Gość: Madzia kto ma spisane odpowiedzi? IP: *.crowley.pl 26.04.05, 13:43 Macie spisane odpowiedzi zamkniete? ja mam jak by co piszcie na gg. 2683618 :) Bo w necie jak będą to pewnie dopiero wieczorkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 13:52 czesc jestem viki poszlo mi nawet niezle macie odpowiedzi na ktorej stronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.TOMASZ LODZZZ ŁATWE - i co z tego ??? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 16:40 Ejjjjj przeciez nie ma czym sie podniecać!! Fajnie ze bylo proste, ale jezeli tak bylo to dla WSZYSTKICH. Tak więc kazdy dostanie kilka pkt więcej i w rezultacie tylko zwiększą sie progi punktowwe do liceów!!! A ten TEST nie był prosty tykko normalny, te poprzednie nalezaly do poje..ych. ;rzeciez gdy piątkowi uczniowie cieszą się Z 80 PKT czyli ilosc pkt na max 4- TO COS BYLO NIETAKK!! Narazie wszystko wrocilo do normy, chociaz nic to nie zmieni bo kazdy gdzies dupe umoczy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:10 Stres dopiero przed wami, zobaczycie jakie to nerwy przed dostaniem sie do szkoly, ja cale szczescie to jush przezylem rok temu i nie chcialbym wiecej. 3majcie. Respect Odpowiedz Link Zgłoś
irga Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 14:16 Fajnie, że ktoś pamięta jaki stres przeżywamy... Dzięki, może i przy dostawaniu się do szkół nie będzie tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
honoratka1989 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 16:14 wezcie co za porazka !! Jak mozna dac list na dluzsza forme wypowiedzi???!!!!!! Bezsens !!!OKE sie nie postaralo zbyt w tym roku btw jaka role pelnil ojciec w wierszu???? Czym mozna zastapic slowo plemie??????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:21 Droga Gazeto! A może by tak zamieścić odpowiedzi?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karloteczka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:24 a moze by tak ktos był łaskawy normalnie pogadac o wynikach? bo tylko to mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa;D jeszcze mat-przyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:28 tak wychwalacie ten humanistyczny i w ogole... myslicie,ze co?! oni to specjalnie zrobili !!!!! a jutro nas tak potyraja ze szok,z lawek juz nie wstaniemy jak dostaniemy mat-przyr. to bedzie rzez:/ :P:P:P a tak ogolnie,jak dostane z humana z 10 ptk to chyba swieto lasu bedzie lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA:{ Re:JUTRO BEDA ODPOWIEDZI W GAZECIE WYBORCZEJ!:p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa spokojnie IP: *.eia.pl 26.04.05, 14:29 kochani spokojnie czasu cofnąć się nie da grunt, że już połowa za nami;) co do punktów, to zawsze jakieś różnice będą, egzaminator egzaminatorowi nierówny, czasem tylko patrzy do klucza nawet nie czytając pytania. ja jestem chora, a test pisac trzeba. chciałam tylko zwrócić uwagę, że "środki bezpieczeństwa" to przesada w niektórych przypadkach. Mam zatkany nos, wzięłam ze sobą chusteczkiw zamkniętych paczkach. N-lka zabrała, tłumacząc, że "takie są wymogi". Żezu, przecież to neinormalne. Dostałam luzem dwie chusteczki na cały test. Musiałam siedzieć z otwartymi ustami cały czas, żeby się nie udusić;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fr3di Re: spokojnie 26.04.05, 14:36 hehe ja rowniez katarek mialem, chusteczki jednak posiadelem, ale z nich nie skorzystalem (haha ale rym :) gdyz strasznie bym glosno smarkal :D ... napisalem po 1h10min, ale musialem czekac 20 min,bo powiedzieli, ze kto wyjdzie wczesniej niz 30min przed zakaczeniem, to odnotowuje sie ten fakt w protokole... co mie beda spisywac :/ masz racje, WYLUZUJCIE!!! pozdrawiam 6202239;) Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek14 Re: spokojnie 26.04.05, 16:17 Wszstko od listu zależy na pewno są źle pyt 18,25,30 czy dobrze mam 21 i 23 zależy to tylko i włącznie od egzaminatorów.........List wyszedł do niczego więc liczę jakieś 7 pkt czyli 37-39 pkt. Mma nadzieję że list jednak nie jest tak tragiczny, ponieważ za rozprawkę miałem 12 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreenWay Re: spokojnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:47 Ja mam zapalenie gardła i troche kataru i nam pozwolili wziac paczke chustek:)tylko ze musielismy wczesnie byc w szkole:/o 8.15-a i współczuje<głaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:53 ej sluchajcie czy cala polka pisala ten sam egzamin tzn temat? czy byly inne? bo my mielismy 1 teskt Plemiona europy a wy? <Jaworzno> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Ja piernicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:49 Liczyłam na coś około 47 punktów a jak sobie zaczęłam sprawdzać to wyszło mi około 44, 45 niby łatwy ale podchwytliwy, mam nadzieje że matematycznego nie zawale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re:JUTRO BEDA ODPOWIEDZI W GAZECIE WYBORCZEJ!:p IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 26.04.05, 14:46 Jutro to ja będę pisał mat.-przyr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karloteczka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:28 Rozumiem ze odpowiedzi sa takie: 1.autor pisze o europie sredniowiecznej 2 w x wieku o wejsciu panstw w krag cywilizacji zdecydowało przyjecie przez nie chrzescjanstwa 3 ojcem europy byl karol wielki 4. otton 3 i wojciech byli rzecznikami polaczenia panstw chrzescijanskich 5 w zjezdzie uczestniczyli otton i bolesław chrobry 6 wojciech byl symbolem meczenstwa za wiare 7 skutkiem zjazdu bylo wzmocnienie pozycji polski w europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swirek :P Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:32 ja mam nadzieje ze takie sa odp bo mam tak samo :P:P boje sie :(::( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: underdogg PORÓWNUJCIE OPOWIEDZI ! IP: *.bzimage.us / 213.155.191.* 26.04.05, 14:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=427&w=23209265 Odpowiedz Link Zgłoś
pepech Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 14:34 Nie panikujcie, nie było źle. W próbnych testach były z reguły wieloznaczne pytania, dzisiaj tego uniknęliśmy. Wersji było kilka, więc pozostaje chyba tylko czekać na oficjalne odpowiedzi. Osobiście uważam, że zamknięte pytania były łatwe. A otwarte... Tu trochę gorzej :) Chociaż z listu się bardzo ucieszyłem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuśka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:36 wow tez mam takie odpowiedzi na te pierwsze pytania :D:D:D:D mam nadzieje ze sa dobre :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloteczka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:37 cd. 8 (..0-zaznacza opuszczenie fragmentow 9tekst jest napisany stylem popularnonaukowym 10 intencja autora bylo opisanie okolicznosci w ktorych doszło do zjadzu gnieznieskiego 11 stereotyp to uproszczony obraz rzeczywistosci czesto oparty na niepełnej lub fałszywej wiedzy 12. rodzice ocenili go mylnie 13. francuz byl kucharzem 14. pod waterloo przegrał napoleon 15. holendrzy zmagali sie z zywiołem 16. przysłowie hiszpanskie Bog daje orzechy bezzebnym mowi o złosliwosci losu 17. boyfriend to wyraz zapozyczony 18. przecinkami sa oddzielone zdania składowe 19. charakteryzujac miasta osoba zwraca uwage na polozenie i architekture 20 paryz chce wiezy towarzyszyc krokom -przenoscnia 21.wiersz jest w cydzusłowiu bo to słowa ojca 22. ojciec jest w roli przewodnika, nauczyciela zycia. 23. jezyk jest prosty, basniowy, słowa zdrobnione 24. Wsparty na gorze starym obyczajem znaczy wybudowany tak jak kiedys budowana czyli na gorach np. akropol 25. tytuł np. bazylika sw piotra w rzymie 26. utwor poetycki bo: ma zwrotki, rymy. 27. grupy społeczne to duchowni i rycerstwo 28. oznaki ze otto jest krolem to: korona, jabłko 29. ideą ottona bylo zjednoczenie niemiec francji i powstanie jednolitego chrzescijanstwa 30. wyraz plemiona mozna zastapic wyrazem narody i jak odpowiedzi? macie takie same? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:43 co do pytania 28 napisalbym berlo tron lub tez korona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka:-) Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.btk.net.pl 26.04.05, 15:01 Jak na mój gust - bardzo dobrze. :-) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.btk.net.pl 26.04.05, 15:07 aha, tylko jedno "ale" - mówi się "w cudzysłowie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pendrag Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:40 ii...jupi:D ja tez tak mam...a otwarte??? (/)d u p a ze mnie...;> nie podobal mi sie ten wiersz...czy czesiu nie mogl czegos ciekawszego napisac...??:P a co zrobiliscie z tym cudzyslowem??? ja napisalam, ze jest to wypowiedz ojca, a gdy cos cytujemy to musimy to ujac w cudzyslow...???dobzre??? a tytuł: Rzym-stolica chrześcijaństwa...po prostu..chyba moga mi to nie uznac... fak...:P gygy 6794741 kom on:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloteczka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:42 napisałam odpowiedzi zarowno na czesc otwarta i zamnkieta wiec sprawdz sobie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y MOJE ODPOWIEDZI IP: *.euronet.net.pl 26.04.05, 14:43 Oto moje Odpowiedzi 1 współczesnej 2 przyjęcie chrzescijanstwa 3 Karola wlk 4 połaczenia panstw 5 bolek i otton3 6 męczenstwa 7 wzmocnienie pozycji Polski 8 zaznaczyć opuszczenia 9 popularnonaukowym 10 opisanie okolicznosci w jakich doszło do zjazdu 11 uprsozczony obraz rzeczywistosci 12 mylnie 13 rys kucharza 14 pokonali napoleona 15 zmagania z żwyiołem 16 złosliwosci losu 17 zapożyczony 18 zdania składowe 19 połozenie i architekture 20 przenosnia 21 napisałem że dużo porównan ale pewno chodzi o to że to przeotczona wypowiedź 22 podróznika ale domyslam sie teraz ze chodzi o podmiot liryczny 23 zdrobnienia 24 dawniej budowano zamki na szczytach wzniesien 25 bazylika ś. piotra w Rzymie (widok od placu św. piotra) nie ująłem ze stolica chrzescijanstwa ale sądze ze to niepotrzebne 26 utwór wierszowany monolog liryczny 27 duchowienstwo i ...władza świecka (pewnie chodzi o rycerstwo :)) 28 jabłko i korona 29 połaczenia panstw chrzescijanskich 30 ludy europy 31 do mylnej oceny jakiegoś narodu w innym panstwie 32 napsiałem wycieczke do wawy w typie 1. Zbiórka przed szkołą -7.00 33.no to list to zaprosiłem go do swojej wiochy w koncu nie pisało ze do miasta :P ocencie co moge mieć źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decks_km Jest gdzieś zamieszczony ten test albo pytania? IP: *.tele2.pl 26.04.05, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutaj wejdz :P:P Re: Jest gdzieś zamieszczony ten test albo pytani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:47 www.oke.jaw.pl/okepl/index.php?wybor=ark_g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloteczka Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:47 spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <...> Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:48 na pewno:1 średniowieczna europa.. ułomna jestem wiec sie pyatm: berło może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_przemyslaw Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:09 mozesz miec zle ten plan wycieczki, bo "zaplanuj wycieczke do miasta europejskiego" - raczej miasto "niepolskie" :D ale nie jestem pewny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.05, 15:16 Zle myslisz, Polska to takze Europa, trzeba uwazac na geografii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triseone Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:17 rozkmina dnia !! moj ziomek pod tym obrazem bazyliki podpisał : Warszawa po II wojnie świtowej. buahahaha le mialem pianie z niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARAS ODPOWIEDZI IP: 82.177.75.* 26.04.05, 15:20 CZY KTOŚ WIE GDZIE SĄ ODPOWIEDZI.PLISKA PODAJCIE STRONE....POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga #16 Re: Wejdżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:23 Prosze powiedzcie mi jak sciagnac ten program zeby pobrac test na kompa !! prosze pomocynja nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale sie napisalem UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 15:50 Ejjjjj przeciez nie ma czym sie podniecać!! Fajnie ze bylo proste, ale jezeli tak bylo to dla WSZYSTKICH. Tak więc kazdy dostanie kilka pkt więcej i w rezultacie tylko zwiększą sie progi punktowwe do liceów!!! A ten TEST nie był prosty tykko normalny, te poprzednie nalezaly do poje..ych. ;rzeciez gdy piątkowi uczniowie cieszą się Z 80 PKT czyli ilosc pkt na max 4- TO COS BYLO NIETAKK!! Narazie wszystko wrocilo do normy, chociaz nic to nie zmieni bo kazdy gdzies dupe umoczy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owen55 Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.244.156.208.ip4.tnp.pl 26.04.05, 16:00 GOściu... Polska jest w europie, więc jest europejskim państwem, która ma europejskie miasta. A nie wiem, jak zrobisz JEDNODNIOWĄ wyczieczkę za granicę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:58 Można lecieć samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.04.05, 16:03 no ale nie wiem czy zauwazyles .... Polska tez jest w Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.04.05, 16:20 ty jesteś jakiś dziwny czemu nie polskie??? nie jesteśmy europejczykami??? :> ty weź się zastanów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka gość Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:01 wlaśnie czytalam odp.na stronce wyborczej i sie zalamalam:/ ale teraz widze ,ze nie koniecznie poszlo mi tak miernie:)z tym ottonem,to tez napisalam o jabłku,a potem az do teraz wypominalam sobie,ze nie wpadlam na wyraz BERŁO. jstes dobry/a z historii(chodzi ni o to jabłko :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.04.05, 17:31 sadze ze mozesz miec zle to iz byla mowa o zaproszeniu badz zacheceniu do przyjazdu w pewna miejscowosc,miasto.Była tam mowa o tym takze to mozesz miec zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragzee Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:11 1 i 11 z zamkniętych a otwarte to nie wiem ale na pewno 21 Odpowiedz Link Zgłoś
lucasarts Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 15:50 mam pytanko czy jesli pomyslilem sie i napisalem adres w lewym gornym rogu listu (mylac otwarty z urzedowym) jednakze potem wszytko pisac tak jak sie pisze normalnie , czy moga mi napisac zadanie nie na temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.NET / *.stella.net.pl 26.04.05, 15:55 zadanie zamkniete były banalne ale otwarte juz nie. zdjecie podpisałam jako "stolica chrzescijanstwa" a to chyba jest zle?????????:( a w liscie nie opisałam dokładnie zabytków :(( nie dostane sie do upragnionej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:52 Gazeta zamieści wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 195.116.95.* 26.04.05, 14:31 nie tobie jednej nie poszło ten test był taki sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penny Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:33 Ja myślałam że będzie rozprawka ale Bogu dzięki był list :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:34 jestem tak samo wsciekla jak ty.... Nie ktore otwarte byly tak beznadziejne ze masakra....i nie raz na tych najbanalniejszych sie przejechalam:/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:43 dobrze. nie jestem pewna jednego zadania, ale ogólnie powinno być ok. 40 punktów :] Odpowiedz Link Zgłoś
marcz57 Re: 26.04.05, 14:47 A jak mieliście pierwsze pytanie: Kod ucznia? Ja miałem A03,na ławce była ściąga, jeszcze przed wejściem, ale nie wiem czy to dobrze miałem... A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.NET / *.stella.net.pl 26.04.05, 14:47 normalnie masakra. najgorsze było napisanie listu!! próbne było o wiele łatwiejsze.. juz wiem ze mi zle poszło i nie mam szans sie dostac do szkoły do ktorej chcialam isc :(:(:( smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Odpowiedzi do zamkniętych IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.05, 14:48 1B, 2D, 3A, 4D, 5A, 6B, 7D, 8B, 9B, 10D, 11C, 12D, 13C, 14A, 15C, 16B, 17C, 18A, 19A, 20C. Są to odpowiedzi do arkusza z www.oke.poznan.pl - bo byly rozne wersje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pendrag Re: Odpowiedzi do zamkniętych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:57 jesli jest tak jak piszesz, to za zadania zamkniete mam komplet...:D jupi! a reszta....;/ gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAT co z grupami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:36 wiecie czy były jakieś grupy w ogole czy to bajda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bochenek Re: co z grupami IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.04.05, 19:21 byly grupy. moj test mial odpowiedzi w innej kolejnosci Odpowiedz Link Zgłoś
mirian124 Re: co z grupami 26.04.05, 22:20 u nas w szkole uprzedzili nas ze bedą grupy :)) sprawdziliśmy sobie kto ma jaka bo w dolnym prawym rogu pierwszej strony była podana. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koa Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.com / 82.177.166.* 26.04.05, 14:49 Gdzie można sprawdzic wyniki.. :/ bo kurde nie wiem..ale chyba nie jest zle:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaŁkA Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:51 Mi poszedł nie najgorzej!Nie byl wcale taki trudny tylko troche list skwasiłam! a jak wam poszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek14 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 16:02 ostroznie liczac to mam 30/35 tylko nie wiem jak mi list policza bo jest fatalny rozprawka był lepsza i pomyśleć że moje 12 punktów z tej rozprawki jest już tylko wspomnieniem................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRtUś Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 26.04.05, 14:53 jakoś żyję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKS Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 15:00 Ludzie napisałem dziewczyne zamiast chłopaka i panikuje że 15 pkt pójdzie do lasu grzyby zbierać. Jak myślicie czy uznają mi to ???? Jestem załamny tak jak i pewnie wiele osób co tak napisało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sila :P Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:27 o kurde...nawet uwagi nie zwracałam.....fak!!!!!!! mam nadzieje ze uznaja :(:(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewulcia Bazylika św. Pitra w... Watykanie uznają???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:38 Wiekszość pisze , że miało być w Rzymie . Watykan jest przeciez w Rzymie ale w tekscie nie bylo mowy nic o Watykanie . Uznaja A rdugie pytanie to napisałam kapłaństwo a nie duchownieńsktwo .. kala nie??? U mnie ogólenie test poszedł nie tak źle ale położyłam sie na otwarych troche jak widziciena dennych rzeczach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.04.05, 16:07 słuchaj ode mnie ze szkoły masa ludzi napisała do dziwczyny a ten kolego wydaje mi się że chodzi o osobęjko o człowieka czyli może też być dziewczyna..... tak myśle..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL OKE dajcie coś truniejszego za rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:39 Ja uważam ten egzamin to jakaś ściema. Jak można dać taki łatwy test. To aż było śmieszne bankowo powyżej 45 bede miał z zamkniętych 20 ale otwarte sam sie przecież nie ocenie. Nie rozumioe tych co piszą że to było trudne ale szanuje to (co za debile) POzdro stopień niedorozwoju OKE jest w normie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimas Sam nie wiem.......nie tak źle:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:08 Nie taki straszny...................ale mógł być łatwiejszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
klaudii Re: OKE dajcie coś truniejszego za rok 26.04.05, 22:21 Taki jesteś przekonany ,że będziesz miał dużo punktów , a możesz się zdziwić i to bardzo i nie myśl , że jestem złośliwa , bo tylko ostrzegam , bo ludzie tak się podniecają , że banał , a potem zamiast 45 jest 30 (i jak będziesz chciał pisać , że ja jestem debilka albo nie wiem kto to Ci tylko napisze , że ja nawet tych egzaminów co Ty nie pisze , bo jestem laureatką olimpiad i ma 100 punktów)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:01 PRZECIEŻ TEST JEST ANONIMOWY I NIE JEST ZNANA TWOJA PŁEĆ SPRAWDZAJĄCEMU.A zresztą jakie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKS Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 17:08 Bo w zadaniu pisało..... napisz list do kolegi....... !! Odpowiedz Link Zgłoś
paula165 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 15:00 hejka... Nio mi poszło tak sobie... ogolnie to nie jestem zadowolona z siebie... wylozylam sie banalnym pytaniu...:/// echhh... nio a cio do testu to pytania faktycznie bylo zle sformulowane...mogli je pisac bardziej konkretniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:05 Mam maxa! strasznie sie cieszę! ludzie ale jazda!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 26.04.05, 15:05 Jak wam poszło?? Jak odpowiedzieliście na pierwsze pytanie?? Czy było to oświecenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:05 to było banalne ;];] zamknięte łatwiza, nad otwartymi trzeba było chwile powmyśleć. i list a nie rozprawka;] ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybcia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.net / *.net 26.04.05, 15:07 ja 18/20 z zamkniętych czyli jest dobrze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SavagE Wy jestescie LOOLEE (wiekszosc) test byl banalny!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:10 HAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAAHAH wy chcecie do zawodówy isc czy co? Co poniektórzy to takie głupki ze dawno nie widzialem wiekszych a autor testu tym bardziej (miala byc rozprawka - hahahahaahahahahah co za pleb). Naprawde gratulacje. A w pierwszym zadaniu z pewnooością mialo byc oswiecenie, ew. wspolczesnosc! Tak wspolczesnosc/oswiecenie w X w!!!!!! Coż za trafność!!!!!!! Chyba was wypchnęli w niebie z kolejki po rozum! HAHAHAHAHAHAAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Wy jestescie... HEHE TY TESH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:12 jesli to jest nawiązanie do fczesniejszego wpisu to chcialam zauwazyc ze w tamtym wpisie o oswieceniu bylo zapewne z ironia Wiec nie wiem kogo z kolejki wypchneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIOŁEK Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.devs.futuro.pl 26.04.05, 15:08 TRAGHEDIA I KTO MÓWI ŻE TP BYŁO PROSTE??ZAMIAST DAĆ DOBRO, ZŁO, CIERPIENIE, JAKIEŚ LEKTURY TO ONI WYSKOCZYLI Z HISTORIĄ ;/ :|:|:|:|:|::|a ten list to już w oóle tragiczny beznadziejny i w ogóle....:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SavagE Odpowiedz dla wielkiego glupka (aniolek) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:14 HAHAHAHAHAHAHAHA HOHOHOHOHOHOHO HEHEHEHEHEHEEH HIHIHIHIHIH HYHYHYHYH ROOOOOOTFL!!!!! CO za glupeeeeeeek! Jaką historią?!?!?! WSZYSTKO jasno wynikało z textu a reszta byla na poziomie moze piątej klasy szkoly podstawowej! A list - NIC juz prostszego nie mogli dac!!!! HAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja!! Re: Odpowiedz dla aniołka (głupka) IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 15:20 A ciekawe jak try byś to napisał...hęę głupku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAVAGE Re: Odpowiedz dla aniołka (głupka) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:24 hahaahah - bardzo dobrze plebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika z 1LO kochana Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 26.04.05, 15:11 nie chciałabym zapeszyć ale aż tak źle chyba nie było:) nie martw się będzie ok<spoko> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:12 Ten test był średni,ale nawet przy niektórych prostych zadaniach myliłem się zobaczymy jak będzie z wynikami...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczusia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.catv.net.pl 26.04.05, 15:13 do d*** nie napisalam daty i miejscowosci w liscie to bardzo zle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shera Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:14 Uuhh według mnie ten egzamin był trudniejszy od próbnego... ;/ Jak mi poszło? Sama nie wiem..., wiem tylko, że z listem poszło mi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAT Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:17 nie jest źle ale pare zadań było strasznie trudnych np.23,24,21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phreak GDZIE SĄ ODPOWIEDZI?? IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.04.05, 15:20 Prosze podajcie strone gdzie sa odpowiedzi! W temacie z linkiem napiszcie ODP! POZDRO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SavagE Przeczytaj mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:20 O taaaaaak! Byly PIEKIELNIE trudne!!!! Skąd oni je wzieli?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś :) SavaGe IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 15:24 pewnie z twojej głowy buhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecieki! Test Mat-Przyr IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 16:04 jakby ktoś miał to proszę o kontakt; klub_mfit@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grzesio_m Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 15:20 Mnie zajebiście! Banalny był. Odpowiedz Link Zgłoś