Gość: jas IP: *.helionet.pl 28.01.09, 10:55 szukam osoby do opeki nad osobą starszą i sprzątania domu na stałe tel.604152696 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria tbg Re: praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:18 Czy to jest w Tarnobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: praca IP: *.inowroclaw.mm.pl 28.01.09, 19:28 Czyli 2 etaty! Pewnie sporo zapłacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu jest praca! Re: praca IP: *.inowroclaw.mm.pl 28.01.09, 19:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=101&w=90374401 Pewny chleb, regularnie wypłacane pensje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anio Re: praca IP: *.gprs.plus.pl 28.01.09, 20:26 Czy wiesz może czy jest tam rownież praca dla kobiet z wyższym wykształceniem np. w biurach???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca IP: *.inowroclaw.mm.pl 28.01.09, 21:51 Praca dla kobiet też tam z pewnością jest. Problem tylko w tym że w biurach z reguły siedzą żony, córki, synowie oficerów by się zbytnio nie męczyły a dobrze zarabiały. Taka jest niestety rzeczywistość. Twój los w Twoich rękach. Popytaj w WKU, poszukaj w internecie jeśli nie zamierzasz pracować u zdziercy-prywaciarza. Może masz urodę i jakiś oficyjer zwróci na Ciebie uwagę a wówczas kariera przed Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: praca IP: 83.1.112.* 29.01.09, 21:33 to jest wał jak wszystkie inne - autor postu najpierw pisze bajeczkę ile to można zarobić a potem kończy się na sprzedaży internetowej produktów i to jest ta praca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: praca IP: 83.238.199.* 29.01.09, 22:40 Człowiek podsuwa pomysł na pracę a ty wypisujesz bzdury że to sprzedaż internetowa. Przecież Ci w wojsku nie załatwi pracy tylko wie jak się pracuje u prywaciarza i dlatego radzi wybrać zakład państwowy gdzie pewna i regularna płaca i praca, dla niemal każdego młodego chętnego człowieka. Żle zrozumiałeś jego intencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza26 Re: praca IP: 83.1.116.* 05.02.09, 22:33 gość????A skąd Ty możesz wiedzieć co się w biurze robi? Sądząc po Twoim poście,to nie masz bladego pojęcia o tym. Ponieważ w biurze nie jest wcale łatwo.Oczywiście zależy to od wielu czynników-jaką się pracę wykonuje, u kogo się pracuję i tak dalej. Ale nie generalizuj kolego i nie pisz że...cytuję:" w biurach z reguły siedzą żony, córki, synowie oficerów by się zbytnio nie męczyły a dobrze zarabiały."To się jeży włos na głowie. Najpierw albo sam popracuj w biurze bądź zaobserwuj ludzi,którzy w nich pracują i wtedy stwierdzisz, czy możesz generalizować. Ja od wielu lat obserwuję znajomych i bliskich z rodziny pracujących w biurze i uwierz mi,że nie mają lekko.Poza tym są to osoby posiadające wysoki stopień inteligencji, odpowiednią umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy oraz wiele innych cech, które nie są tak często spotykane w społeczeństwie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: praca IP: 83.1.112.* 30.01.09, 09:35 oto treść odpowiedzi na moje zapytanie dot.oferowanej pracy: "Mam na imię Marta.Zajmuję się pracą przez Internet przy marketingu internetowym. Wiem co pomyślisz teraz znowu naciągacze! Spokojnie, przyznam się że ja tez tak na pierwszy rzut pomyślałam, ale jestem chyba najlepszym przykładem na to że można sobie poradzić.Długo się zastanawiałam czy spróbować, wejść do współpracy ale po pewnym czasie podjęłam ten krok i oto cieszę się teraz z tej słusznej decyzji.Naprawdę można się wiele nauczyć o tym biznesowym świecie, o którym tyle się teraz mówi, a przy okazji można sobie zarobić trochę grosza.Nie będę ukrywała , że na początek nie są to aż tak wielkie pieniądze ale wszystko można z czasem wypracować i nauczyć się zarabiać pieniądze.Ja jestem w ciężkiej sytuacji życiowej i mi ta praca naprawdę pomogła walczyć z codziennością.Decyzja należy do Ciebie!Ja do niczego nie nmawiam- Broń Boże.Możesz dobrowolnie spróbować, a ja chcę Ci w tym pomóc , tak jak mi ktoś pomógł się rozwijać.W ogóle to bardzo się cieszę że zainteresowało Cię moje ogłoszenie %u2013 nie przeraz się dalszymi instrukcjami, a raczej ich objętością.Jeśli choć troszkę Cię jesteś ciekaw co mam Ci do zaproponowania to spróbuj przeczytać powoli to, co chce Ci przekazać. Praca,którą chcę Ci zaproponować polega na korzystaniu z Internetu . Dobrze wiem, jak ciężko znaleźć pracę, gdy się nie ma doświadczenia. Ale nie musisz się już martwić.Dzięki ofercie, którą mam dla Ciebie, łatwo pozbędziesz się kłopotów finansowych.Do mnie również ktoś kiedyś wysłał e-mail i w ten sposób odmienił moje dotychczasowe życie.Podstawowe szczegóły pracy przedstawia ten oto krótki list. Przeczytaj go uważnie i do końca.Zachowaj go, ponieważ wszystkie listy, które ode mnie dostaniesz, będą Ci potrzebne do dalszej obsługi Twoich klientów.Do Twoich obowiązków będzie należeć: -Organizacja i redagowanie tekstów reklamy oraz umieszczanie jej w Internecie, -Udzielanie odpowiedzi na zgłoszenia oraz przesyłanie materiałów źródłowych Twoim interesantom, -Internetowa dystrybucja,(czyli sprzedaż) oferowanego produktu naukowego. Spokojnie! Aby wykonywać wszystkie swoje obowiązki otrzymasz bezpłatne przeszkolenie on-line.Wbrew pozorom jest to bardzo łatwe, a w razie jakichkolwiek problemów zawsze Ci pomogę. Od tej chwili jeśli zdecydujesz się będę udzielać Ci: - Pełnego przeszkolenia, - Fachowego wsparcia, - Gotowego produktu do sprzedaży. Jedynymi umiejętnościami wymaganymi do pracy jest obsługa komputera i jednego z edytorów tekstów, np. Word (wycinanie, wklejanie i zapisywanie danych), oraz dostęp i znajomość obsługi Internetu w stopniu podstawowym,obsługa poczty elektronicznej jak również umiejętność organizacji własnej pracy.Na Tobie, jako menedżerze, spoczywa odpowiedzialność za marketing, dystrybucję, udzielanie poprzez e-mail informacji o oferowanym produkcie oraz za obsługę klientów.Będziesz prowadził aktywny marketing i kontakt z klientami głównie przez Internet i będziesz dostarczał klientom informacje biznesowe wraz z materiałami szkoleniowymi, które otrzymasz ode mnie. W chwili, gdy otrzymałam podobną ofertę współpracy, po analizie i przemyśleniach doszłam do następujących wniosków: 1.Nie ponoszę żadnych kosztów związanych z rozpoczęciem pracy managera. 2.Nie muszę kupować żadnego wstępnego pakietu produktów, które należy dalej odsprzedawać, 3.Tylko ja mam bezpośredni wpływ na wielkość własnych dochodów. Mogę sama ustalać godziny pracy, a przyszły potencjalny klient sam szuka ze mną kontaktu. 4.Zależy mi na wzroście własnych dochodów (być może ten powód będzie najważniejszy) i jednocześnie dojrzałam do zmiany charakteru pracy. 5.Nie muszę szukać siedziby na prowadzenie działalności (brak dodatkowych kosztów związanych z wynajęciem i utrzymaniem biura),bo biurem będzie mój dom. 6.Nie mam bezpośredniego kontaktu z klientem, a praca nie polega na żebraczym narzucaniu się w sprzedaży bezpośredniej,więc stres odpada. 7.To do mnie będą się zwracać zainteresowani o prezentację, a nie odwrotnie. I na koniec:ta praca gwarantuje 100% kontrolę nad tym, co się dzieje i co w danej chwili jest najważniejsze sam kontrolujesz wielkość własnych finansów.A więc i Ty przystępując do współpracy nie masz nic do stracenia, a jedynie bardzo dużo do zyskania. Porozmawiajmy o zarobkach.Większość managerów (dobrych naturalnie) zarabia między 100-300 zł dziennie, w zależności i od zaangażowania i od stopnia trudności wykonywanej pracy.Niejednokrotnie jest to praca w terenie, z którą łączą się wydatki, impertynencje i odmowy, oraz towar(jego przenoszenie,magazynowanie,rozliczanie i w końcu zwroty, czyli rozczarowanie).W Twoim przypadku jest zupełnie inaczej.Pracujesz w zaciszu własnego domu, nie ponosząc przy tym żadnych kosztów.Nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem.Handlujesz towarem, który nie potrzebuje ani składowania, ani powierzchni magazynowej, ani magazyniera,ochrony czy rozliczenia.Od tej pory interesuje Cię tylko kasa, jej liczenie i pomnażanie.Z pewnością zastanawiasz się, co to takiego? Odpowiadam:moim podstawowym produktem jest kurs szkoleniowy w zakresie prowadzenia biznesu, menadżeringu, kierowania grupą oraz mind mappingu www.ipis.pl/artykul.php? dartykul=1696&poddzial=Bank%20pomys%C5%82ow W wielkim skrócie jest to zbiór porad zawarty w elektronicznej formie przewodnika do sukcesu, pt. Projekt 16. Bez obaw produkt ten bardzo szybko znajduje uznanie i jest towarem poszukiwanym. A zarobki? Twoja praca bazować będzie wyłącznie na Twojej działalności, czyli poświęconego czasu, średnia dzienna stawka managerów wynosi ok.100 do 300 zł dziennie (ale trzeba ją czywiście wypracować).Jeżeli się zdecydujesz, to poprowadzę Cię krok po kroku do sukcesu.To jest przewodnik do sukcesu w prowadzeniu działalności biznesowej z siedzibą w domu. W dwunastu co miesięcznych odcinkach uczy i szkoli, jak przybliżyć się do fortuny i osiągnąć upragniony sukces. To jest Twoim produktem. Decydując się na podjęcie współpracy otrzymasz ode mnie bezpłatny, wstępny informator szkoleniowy, który to rzeprowadzi cię krok po kroku poprzez 30 dniowy okres próbny, w którym to sprawdzisz działanie siły tego marketingu.W tym to czasie pozyskasz już pierwszych klientów. Więcej szczegółów o wszystkich tematach poznasz w miarę rozwoju własnej kariery.W tym biznesie Ty jesteś najważniejszy, bo to Ty jesteś szefem. Przeszkolę Cię, dostarczę produkt i będę dzielać Ci wsparcia w trakcie dalszej pracy. Reszta zależy tylko od Ciebie, Twojej operatywności, przekonania, czasu pracy i decyzji.Im więcej wysiłku włożysz w pracę, tym więcej zarobisz pieniędzy.Ty sam będziesz ustalał czas i godziny Twojej pracy.To Ty decydujesz o wysokości własnych zarobków i Ty masz 100% kontrole nad własnym sukcesem.Zapewne zadajesz sobie pytanie: Dlaczego ktoś, kogo zupełnie nie znasz,pomaga Ci w osiągnięciu sukcesu? Odpowiedź jest prosta: z tego samego powodu, dla którego mnie ktoś pomógł. Zaufałam i dałam się przekonać i dzisiaj wiem, że jest to możliwe i teraz kroczę po DRODZE SUKCESU.Zresztą będę z Tobą szczera jednym z powodów tego, że chcę byś osiągnął sukces jest fakt, że jeżeli Ty osiągniesz sukces, ja również będę w tym uczestniczyć. Tobie zależy na osiąganiu wysokich dochodów i mnie również. Nasuwa się kolejne pytanie: co z konkurencją? Otóż w tym biznesie nie ma konkurencji. Za to są miliony potencjalnych klientów znacznie więcej niż jesteś w stanie obsłużyć. Przykładowo ja z minimalnym zaangażowaniem przez okres 8 dni otrzymałam ok. 100 zapytań w sprawie tej pracy.Mając Internet jako narzędzie pracy jesteś w stanie dostarczyć bezpłatną informację do klientów na całym świecie.Jeżeli uznasz, że przedstawione powyżej informacje są wartościowe, to dobrze.Możemy współpracować.Zrobię wszystko, żeby Ci pomóc w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: praca IP: 83.1.112.* 30.01.09, 09:37 więcej informacji na temat oferowanej pracy niestety nie zmieściło się w mojej poprzedniej informacji, ale samo wyjaśnienie, naczym ma polegać ta praca jest Odpowiedz Link Zgłoś