Dodaj do ulubionych

położne z Tarnobrzega

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:52
którą położną polecacie z Tarnobrzega bo nie wiem kogo wybrać?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: położne z Tarnobrzega IP: 83.1.121.* 24.02.09, 13:08
      a kogo ty chcesz wybierać?idziesz do szpitala i na którą trafisz tej
      jesteś.chyba że chodzi o jakieś prywatne umawianie albo o poród domowy.jest taka
      przemiła pani wiem tylko że Maria ma na imię.ją polecam
      • Gość: basia Re: położne z Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 18:01
        jeżeli chodzi Ci o polozną środowiskową to polceam Halinę Trześniowską ja byłam zadowolona tel. do niej 505 544 922
        • Gość: ~mama Re: położne z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 15:39
          NIGDY W ZYCIU P. Trześniowska!!!

Bardzo niekompetentna osoba i bardzo wścibska!!
        • Gość: JOLA Re: położne z Tarnobrzega IP: 83.1.118.* 07.04.09, 01:36
          Ja również polecam p. Halinę Trześniowską.
          Była obecna u mnie po dwóch porodach i nie narzekałam na Jej kompetencje.
    • dziundzia7 Re: położne z Tarnobrzega 24.02.09, 18:32
      witam ja polecam pania Ciumak daje bardzo dobre rady mozesz
      zadzwonic jak masz problem kiedy chcesz mi pomogla w pierwszej ciazy
      i teraz tez mi pomaga 601 246 339 to jej numer
      • asantii Re: położne z Tarnobrzega 24.02.09, 18:41
        Ja byłam u Emilii Sadeckiej. Bardzo miła, kompetentna kobieta. Pomogła mi przy
        problemach z laktacją. Polecam!!!!!!!!!!
        • Gość: zuzia Re: położne z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:57
          nie polecam

• Gość: gosc Re: położne z Tarnobrzega IP: *.pppoe.sistbg.net 08.06.09, 09:56
            dzięki Pani Sadeckiej karmię piersią moją dzidzie, nie potrafiłam syna
            odpowiednio przystawić, w szpitalu położne pokazywały każda inaczej i nic z tego
            nie było, byłam bliska zrezygnować z karmienia, dzięki Pani Emilii karmię do
            dziś, a dzidzia ma prawie rok
            • Gość: asia Re: położne z Tarnobrzega IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.14, 15:36
              sama długo zastanawiałam się nad wyborem położnej i nie żałuję a wręcz polecam p. Teresę Gorycką! kiedy byłam w ciąży ( zagrożonej) bardzo często do mnie przychodziła, radziła, odpowiadała na pytania, a teraz kiedy zostałam mamą baaardzo mi pomaga - na początku, gdy było bardzo ciężko, a ja miałam mnóstwo pytań, wątpliwości, kiedy miałam nawał pokarmu - mogłam zadzwonić o każdej porze, poradzić się i zawsze czułam zainteresowanie i wsparcie. Poza tym od pierwszej wizyty czułam się przy niej swobodnie, a to jest również ważne.Bardzo kontaktowa osoba, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Z czystym sumieniem polecam!
            • Gość: wiola Re: położne z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 04:59
              Brak czasu dla pacjentki i dzidziusia !
            • Gość: wiola Re: położne z Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 05:00
              Pani Sadecka - brak czasu dla pacjentki i dzidziusia !
        • Gość: wiola Re: położne z Tarnobrzega IP: *.ip.netia.com.pl 17.01.14, 15:48
          też polecam tę panią.
          • Gość: zosia Re: położne z Tarnobrzega IP: *.158.216.206.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.14, 12:35
            Ja korzystałam z uslug p. sądeckiej przy od dwóch ciazach i bylam bardzo zadowolona dzwonilam do niej o porady jak trzeba bylo to dodatkowo przychodzila, nie wiem dlaczego piszecie ze nie miala czasu dla was i dzidziusia moze macie błędne pojecie myslicie ze ma siedziec u was godzinami a tak nie jest ty jestes matka i ty sie zajmujesz dzieckiem a polozna tylko ci doradza pokazuje i uczy mi nawet zdejmowala szwy po porodzie w domu nie musialam nigdzie isc
    • katia1116 Re: położne z Tarnobrzega 09.01.19, 17:49
      A ja mam mieszane odczucia co do Pani Sadeckiej. Z jednej strony prowadzi fajne zajęcia i dużo można się dowiedzieć ale wydaje mi się że niektóre wiadomości bardzo przestarzałe i nieaktualne. Przez jej rady prawie nic nie jadłam, zakazała mi jabłek a po wizycie u lekarza pediatry z Dzieciątkiem ten zalecił dużo jabłek - moja niunia zmagała się z kolkami. Dodatkowo przyszła do mnie na wizytę nie umawiając się ani dzwoniąc tylko tego samego dnia co dostałam wypis ze szpitala i byłam jeszcze nie gotowa za co też minus.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka