Dodaj do ulubionych

Technik usług kosmetycznych

19.09.17, 10:43
Pomocy !!!

Chcę od października rozpocząć naukę na kierunku technik kosmetologii/usług kosmetycznych. Waham się między prywatną szkołą medyczną a szkołą policealną Sukces Edukacja. Co myślicie? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • uczesie2 Re: Technik usług kosmetycznych 26.09.17, 09:35
      Przemyśl poważnie Sukces Edukację. Bardzo w porządku prowadzący, zajęcia w centrum miasta i przede wszystkim co wygodne-w systemie zaocznym.
      • alinka200 Re: Technik usług kosmetycznych 08.01.21, 11:50
        Polecam Cosinus.
    • klara1994 Re: Technik usług kosmetycznych 07.09.20, 11:13
      Polecam cosinusa- jeśli chodzi o kosmetykę najlepszy wybór! Za darmo, dużo zajęć praktycznych, dobrze wyposażone pracownie.
      • alinka200 Re: Technik usług kosmetycznych 06.01.21, 21:34
        Też polecam Cosinus. Pracownie bardzo dobrze wyposażone, a poza tym można skończyć dodatkowe kursy i dostać certyfikat. Polecam
    • ekulaska Re: Technik usług kosmetycznych 16.09.20, 12:38
      Uczę się co prawda na opiekuna medycznego, ale u nas w Zielonej Górze jest tak samo. Szkoła zapewnia nam wszystko, co niezbędne do nauki. Pewnie na innych kierunkach jest podobnie.
    • sylwia876 Re: Technik usług kosmetycznych 13.10.20, 11:40
      Warto rozważyć szkołę Cosinus. Bardzo dobra organizacja zajęć + dobrze wyposażone pracownie pozwalają na realizację programu w 100%. Nauczyciele też wiedzą jak, zainteresować tematem.
    • nataliaka Re: Technik usług kosmetycznych 05.01.21, 08:59
      W tym kierunku to ja polecałabym cosinusa, szkoła całkowicie za darmo, dobrze wyposażona w potrzebne rzeczy i zajęcia są w weekendy przez co można łączyć naukę z pracą :D
    • alinka200 Re: Technik usług kosmetycznych 08.01.21, 11:41
      A może Cosinus? Szkoła bezpłatna i nie musisz żadnych kosmetyków swoich przynosić wszystko zapewniają. Dużo praktyki.
    • alinka200 Re: Technik usług kosmetycznych 17.01.21, 14:53
      Jak na kosmetykę to zapisz się do Cosinusa, bo tam masz za darmo i szkoła w weekendy, Wszystko zapewniają kosmetyki, narzędzia wszystko. I dostaniesz kartę rabatową jeszcze do tego.
    • monikaka0 Re: Technik usług kosmetycznych 19.01.21, 12:41
      Polecam ci cosinusa, nie tylko że nic nie płacisz, ale masz tam pewność egzaminu państwowego i tego że cię przygotują do tego. profesjonalne sale wraz z ich wyposażeniem i dobrej jakości kosmetyki.
    • michalina9090 Re: Technik usług kosmetycznych 30.01.21, 11:14
      Ja nie polecam kończyłam cosinusa i uwierz mi naprawde warto a przy tym darmowo
    • kingasm2 Re: Technik usług kosmetycznych 01.02.21, 17:17
      Ja w cosinusie kończyłam kosmetyke i kursy dodatkowo , policealna 100% darmowa, kursy wiadomo plaatne, ale mialam zniżki jako że uczyłam sie w policealnej, obecnie pracuje w zawodzie no i to raczej pokazuje że naprawde tam warto bo zaczynajac tam edukacje nie umialam nic i nic nie wiedzialam wszsytkiego nauczyli mnie w szkole :)
    • ag.miszczynska Re: Technik usług kosmetycznych 02.02.21, 11:05
      Kosmetyka jest super w cosinusie. Dużo praktyki i ciekawe zajęcia
    • karolina33z Re: Technik usług kosmetycznych 04.02.21, 15:54
      kończyłam cosinusa i jak najbardziej polecam! bardzo dużo zabiegów, nawet wątek makijażowy , no można się tam solidnie przygotowac do zawodu i odkryć to w czym się najlepiej czuje
    • adawypychowska20 Re: Technik usług kosmetycznych 08.02.21, 14:50
      Ja chodzę na kosmetyke w cosinusie i jestem pod wielkim wrażeniem, ostatnio nawet miałyśmy elementy makijażu
    • kamilamrozz Re: Technik usług kosmetycznych 11.02.21, 12:19
      Kierunek ciekawy i bardzo praktyczny. Mam sporo znajomych na tym kierunku i są zadowolone. Tylko że ja akurat mówię o szkole cosinus. BO tam się uczę
    • ulakowalczyk23 Re: Technik usług kosmetycznych 16.02.21, 15:24
      Ja stawiam na cosinusa, jest bezpłatny a do tego masz państwowy egzamin i dobre przygotowanie i szkoła jest sprawdzona, ma sieci w całej Polsce
    • kamilamrozz Re: Technik usług kosmetycznych 17.02.21, 13:24
      Ja polecam szkołę cosinus tam masz bardzo dużo zajęć praktycznych
    • alakminek5 Re: Technik usług kosmetycznych 19.02.21, 15:58
      Ja mam jak najbardziej bo na to chodzę :) teraz kolejny nabór się kończy, ogólnie zajęcia mamy na pracowniach, robimy makijaże, zabiegi, masaże itp a reszte rzeczy uczymy się zdalnie no i oczywiście zero opłat tylko że w cosinusie
    • moniikasudra0 Re: Technik usług kosmetycznych 25.02.21, 13:49
      zdecydowanie kosmetyke na dobrym poziomie masz w cosinusie a do tego darmową tam uczysz się nawet jak rozmawiać i pracować z klientem
    • dominikak90 Re: Technik usług kosmetycznych 01.03.21, 14:15
      Ja jestem kosmetyczką po cosinusie, aktywnie pracującą w salonie oraz spa. Szkoła cosinus mi dała 100% gotowości do zawodu a do tego darmowa więc nie wiem czy bym szła w nieznane szkoly
    • wikitr99 Re: Technik usług kosmetycznych 03.03.21, 12:46
      Nie zdecydowałabym się na zadne z tych szkół, chodziłam już do prywatnej i tylko zmarnowałam kase i czas. W cosinusie jest o wiele lepsze przygotowanie a jest za darmo
    • juliakonar Re: Technik usług kosmetycznych 05.03.21, 13:45
      Dobry kierunek, ale ja prponuje ci cosinusa, sama jestem absolwentką tylko że masażystki, jednak wiem jak działa ta szkoła i uwierz mi że naprawde warto a za nic nie płacisz, nie zawsze prywatna = lepsza.
    • joanisia Re: Technik usług kosmetycznych 09.03.21, 11:10
      W temacie szkół policealnych też polecam cosinusa, zrobisz tytuł za darmo i będziesz mieć zajęcia, z których można coś praktycznego wynieść :)
    • karolakot Re: Technik usług kosmetycznych 09.03.21, 11:15
      Ja jestem po dwóch kierunkach z branży Beauty, obydwa kierunki w cosinusie za darmo, z czego pracuje w zawodzie i od samego początku zakochałam się w tej szkole, bardzo warto. Solidnie nauczysz sie zawodu
    • aniadomanska3 Re: Technik usług kosmetycznych 12.03.21, 12:24
      Ja jestem w trakcie kosmetyki, ale w cosinusie. I nie pobierają żadnych opłat a pracownie zawsze są wyposażone w porządne kosmetyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka