Dodaj do ulubionych

Gdzie na informatyke...

16.04.02, 14:42
Gdzie najlepiej w Polsce isc na informatyke?
Na jakiej uczelni informatyka jest najlepsza i daje pozniej najwieksze
szanse znalezienia pracy.
Maciek Bryński
Obserwuj wątek
    • Gość: Gocha Re: Gdzie na informatyke... IP: *.at.ibm.com 17.04.02, 15:45
      Z czystym sumieniem moge Ci polecic Polsko-Japonska Wyzsza Szkole Technik Komputerowych
      (www.pjwstk.waw.pl). Z przyjemnoscia tam studiowalam, ale ... niestety, pracujac na pelen etat nie wyrabialam
      sie na zajecia wieczorne (maja tylko studia dzienne i wieczorowe) i musialam przerwac. Studia tam nie sa tanie,
      ale przynajmniej masz pewnosc, ze Cie czegos naucza.
      Z innych uczelni, jakim sie przygladalam (szukajac jakis zaocznych, na ktore bym mogla sie przeniesc)
      pozytywnie odebralam jeszcze informatyke na PW (www.pw.edu.pl) - niestety tez tylko dzienne i wieczorowe -
      oraz na WAT - znalazlam tam wydzial cybernetyki dla cywili :-)))) (www.wat.waw.pl).
      Poza tym jest jeszcze szkola na Milej (www.mila.edu.pl).
      Powodzenia!
      • Gość: ann.k Re: Gdzie na informatyke... IP: 192.168.0.* 17.04.02, 15:55
        smiem watpic czy bedac studentka pjwstk dasz sobie rade na WAcie. znam te
        szkole, znam jej wymagania i wiem jakie mozgi miewaja tam problemy :)) jesli
        juz to pw, o mila proponuje zapomniec:)))

natomiast najpiew bym poprosila kolege o sprecyzowanie gdzie on chce isc na te
        informatyke: w jakim miescie
        • maverick Re: Gdzie na informatyke... 17.04.02, 17:59
          Na Slasku.... Ewentualnie poza Slaskiem pod warunkiem ze oplaca sie wyjechac. BTW uczelnie prywatne raczej nie wchodza w rachube (za duze koszty)
        • gocha17 Re: Gdzie na informatyke... 18.04.02, 09:24
          Aniu, Twoj komentarz o WAT bardzo mnie ucieszyl - juz wiem, ze jak tylko
          z powrotem znajde czas na studia zaoczne, to z zamknietymi oczami wybiore
          wlasnie WAT. Ale wczesniej chetnie dowiem sie o nich czegos wiecej :-))) np.
          czy studia dla cywili nie sa w porownaniu do tamtejszych normalnych studiow
          jak przedszkole :-(((
          ?
        • node Re: Gdzie na informatyke... 08.09.02, 17:02
          Gość portalu: ann.k napisał(a):

> smiem watpic czy bedac studentka pjwstk dasz sobie rade na WAcie. znam te
          > szkole, znam jej wymagania i wiem jakie mozgi miewaja tam problemy :)) jesli
          > juz to pw, o mila proponuje zapomniec:)))

Z WAT'em to jest dziwna sprawa. Moja dawna uczelnia zatrudnia (zatrudniala?)
          paru wykladowcow WAT'u i takze absolwentow. Cieszyli sie bardzo zla opinia
      • Gość: mr X Re: Gdzie na informatyke... IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 08.09.02, 15:28
        Droga Gosiu, nie wiem czy zauważyłaś że na PJSWTK można studiować także przez
        internet. Więc magłabyś śmiało sprubować nie tracąc przy tym na pracy. (o ile
        cie stać gdyż ta szkoła jest strasznie droga).
        pozdawiam serdecznie
    • Gość: trueman Re: Gdzie na informatyke... IP: *.lodz.mpsz.pl 09.09.02, 01:54
      Ja mam takie samo pytanie , tylko zawężone do Łodzi.Jeśli ktoś w Łodzi studiuje
      informe to proszę mi polecić-jaką szkołę wybrać:UŁ, PŁ, ew. jakąś szkołe
      prywatną??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka