Dodaj do ulubionych

szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub

14.01.09, 13:09
Szukam sprawdzonej kosmetyczki i fryzjerki do wykonania makijażu ślubnego i
fryzury ślubnej. Dziewczyny kogo polecacie??? Z góry dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: *.centertel.pl 14.01.09, 21:06
      A kto to teraz bierze ślub?
    • Gość: gosc Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: *.gprs.plus.pl 14.01.09, 21:44
      jeżeli chodzi o makijaż ślubny to widziałam jaki wykonała pani z afrodyty był
      bardzo ładny i subtelny
    • Gość: zadowolony Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: 80.48.174.* 15.01.09, 18:04
      fryzjerke polecam panią KASIE,z zakładu fryzjerskiego w pawilonie na
      wyspianskiego.po schodkach koło BGZ.właścicielem jest pani BASIA.naprawde warto
      i nie drogo.moge podać nr tel ..?
      • kasiulek1000 Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub 16.01.09, 10:51
        możesz poda mi ten numer telefonu do Pani Kasi. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
        • Gość: iwona Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: 91.198.179.* 16.01.09, 14:21
          A ja polecam Panią Wiolę i Panią Edytkę z zakładu Avangarda.
          Pozdrawiam
          • kasiulek1000 Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub 16.01.09, 14:34
            w którym miejscu znajduje się ten zakład fryzjerski Avangarda???
            • Gość: paula Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 12:10
              a ja polecam salon "MERYLIN" na Kochanowskiego. moja slubna fryzura
              przetrzymala cale wesele i jeszce poprawiny i wszyscy mi chwalili ze
              swietie dobrana
    • Gość: aaa Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: *.tktelekom.pl 25.01.09, 16:05
      Ja czesalam sie do Slubu w salonie nad sklepem" No i Co"jest tam super
      fryzjerka,Sylwia.Fryzura była piękna,bardzo dlugo sie trzymała,rewelacja,a do
      tego niedrogo.Szczerze polecam!!!!Salon nazywa si Fashion.
    • Gość: gość Afrodyta IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 19:30
      ja również polecam fryzjerke Monike + kosmetyczke z Afrodyty. byłam
      tam dwa razy przed "wielkim wyjściem", byłam bardzo zadowolona.
    • Gość: POLECAM!!! Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: 62.93.47.* 26.01.09, 09:25
      Właśnie tak się składa, że w sobotę miałam ślub i moge coś powiedzieć w tym
      temacie...Jako fryzjerkę polecam Sylwię z Serbinowa(zakład na Orzeszkowej)
      zrobiła ŚWIETNĄ robotę za przystępną cenę, a kosmetyczkę to Kamilę z Avangardy
      lub też Martę ( tel znajdziesz na www.tarnobrzeg.info.pl).Przyjeżdża do domku i
      też bardzo profesjonalnie i trwale wykonuje makijaż, że po całonocnych
      szaleństwach nawet nie trzeba było robić poprawek!!! A zespół muzyczny jak nie
      masz to REKORD z Woli Baranowskiej-są the best i napewno nie będziesz
      żałować!!!pozdrawiam:)
      • Gość: :) Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: *.smsiarkowiec.pl 26.01.09, 15:00
        a czesał się ktoś lub robił makijaż w salonie "Alicja" ?
    • Gość: znakzapytania Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: 83.1.112.* 30.01.09, 22:51
      a jakie są ceny fryzur czy makijażu? ile płaciłyście i z jakim wyprzedzeniem
      rezerwowałyście usługę? dziękuję z góry za wszelkie opinie:)
    • Gość: asd Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: *.agh.edu.pl 16.06.13, 23:28
      Witam wszystkich. Chciałam Was drogie Panie przestrzec przed kosmetyczką Joanną Z. z salonu kosmetycznego "Joanna" na ulicy Kopernika koło Biedronki w Tarnobrzegu. Umówiłam się z Panią Joanną na zrobienie paznokci akrylowych ŚLUBNYCH u rąk na pewien piątkowy wieczór. Odkąd tylko weszłam Pani cały czas mówiła jak to się jej spieszy do domu. Paznokcie były nierówno pomalowane (francuskie) a skórki nie zostały wycięte- jednym słowem chała. Ale to jeszcze nic. Po dwóch dniach pod żelem zaczęły się pojawiać pęcherze powietrza a niektóre z nich nawet odprysnęły!!! Zgłosiłam sprawę kosmetyczce i umówiłam się na zdjęcie tego nieudanego zabiegu, po czym gdy przyszłam na umówioną godzinę Pani odpowiedziała mi że jednak nie ma dla mnie czasu i kazała żebym sama sobie spiłowała ten akryl!!!!!!!! Prosiłam w takim razie o oddanie pieniędzy, bo usługa nie została wykonana tak jak powinna (80 zł- ja zapłaciłam za paznokcie które miały być do ślubu i trzymać się długo a nie na 2 dni) ale pani twierdziła ze to nie jej wina co się stało z moimi paznokciami. Generalnie ja tam więcej nie pójdę i wszystkich będę przestrzegać- szczególnie Panny Młode, które chcą mieć ładne paznokcie. Lepiej iść do innego zakładu drogie Panie. Przedstawiam też efekty pracy Pani Joanny, jako dowód.
      www.resizer.pl/7280.html
      www.resizer.pl/7281.html
      www.resizer.pl/7282.html
      www.resizer.pl/7283.html
      www.resizer.pl/7284.html
      vpx.pl/i/2013/06/16/DSCF0866.jpg
      • Gość: k Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.06.13, 08:46
        masakra te paznokcie wyglądają jakby nosiła je Pani dobre 2 miesiące;/
        • lechowski51 Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub 20.06.13, 09:19
          Czytam to i dochodzę do wniosku,że przydał by się portal społecznościowy,gdzie znajomi swoim znajomym/jak na facebooku/ polecaliliby dobrego fryzjera,zespół na wesele,książkę czy płytę.Gdyby to można było jeszcze co mnie interesuje zapisać,to wówczas w gąszczu wielu ofert,pozwoliłoby nam korzystać z sugestii ludzi,których znamy i do których mamy zaufanie.
          Na otwartym forum jak to,każdy może bez konsekwencji uprawią kryptoreklamę.Poza tym cóż mi np.z polecenia zespołu na weselę ktory gra disco polo a którego ja nie cierpię?.Gdyby polecał mój znajomy to znam jego upodobania i wtedy mogę mu zaufać.
    • Gość: Ania Re: szukam dobrej kosmetyczki i frzyjerki na ślub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.06.13, 21:49
      polecam salon kosmetyczny pod Tapimą.
      Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka