Dodaj do ulubionych

Kursy excela w Poznaniu

15.11.13, 12:24
Witam,
Zwracam się do Poznaniaków -
Chciałbym wybrać się na kurs excela, czy możecie mi polecić jakąś sensowną firmę? Przeglądałem trochę oferty w internecie i powiem szczerze, że trudno się zdecydować, bo wybór jest duży, przedziały cenowe także. Nie chciałbym wydać mnóstwa pieniędzy na to szkolenie, a z drugiej strony nie chcę iść do jakiejś firmy krzak, która co prawda weźmie mniej pieniędzy, ale nie będę miał ani grama pewności, że się czegoś nauczę, bo szkolenie będzie prowadził chłoptaś 10 lat młodszy ode mnie, któremu wydaje się, że "ogarnia komputery".

Będę wdzięczny za Wasze opinie, wrażenie po szkoleniach, informacje czy faktycznie nauczyliście się czegoś przydatnego.

Pozdrawiam,
Robert
Obserwuj wątek
    • hpek Re: Kursy excela w Poznaniu 25.11.13, 15:20
      Ja na twoim miejscu bym wynajął korepetytora (np. jakiegoś analityka) który zna excela od strony praktycznej. Płacisz od godziny korepetycji czyli twój portfel tego nie odczuwa. Zawsze też możesz go podpytać o dany problem - a nie jak to jest przy kursach, musisz robić ich materiał.

Chętnie bym Ci pomógł, choć nie jestem analitykiem ale excela wykorzystuję codziennie np. łącząc jakieś raporty, robieniu zestawień i zaawansowanych formuł. Problemem jest odległość - jestem z Warszawy :(
      Jak to napisz na priv może da radę coś zdziałać np. przez Skype - hpek@gazeta.pl
      • robert0t Re: Kursy excela w Poznaniu 12.02.14, 16:34
        O rany, musiałem przeoczyć wiadomość info, że dostałem odpowiedź. Kwestia już nieaktualna, ale dzięki za chęci!
    • kulka2210 Re: Kursy excela w Poznaniu 31.10.14, 04:37
      Poszukaj w sieci jest pełno ciekawych materiałów do nauki- jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany sprawdź strefakursow.pl/kursy/office.html . Dzięki takiemu kursowi nie będzie Tobie straszny żaden z programów pakietu Office :)
    • nikodemrownanek Re: Kursy excela w Poznaniu 31.08.18, 13:27
      calculatic.pl/kursy-excel/poznan - nic lepszego nie znajdziesz.

Młody zespół z pasją :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka