Dodaj do ulubionych

Szkoła dla dorosłych

24.01.20, 13:35
Jestem w 3 klasie technikum i nie jestem zadowolony chciałbym sie dowiedzieć czy jest możliwość podjęcia nauki w technikum dla dorosłych na ten moment. Chodzi mi o to aby wypisać się z tego technikum i iść do technikum dla dorosłych lub do innej szkoły i zdobyć tylko zawód i wykształcenie średnie na maturze mi nie zależy ponieważ nie zmierzam iść na studia.
Obserwuj wątek
    • sylwia876 Re: Szkoła dla dorosłych 13.10.20, 13:52
      Spośród szkół zaocznych dobrą opinią cieszy się Cosinus :) Przyjemnie uczęszcza się na zajęciach, bo nauczyciele są bardzo dobrze przygotowani do lekcji i widać że ich praca to prawdziwa pasja.
    • o.majk11 Re: Szkoła dla dorosłych 01.11.20, 20:21
      Ja mogę polecić liceum dla dorosłych w cosinusie. Szkoła jest bezpłatna a zajecia odbywaja sie zazwyczaj co drugi weekend.
    • klara1994 Re: Szkoła dla dorosłych 14.12.20, 12:03
      Polecam zapoznać się z ofertą Cosinusa- możesz zadzwonić i zapytać jak wyglądałoby przyjęcie po 2 klasach technikum. Ja polecam, szkoła jest bezpłatna, super nauczyciele, żadnych ukrytych opłayt
    • nataliaka Re: Szkoła dla dorosłych 05.01.21, 08:55
      Ja również mogę polecić próbowania swoich sił w cosinusie, szkoła bardzo dobrze przygotowuje zarówno do matury jak i zawodów :D
    • alinka200 Re: Szkoła dla dorosłych 07.01.21, 17:36
      Możesz zapisać się do Liceum dla dorosłych w Cosinusie, jeżeli masz skończoną jakąś klasę w technikum to w Cosinusie zostanie Ci 2 lata. Szkoła za darmo.
    • kamilamrozz Re: Szkoła dla dorosłych 17.02.21, 13:23
      Ja polecam szkołę cosinus. LO dla dorosłych a zupełnie bezpłatnie
      • simbusia147 Re: Szkoła dla dorosłych 18.11.22, 11:56
        ja także! jestem mega zadowolona
    • dominikak90 Re: Szkoła dla dorosłych 01.03.21, 12:36
      Jest wyjście, w cosinusie masz szkołę średnią albo jak tam skonczysz to możesz w cosinusie zrobić policealną i zdobyć bardzo dobry zawód i to za darmo, a chociaż przygotowanie do zawodu porządne
    • wikitr99 Re: Szkoła dla dorosłych 03.03.21, 14:20
      No to proponuje zapisać się do cosinusa, darmowa szkoła więc nie ma się czym martwić
    • juliakonar Re: Szkoła dla dorosłych 05.03.21, 14:33
      Najlepszym rozwiązaniem jest cosinus dla dorosłych, za nim nie płacisz a nauka jest bardzo urozmaicona, a teraz online działa bez zarzutów
    • karolakot Re: Szkoła dla dorosłych 09.03.21, 11:24
      Ja jestem z cosinusa, co prawda LO ale wiem że mają ofertę technikum, potem jest super opcja policealnej (darmowej) i masz zdobycie zawodu na 100% bo przygotowanie tam jest bardzo solidne.
    • aniadomanska3 Re: Szkoła dla dorosłych 12.03.21, 12:41
      To w takim razie polecam cosinusa, tam masz mase rozwiązań a szkoła darmowa, ja tam kończyłam LO i policealną.
    • alastasiak Re: Szkoła dla dorosłych 16.03.21, 16:23
      Może warto iść do zaocznego LO, w cosinusie jest taka opcja. Potem fajnie iść u niej na policealną albo skorzystać z ich kursów.
    • alastasiak Re: Szkoła dla dorosłych 17.03.21, 14:43
      Z pewnością w cosinusie ci pomogą, ja sama nie wiedziałam co robić i tam mi Panie wszystko wytłumaczyły co i jak .
    • dariamalczewska20 Re: Szkoła dla dorosłych 19.03.21, 13:55
      Cosinus oferuje szkołe dla dorosłych, nie masz opłat, ani umowy. Zajęcia online też ciekawe.
    • ag.miszczynska Re: Szkoła dla dorosłych 24.03.21, 09:35
      na pewno możesz się przenieść jeżeli masz 18 lat. Ja kończyłam szkołę cosinus i było bardzo w porządku
    • monikasojka Re: Szkoła dla dorosłych 24.03.21, 16:55
      Dokładnie nie ma co jak nie na studia, w cosinusie nie trzeba matury a tam więcej się nauczysz i dokładniej przygotujesz do zawodu.
    • marysiaw12 Re: Szkoła dla dorosłych 26.03.21, 15:02
      W cosinusie jest teraz ekstra kierunek, lo plastyczne aż żaluje że już jestem po średniej :(
    • roksana12k Re: Szkoła dla dorosłych 30.03.21, 14:31
      To zdecydowanie policealka, cosinus. Wiele kierunków i zawodu się nauczysz, sama tam chodzę i nie mam matury. Czuje że o wiele więcej umiem niż znajomi na studiach.
    • oliwka33k Re: Szkoła dla dorosłych 01.04.21, 14:57
      Najważniejsze wiedzieć co się chce , cosinus to fajne rozwiązanie bo nie masz umowy, nie płacisz.
    • alicja0r Re: Szkoła dla dorosłych 07.04.21, 14:37
      no i bardzo fajnie. Liczy sie zawód, dlatego ja szukając bardzo dlugo szkoły i starannie postawiłam na cosinusa i totalnie nie żałuje.
    • marlena23d Re: Szkoła dla dorosłych 12.04.21, 11:09
      To w takiej sytuacji polecam ci cosinusa, super szkoła dla dorosłych, darmowa no i do tego bardzo dobre przygotowanie do zawodu.
    • angelika120 Re: Szkoła dla dorosłych 13.04.21, 16:31
      Nie ma nigdzie potrzeby żeby mieć mature lepiej mieć praktyke a tu masz w cosinusie taką możliwość i to za darmo.
    • weronika23kk Re: Szkoła dla dorosłych 16.04.21, 09:13
      W cosinusie są warunki dla każdego i za darmo i tryb weekendowy no i teraz online.
    • katarzynakwiatek Re: Szkoła dla dorosłych 20.04.21, 11:53
      Dlatego dobrym rozwiązaniem jest cosinus. A do tego nie ma opłat i teraz jest tryb online.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka