Dodaj do ulubionych

PYSKÓWKI I WYZWISKA-NIE!!

13.05.11, 21:58
Ja tego nie rozumiem. Po raz kolejny zaczęłyście się wyzywać. To takie trudne powstrzymac się na forum od wulgaryzmów, po co to_
Skasowalam caly watek o seplenieniu i nauce oddzchania, chociaz bylo tam sporo konkretnej wiedzy. Nie mam teraz czasu na jego szczegolowa cenzure, a na wyzwiska nie pozwole na forum. Zrobie to w nocy lub jutro, ale blagam+bez wzywisk na przyszlosc. Chyba naprawde zaczne banowac tych, ktorzy myla forum z targiem przekupek.
Az mi z nerwow klawiatura odmowila posluszenstwa i polska czcionka uciekla.
Obserwuj wątek
    • maryblade Re: seplenienie międzyzębowe, l, r na ł 13.05.11, 22:00
      O święta prawda smile
      Weź kobieto a raczej wilku nie atakuj smile Według większości logopedów nie robimy ćwiczeń które nic nie dają smile Nawet Danuta Pluta-Wojciechowska, jej książka wyjdzie za 2 tygodnie tak twierdzi smile Stecko zapewne też smile Jak chcecie zwijajcie sobie język w rurki, trąbki, oblizujcie wargi smile Ja będę sobie masować moralesem smile stosować chwyty bobatowskie smile i usprawniać oddech bynajmniej nie zdmuchiwaniem świeczki wink nawet bym na to nie wpadła smile A wszystko o czym piszesz zawarłam w poście pierwszym smile pisząc co można zrobić ewentualnie wink nie traktuję forum jako wyroczni smile Mam coraz bardziej tożsame zdanie na temat forum i kobiet na nim siedzącym jak Paweł Zawitkowski. A tak na koniec oblizywanie warg i dotykanie językiem nosa nie zabija tongue_out
      • maja_sara maryblade! 13.05.11, 22:17
        Maryblade, nie chodzi o gorącą dyskusję. Absolutnie nie. Dyskusujcie/my do bólu, nawet i z osobistymi wycieczkami, ale bez wulgaryzmów. A wtrąciła się jedna z osób z konkrtnymi "argumentami" na "k...." i "ch..." pod adresem konkretnych osób/nicków. No sorry! Ale na to nie pozwolę.

Wątek wróci na forum , ale ocenzurowany i okrojony o te konkretne wpisy z wulgaryzmami. Dla Was będzie on wyglądał tak, jakby nic tam się nie zmieniło.
        Jeśli tego nie zdążyłaś przeczytać, bo zdążyłam zainterweniować , to lepiej nawet i dla Ciebie, i dla reszty użytkowników tego forum.
      • marta.krusz Re: seplenienie międzyzębowe, l, r na ł 14.05.11, 02:29
        Mam coraz bardziej tożsame zdanie na temat forum i kobiet
        > na nim siedzącym jak Paweł Zawitkowski.

Że jak?? ?? ??
        Nie dość, że wypisujesz bzdury, to jeszcze nie rozumiesz znaczenia słów, których używasz.
        Płci też nie rozróżniasz.

maja_sara, nie widzisz, że ta osoba to troll?
      • marta.krusz Re: seplenienie międzyzębowe, l, r na ł 14.05.11, 02:51
        >>A tak na koniec oblizywanie warg i dotykanie językiem nosa nie zabija
        >
        Nie zabija. Ale się zdecyduj, robić? nie robić? bo to ty sama, dopiero co, odradzałaś te właśnie ćwiczenia! Skoro udzielasz komuś rad, bądź konsekwntna i rzeczowa.
        Dziewczynko, skąd ty się urwałaś i jaki wiatr przywiał cię na to właśnie forum?
      • wilk.w.owczej.skorze Re: seplenienie międzyzębowe, l, r na ł 14.05.11, 18:03
        Pani Pluta Wojciechowska zajmuje się rozszczepami, a nie klasyczną dyslalią. Poza tym w jednej ze swoich publikacji podaje szereg ćwiczeń, w tym także różne "wargowo-językowe wygibusy", rurkę także. Zatem znów nie wiesz, co wypisujesz. Pani Stecko też jest jak najbardziej za gimnastyką buzi i języka, na dodatek wielka z niej propagatorka masażu aparatu mowy.
        Skończ już, bo się ośmieszasz.
      • wilk.w.owczej.skorze Re: seplenienie międzyzębowe, l, r na ł 14.05.11, 18:07
        I zastosuj poniższą radę do siebie:
        "Droga kobieto znajaca sie na wszystkim i na niczym... to ze czytalas troche o tym i o owym...nie znaczy ze cos wiesz wink nie strasz innych forowiczów smile no chyba ze jestes trollem " Te słowa z pewnością nie są ci obce.
        • niepablo Re: seplenienie międzyzębowe, l, r na ł 14.05.11, 18:44
          No tak sie składa, że napisała smile i jak wspominałam wcześniej każdy to stosował smile 5 dni temu ta sama p. Wojciechowska powiedziałam to samo co ja więc świat sie zmienia a niektórzy zostają smile i ciekawe że nikt marty krusz nie zablokował smile aż wstyd na takim forum sie wypowiadać smile więc to mój ostatni wpis i wizyta
          Szkoda nerwów. Jeżeli państwo chcą w międzyzębówce ćwiczyć z dzieckiem dotykanie nosa i oblizywanie warg to powodzenia smile
          • wilk.w.owczej.skorze Re: seplenienie międzyzębowe, l, r na ł 14.05.11, 21:56
            > No tak sie składa, że napisała smile i jak wspominałam wcześniej każdy to stosował
            > smile

Ty dalej nie kumasz, że każde ćwiczenia ma sens, jedynie ty go nie pojmujesz. Bo autorka książki zdaje sobie z tego doskonale sprawę. I gdybyś znała jej publikacje, znałabyś także znaczenie i sens konkretnych ćwiczeń. Zatem nie mieszaj tej pani do swojej głębokiej niewiedzy.

>>>
            i ciekawe że nikt marty krusz nie zablokował

Nie ma blokady, biedaczka? Ciekawe czemu? Może dlatego, że choć wali prosto z mostu, czasem dosadnie, to jednak pisze z sensem i wie co pisze, nie urwała się z cyrku dziewczyna.

. > smile aż wstyd na takim forum sie wypowiadać smile więc to mój ostatni wpis i wizyta

Uffffffffffff!!
            • marta.krusz Re: seplenienie międzyzębowe, l, r na ł 15.05.11, 22:03
              maryblade napisała:
              > aż wstyd na takim forum sie wypowiadać więc to mój ostatni wpis i wizyta

Nareszcie.
              Huuuuraaa! Dość robienia z logopedów kretynów i nieuków. A z tego właśnie zasynęłaś na tym forum, nie dość, że się sama ośmieszałaś publicznie, to jeszcze rzucałaś czarny cień na logopedów. Bo to, że ty nim nie jesteś, to wiadomo było do początku. Takich farmazonów, jak te twoje, nie napisałby nawet student pierwszego roku logopedii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka