Gość: mietek IP: 83.1.121.* 15.12.08, 17:22 A moze ktoś wypowie się na temat AUTOMOBILU szkoły nauki Jazdy podobno są najlepsi tak twierdzi wlaściciel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ex Re: SZKOŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 19:37 najlepsi??? haha : zenada, moze najwieksi alen a pewno nienajlepsi , sa precietni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: SZKOŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 11:19 od kiedy automobilklub jest najwiekszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mierek Re: SZKOŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 18:43 automobil to lipa straszna , uwazaja sie za najlepszych i na kazdym wykladzie to powtarzaja :) chyba od tego powtarzania naprawde w to uwierzyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: SZKOŁA IP: 83.1.121.* 23.01.09, 17:40 AUTOMIBIL PRZEREKLaMOWANY ZDAMAŁAM ZA ÓSMYM RAZEM WYCIĄGAJA TYLKO PIENIĄDZE NA DOKSZTALTY ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: SZKOŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:02 no niestety musze sie zgdzic , lipa straszna , tylko zeby wydrzec kase od kursanta za doksztalty po niezdanym egzaminie , jak pwiedzialem ze oblalem egzamin to pierwsza rzecz jaka tam uslyszalem to : " doksztalt trzeba zamawiac ok 10 dni wczesniej" - nie pytano za co oblalem itp tylko wyjezdzaja mi od razu o doksztalcie - to mnie zrazilo i juz tam nie dokupie godzin Odpowiedz Link Zgłoś