458509 www.zbydniow.wpolsce24.pl/firma,53304,%22Zieli%C5%84ski%22+Firma+Sylwester+Zieli%C5%84ski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwiaaa Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.13, 14:23 Ja mam do sprzedania prace z administracji. wiecej na sylwiaostrowska@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: kto napisze prace licencjacką IP: *.tbg.edge.wdm.pl 08.07.13, 21:20 napisze prace niepowtarzalną w szybkim czasie za małe pieniądze kontakt wojtek35l@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: kto napisze prace licencjacką 09.07.13, 08:58 Jak wygląda polski rynek pracy? Po jednej stronie kandydaci, którzy twierdzą, że mimo setek wysłanych CV nie mogą znaleźć pracy. Po drugiej - pracodawcy, którzy opowiadają o nieprzygotowanych, leniwych i roszczeniowych kandydatach. - W tym pokoleniu każdy chce być gwiazdą, zero refleksji, CV przysłane z maila "lolitka23". Po publikacji tekstu i raportu o najbardziej poszukiwanych pracownikach, dostaliśmy wiele maili od tych, którzy pracy szukają bezskutecznie. Pisali do nas inżynierowie, bezrobotny absolwent prawa i wiele osób, które gotowe były podjąć pracę fizyczną, ale nikt nie chciał ich zatrudnić. Dostaliśmy też listy od pracodawców, którzy opisywali swoje długie poszukiwania odpowiedniej osoby. Dziś publikujemy list Pawła*, który opowiada, jak wyglądały jego kontakty z kandydatami kierowanymi przez Urząd Pracy. cd. tu: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14230359,Roszczeniowe_pokolenie__kazdy_jest_gwiazda_jak_z_Pudelka_.html#Cuk Pokolenie idiotów rośnie, bezmózgowców totalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.91 Re: kto napisze prace licencjacką 22.10.13, 21:17 Pomogę lub napiszę prace licencjackie/mgr/podyplomowe, referaty z administracji, bezpieczeństwa wewn, bezp. narodowego, zarządzania, pedagogiki, socjologii, historii. Tworzę również prezentacje multimedialne. Solidnie, szybko, dobry kontakt ze mną. BEZ OBAW O PLAGIAT!! prace.referaty@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
serwislicencjat Re: kto napisze prace licencjacką 27.12.13, 23:38 Oferuję pisanie prac dyplomowych na zamówienie. Prace maturalne, prace licencjackie, zaliczeniowe. Pełna dyskrecja. Konkurencyjne ceny. Piszę z prawie wszystkich dziedzin nauki (poza matematyką, fizyką, astronomią). Jestem absolwentką UKW (dwóch kierunków pedagogicznych) a także UG psychologii. W razie wątpliwości : serwislicencjat.pl.tl/ tel. 883089315 mail serwislicencjat@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś