mabinkowski 11.07.06, 09:11 Witam, mam pytanie czy wszyscy z sąsiadów otrzymują Swoją pocztę regularnie? Bo wydaje mi się, że do nas listonosz zagląda raz w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marado Re: Dostarczanie poczty 11.07.06, 11:13 Na temat poczty to lepiej nie wspominać bo krew się gotuje... Otóz od 2 tygodni oczekuje listu zwyklego(na nieszczeście) i do tego PRIORYTETU tak na marginesie.. jak dotad nic nie ma. Dzwonilam na poczte kilkakrotnie i pani mi jedynie powiedziala ze i owszem listonosz do nas dociera ale listy sa bardzo opóźnione... Trzeba byc albo cierpliwym albo nie korzystac z naszej kochanej Poczty Polskiej.. Magda&Rafal Odpowiedz Link Zgłoś
h_aracz Re: Dostarczanie poczty 17.07.06, 11:13 Do mnie 3 tygodnie temu wysłano list polecony, wczoraj wieczorem sprawdzałem czy jest jakieś awizo, myślałem że znajdę ich tam całą stertę, a były tylko ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś
irena73 Re: Dostarczanie poczty 17.07.06, 13:15 Myślałam że tylko ja mam takie problemy, ja na korespondencje czekam od 30.06.została wysłana do mnielistem poleconym. Postanowiłam nawet zadzwonić na pocztę na ul.3 Maja ale tam wszyscy ręce rozkladają co jest grane ? nie ukrywam że czekam na pilne pismo. Odpowiedz Link Zgłoś
mabinkowski Re: Dostarczanie poczty 17.07.06, 23:07 Ja już zgłosiłem sprawę do administratora, ale jak na razie żadnego odzewu, ani listonosza....Chyba szybciej by do nas dotarł gołąb pocztowy. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Dostarczanie poczty 18.07.06, 08:13 No ja też mam wrażenie, że coś jest nie halo... Ale z drugiej strony w piątek wysłano do mnie polecony i wczoraj - czyli w poniedziałek - miałam już awizo... Może akurat trafiłam na ten jeden dzień w tygodniu, w którym odwiedza nas listonosz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irena73 Re: Dostarczanie poczty 18.07.06, 10:33 Niestety tym razem zawiodła poczta, po kilkukrotnym naleganiu w dniu dzisiejszym p. Naczelnik poczty w Ząbkach przy ul. 3 Maja odnalazła list którego potrzebowałam "na cito" na 13.07.jednocześnie informując mnie że list leżał na poczcie od 7.07 tłumacząc sie że musiała przeoczyć, brak słów.... Odpowiedz Link Zgłoś
marado Re: Dostarczanie poczty 18.07.06, 11:38 Ja jak juz wspomnialam nie bylam na tyle madra zeby wyslano do mnie poleconym.. I teraz moge sobie... Coz widze ze mimo ze poleconym to tempo zawrotne.. M&R Odpowiedz Link Zgłoś
sewrybak Re: Dostarczanie poczty 24.07.06, 14:08 O zgrozo giną też polecone....czego przykładem jest moja przesyłka od ENGELA...w sumie to już trzecia polecona.. dwie przepadły, jedna przeleżała na poczcie ul. 3 maja dwa tygodnie, bo jak to szanowna Pani Kierownik się wyraziła - personel przeoczył. A "wydział kontroli" poczty na ulicy 3 maja nie stwierdził nawet przyjęcia przesyłki - czyli giną na trasie, bo oddział na którym nadano ma w wykazie, że wysłano. A może się czepiam tylko.............. Odpowiedz Link Zgłoś