Dodaj do ulubionych

TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!?

• Gość: Madzia kto ma spisane odpowiedzi? IP: *.crowley.pl 26.04.05, 13:43
      Macie spisane odpowiedzi zamkniete? ja mam jak by co piszcie na gg. 2683618 :)
      Bo w necie jak będą to pewnie dopiero wieczorkiem :)
    • Gość: viki Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 13:52
      czesc jestem viki poszlo mi nawet niezle macie odpowiedzi na ktorej stronie:)
      • Gość: prof.TOMASZ LODZZZ ŁATWE - i co z tego ??? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 16:40
        Ejjjjj przeciez nie ma czym sie podniecać!! Fajnie ze bylo proste, ale jezeli
        tak bylo to dla WSZYSTKICH. Tak więc kazdy dostanie kilka pkt więcej i w
        rezultacie tylko zwiększą sie progi punktowwe do liceów!!! A ten TEST nie był
        prosty tykko normalny, te poprzednie nalezaly do poje..ych. ;rzeciez gdy
        piątkowi uczniowie cieszą się Z 80 PKT czyli ilosc pkt na max 4- TO COS BYLO
        NIETAKK!! Narazie wszystko wrocilo do normy, chociaz nic to nie zmieni bo kazdy
        gdzies dupe umoczy!!!!!!!!!
    • Gość: czepek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:10
      Stres dopiero przed wami, zobaczycie jakie to nerwy przed dostaniem sie do
      szkoly, ja cale szczescie to jush przezylem rok temu i nie chcialbym wiecej.
      3majcie. Respect
      • irga Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 14:16
        Fajnie, że ktoś pamięta jaki stres przeżywamy... Dzięki, może i przy dostawaniu
        się do szkół nie będzie tak źle...
      • honoratka1989 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 16:14
        wezcie co za porazka !! Jak mozna dac list na dluzsza forme wypowiedzi???!!!!!!
        Bezsens !!!OKE sie nie postaralo zbyt w tym roku btw jaka role pelnil ojciec w
        wierszu???? Czym mozna zastapic slowo plemie??????????????????/
    • Gość: agrafka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:21
      Droga Gazeto! A może by tak zamieścić odpowiedzi?:P
      • Gość: Karloteczka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:24
        a moze by tak ktos był łaskawy normalnie pogadac o wynikach? bo tylko to mnie
        interesuje
        • Gość: jaaaa;D jeszcze mat-przyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:28
          tak wychwalacie ten humanistyczny i w ogole...
          myslicie,ze co?! oni to specjalnie zrobili !!!!!
          a jutro nas tak potyraja ze szok,z lawek juz nie wstaniemy
          jak dostaniemy mat-przyr. to bedzie rzez:/
          :P:P:P
          a tak ogolnie,jak dostane z humana z 10 ptk to chyba swieto lasu bedzie
          lol2
      • Gość: JA:{ Re:JUTRO BEDA ODPOWIEDZI W GAZECIE WYBORCZEJ!:p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:24
        • Gość: Ewa spokojnie IP: *.eia.pl 26.04.05, 14:29
          kochani spokojnie
          czasu cofnąć się nie da
          grunt, że już połowa za nami;)
          co do punktów, to zawsze jakieś różnice będą, egzaminator egzaminatorowi
          nierówny, czasem tylko patrzy do klucza nawet nie czytając pytania.
          ja jestem chora, a test pisac trzeba. chciałam tylko zwrócić uwagę, że "środki
          bezpieczeństwa" to przesada w niektórych przypadkach. Mam zatkany nos, wzięłam
          ze sobą chusteczkiw zamkniętych paczkach. N-lka zabrała, tłumacząc, że "takie
          są wymogi". Żezu, przecież to neinormalne. Dostałam luzem dwie chusteczki na
          cały test. Musiałam siedzieć z otwartymi ustami cały czas, żeby się nie udusić;/
          • fr3di Re: spokojnie 26.04.05, 14:36
            hehe ja rowniez katarek mialem, chusteczki jednak posiadelem, ale z nich nie
            skorzystalem (haha ale rym :) gdyz strasznie bym glosno smarkal :D ...
            napisalem po 1h10min, ale musialem czekac 20 min,bo powiedzieli, ze kto wyjdzie
            wczesniej niz 30min przed zakaczeniem, to odnotowuje sie ten fakt w
            protokole... co mie beda spisywac :/
            masz racje, WYLUZUJCIE!!!
            pozdrawiam
            6202239;)
            • uszatek14 Re: spokojnie 26.04.05, 16:17
              Wszstko od listu zależy na pewno są źle pyt 18,25,30 czy dobrze mam 21 i 23
              zależy to tylko i włącznie od egzaminatorów.........List wyszedł do niczego
              więc liczę jakieś 7 pkt czyli 37-39 pkt. Mma nadzieję że list jednak nie jest
              tak tragiczny, ponieważ za rozprawkę miałem 12 pkt.
          • Gość: GreenWay Re: spokojnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:47
            Ja mam zapalenie gardła i troche kataru i nam pozwolili wziac paczke
            chustek:)tylko ze musielismy wczesnie byc w szkole:/o 8.15-a i współczuje<głaszcze>
            • Gość: Basia Re: spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:53
              ej sluchajcie czy cala polka pisala ten sam egzamin tzn temat? czy byly inne?
              bo my mielismy 1 teskt Plemiona europy a wy? <Jaworzno>
            • Gość: Justyna Ja piernicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:49
              Liczyłam na coś około 47 punktów a jak sobie zaczęłam sprawdzać to wyszło mi
              około 44, 45 niby łatwy ale podchwytliwy, mam nadzieje że matematycznego nie
              zawale
        • Gość: uczeń Re:JUTRO BEDA ODPOWIEDZI W GAZECIE WYBORCZEJ!:p IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 26.04.05, 14:46
          Jutro to ja będę pisał mat.-przyr.
      • Gość: Karloteczka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:28
        Rozumiem ze odpowiedzi sa takie:
        1.autor pisze o europie sredniowiecznej
        2 w x wieku o wejsciu panstw w krag cywilizacji zdecydowało przyjecie przez nie
        chrzescjanstwa
        3 ojcem europy byl karol wielki
        4. otton 3 i wojciech byli rzecznikami polaczenia panstw chrzescijanskich
        5 w zjezdzie uczestniczyli otton i bolesław chrobry
        6 wojciech byl symbolem meczenstwa za wiare
        7 skutkiem zjazdu bylo wzmocnienie pozycji polski w europie
        • Gość: swirek :P Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:32
          ja mam nadzieje ze takie sa odp bo mam tak samo :P:P boje sie :(::(
          • Gość: underdogg PORÓWNUJCIE OPOWIEDZI ! IP: *.bzimage.us / 213.155.191.* 26.04.05, 14:50
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=427&w=23209265
        • pepech Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 14:34
          Nie panikujcie, nie było źle. W próbnych testach były z reguły wieloznaczne
          pytania, dzisiaj tego uniknęliśmy. Wersji było kilka, więc pozostaje chyba
          tylko czekać na oficjalne odpowiedzi. Osobiście uważam, że zamknięte pytania
          były łatwe. A otwarte... Tu trochę gorzej :) Chociaż z listu się bardzo
          ucieszyłem. Pozdrawiam
        • Gość: Martuśka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:36
          wow tez mam takie odpowiedzi na te pierwsze pytania :D:D:D:D mam nadzieje ze sa
          dobre :p
        • Gość: karloteczka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:37
          cd.
          8 (..0-zaznacza opuszczenie fragmentow
          9tekst jest napisany stylem popularnonaukowym
          10 intencja autora bylo opisanie okolicznosci w ktorych doszło do zjadzu
          gnieznieskiego
          11 stereotyp to uproszczony obraz rzeczywistosci czesto oparty na niepełnej lub
          fałszywej wiedzy
          12. rodzice ocenili go mylnie
          13. francuz byl kucharzem
          14. pod waterloo przegrał napoleon
          15. holendrzy zmagali sie z zywiołem
          16. przysłowie hiszpanskie Bog daje orzechy bezzebnym mowi o złosliwosci losu
          17. boyfriend to wyraz zapozyczony
          18. przecinkami sa oddzielone zdania składowe
          19. charakteryzujac miasta osoba zwraca uwage na polozenie i architekture
          20 paryz chce wiezy towarzyszyc krokom -przenoscnia
          21.wiersz jest w cydzusłowiu bo to słowa ojca
          22. ojciec jest w roli przewodnika, nauczyciela zycia.
          23. jezyk jest prosty, basniowy, słowa zdrobnione
          24. Wsparty na gorze starym obyczajem znaczy wybudowany tak jak kiedys budowana
          czyli na gorach np. akropol
          25. tytuł np. bazylika sw piotra w rzymie
          26. utwor poetycki bo: ma zwrotki, rymy.
          27. grupy społeczne to duchowni i rycerstwo
          28. oznaki ze otto jest krolem to: korona, jabłko
          29. ideą ottona bylo zjednoczenie niemiec francji i powstanie jednolitego
          chrzescijanstwa
          30. wyraz plemiona mozna zastapic wyrazem narody

i jak odpowiedzi? macie takie same?
          • Gość: david Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:43
            co do pytania 28 napisalbym berlo tron lub tez korona ;)
          • Gość: polonistka:-) Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.btk.net.pl 26.04.05, 15:01
            Jak na mój gust - bardzo dobrze. :-) Brawo!
          • Gość: polonistka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.btk.net.pl 26.04.05, 15:07
            aha, tylko jedno "ale" - mówi się "w cudzysłowie" ;-)
        • Gość: pendrag Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:40
          ii...jupi:D ja tez tak mam...a otwarte??? (/)d u p a ze mnie...;> nie podobal
          mi sie ten wiersz...czy czesiu nie mogl czegos ciekawszego napisac...??:P a co
          zrobiliscie z tym cudzyslowem??? ja napisalam, ze jest to wypowiedz ojca, a gdy
          cos cytujemy to musimy to ujac w cudzyslow...???dobzre??? a tytuł: Rzym-stolica
          chrześcijaństwa...po prostu..chyba moga mi to nie uznac... fak...:P gygy 6794741
          kom on:D
          • Gość: karloteczka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:42
            napisałam odpowiedzi zarowno na czesc otwarta i zamnkieta wiec sprawdz sobie ;p
        • Gość: y MOJE ODPOWIEDZI IP: *.euronet.net.pl 26.04.05, 14:43
          Oto moje Odpowiedzi
          1 współczesnej
          2 przyjęcie chrzescijanstwa
          3 Karola wlk
          4 połaczenia panstw
          5 bolek i otton3
          6 męczenstwa
          7 wzmocnienie pozycji Polski
          8 zaznaczyć opuszczenia
          9 popularnonaukowym
          10 opisanie okolicznosci w jakich doszło do zjazdu
          11 uprsozczony obraz rzeczywistosci
          12 mylnie
          13 rys kucharza
          14 pokonali napoleona
          15 zmagania z żwyiołem
          16 złosliwosci losu
          17 zapożyczony
          18 zdania składowe
          19 połozenie i architekture
          20 przenosnia
          21 napisałem że dużo porównan ale pewno chodzi o to że to przeotczona wypowiedź
          22 podróznika ale domyslam sie teraz ze chodzi o podmiot liryczny
          23 zdrobnienia
          24 dawniej budowano zamki na szczytach wzniesien
          25 bazylika ś. piotra w Rzymie (widok od placu św. piotra) nie ująłem ze
          stolica chrzescijanstwa ale sądze ze to niepotrzebne
          26 utwór wierszowany monolog liryczny
          27 duchowienstwo i ...władza świecka (pewnie chodzi o rycerstwo :))
          28 jabłko i korona
          29 połaczenia panstw chrzescijanskich
          30 ludy europy
          31 do mylnej oceny jakiegoś narodu w innym panstwie
          32 napsiałem wycieczke do wawy w typie
          1. Zbiórka przed szkołą -7.00
          33.no to list to zaprosiłem go do swojej wiochy w koncu nie pisało ze do
          miasta :P

ocencie co moge mieć źle
          • Gość: decks_km Jest gdzieś zamieszczony ten test albo pytania? IP: *.tele2.pl 26.04.05, 14:46
            • Gość: tutaj wejdz :P:P Re: Jest gdzieś zamieszczony ten test albo pytani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:47
              www.oke.jaw.pl/okepl/index.php?wybor=ark_g
          • Gość: karloteczka Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.sieradz.mediaclub.pl 26.04.05, 14:47
            spoko :)
          • Gość: <...> Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:48
            na pewno:1 średniowieczna europa.. ułomna jestem wiec sie pyatm: berło może być?
          • Gość: pan_przemyslaw Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:09
            mozesz miec zle ten plan wycieczki, bo "zaplanuj wycieczke do miasta
            europejskiego" - raczej miasto "niepolskie" :D ale nie jestem pewny
            • Gość: iks Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.05, 15:16
              Zle myslisz, Polska to takze Europa, trzeba uwazac na geografii :-)
              • Gość: triseone Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:17
                rozkmina dnia !! moj ziomek pod tym obrazem bazyliki podpisał :

Warszawa po II wojnie świtowej. buahahaha le mialem pianie z niego
                • Gość: MARAS ODPOWIEDZI IP: 82.177.75.* 26.04.05, 15:20
                  CZY KTOŚ WIE GDZIE SĄ ODPOWIEDZI.PLISKA PODAJCIE STRONE....POZDRO
                  • Gość: Aga #16 Re: Wejdżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:23
                    Prosze powiedzcie mi jak sciagnac ten program zeby pobrac test na kompa !!
                    prosze pomocynja nie umie
                  • Gość: ale sie napisalem UWAGA UWAGA UWAGA IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.04.05, 15:50
                    Ejjjjj przeciez nie ma czym sie podniecać!! Fajnie ze bylo proste, ale jezeli
                    tak bylo to dla WSZYSTKICH. Tak więc kazdy dostanie kilka pkt więcej i w
                    rezultacie tylko zwiększą sie progi punktowwe do liceów!!! A ten TEST nie był
                    prosty tykko normalny, te poprzednie nalezaly do poje..ych. ;rzeciez gdy
                    piątkowi uczniowie cieszą się Z 80 PKT czyli ilosc pkt na max 4- TO COS BYLO
                    NIETAKK!! Narazie wszystko wrocilo do normy, chociaz nic to nie zmieni bo kazdy
                    gdzies dupe umoczy!!!!!!!!!
            • Gość: Owen55 Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.244.156.208.ip4.tnp.pl 26.04.05, 16:00
              GOściu... Polska jest w europie, więc jest europejskim państwem, która ma
              europejskie miasta. A nie wiem, jak zrobisz JEDNODNIOWĄ wyczieczkę za
              granicę....
              • Gość: C Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:58
                Można lecieć samolotem.
            • Gość: kasia Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.04.05, 16:03
              no ale nie wiem czy zauwazyles .... Polska tez jest w Europie...
            • Gość: marta Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.04.05, 16:20
              ty jesteś jakiś dziwny czemu nie polskie??? nie jesteśmy europejczykami??? :>
              ty weź się zastanów.....
          • Gość: kaśka gość Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:01
            wlaśnie czytalam odp.na stronce wyborczej i sie zalamalam:/ ale teraz widze ,ze
            nie koniecznie poszlo mi tak miernie:)z tym ottonem,to tez napisalam o jabłku,a
            potem az do teraz wypominalam sobie,ze nie wpadlam na wyraz BERŁO. jstes
            dobry/a z historii(chodzi ni o to jabłko :):):)
          • Gość: Karolina Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.04.05, 17:31
            sadze ze mozesz miec zle to iz byla mowa o zaproszeniu badz zacheceniu do
            przyjazdu w pewna miejscowosc,miasto.Była tam mowa o tym takze to mozesz miec zle.
          • Gość: dragzee Re: MOJE ODPOWIEDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:11
            1 i 11 z zamkniętych a otwarte to nie wiem ale na pewno 21
        • lucasarts Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 15:50
          mam pytanko czy jesli pomyslilem sie i napisalem adres w lewym gornym rogu
          listu (mylac otwarty z urzedowym) jednakze potem wszytko pisac tak jak sie
          pisze normalnie , czy moga mi napisac zadanie nie na temat??
          • Gość: asia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.NET / *.stella.net.pl 26.04.05, 15:55
            zadanie zamkniete były banalne ale otwarte juz nie. zdjecie podpisałam
            jako "stolica chrzescijanstwa" a to chyba jest zle?????????:( a w liscie nie
            opisałam dokładnie zabytków :(( nie dostane sie do upragnionej szkoły
      • Gość: B Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:52
        Gazeta zamieści wieczorem.
    • Gość: xxx Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 195.116.95.* 26.04.05, 14:31
      nie tobie jednej nie poszło ten test był taki sobie
    • Gość: Penny Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:33
      Ja myślałam że będzie rozprawka ale Bogu dzięki był list :)
    • Gość: Paula Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:34
      jestem tak samo wsciekla jak ty.... Nie ktore otwarte byly tak beznadziejne ze
      masakra....i nie raz na tych najbanalniejszych sie przejechalam:///
    • Gość: a. Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:43
      dobrze. nie jestem pewna jednego zadania, ale ogólnie powinno być ok. 40
      punktów :]
      • marcz57 Re: 26.04.05, 14:47
        A jak mieliście pierwsze pytanie: Kod ucznia? Ja miałem A03,na ławce była
        ściąga, jeszcze przed wejściem, ale nie wiem czy to dobrze miałem...
        A wy?
    • Gość: asia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.NET / *.stella.net.pl 26.04.05, 14:47
      normalnie masakra. najgorsze było napisanie listu!! próbne było o wiele
      łatwiejsze.. juz wiem ze mi zle poszło i nie mam szans sie dostac do szkoły do
      ktorej chcialam isc :(:(:( smutno
    • Gość: iks Odpowiedzi do zamkniętych IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.05, 14:48
      1B, 2D, 3A, 4D, 5A, 6B, 7D, 8B, 9B, 10D, 11C, 12D, 13C, 14A, 15C, 16B, 17C, 18A,
      19A, 20C. Są to odpowiedzi do arkusza z www.oke.poznan.pl - bo byly rozne wersje.
      • Gość: pendrag Re: Odpowiedzi do zamkniętych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:57
        jesli jest tak jak piszesz, to za zadania zamkniete mam komplet...:D jupi! a
        reszta....;/ gorzej...
      • Gość: MAT co z grupami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:36
        wiecie czy były jakieś grupy w ogole czy to bajda
        • Gość: Bochenek Re: co z grupami IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.04.05, 19:21
          byly grupy. moj test mial odpowiedzi w innej kolejnosci
          • mirian124 Re: co z grupami 26.04.05, 22:20
            u nas w szkole uprzedzili nas ze bedą grupy :)) sprawdziliśmy sobie kto ma jaka
            bo w dolnym prawym rogu pierwszej strony była podana. Pozdrawiam!!
    • Gość: Koa Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.com / 82.177.166.* 26.04.05, 14:49
      Gdzie można sprawdzic wyniki.. :/ bo kurde nie wiem..ale chyba nie jest zle:/
    • Gość: PaŁkA Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:51
      Mi poszedł nie najgorzej!Nie byl wcale taki trudny tylko troche list skwasiłam!
      a jak wam poszedl?
      • uszatek14 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 16:02
        ostroznie liczac to mam 30/35 tylko nie wiem jak mi list policza bo jest
        fatalny rozprawka był lepsza i pomyśleć że moje 12 punktów z tej rozprawki jest
        już tylko wspomnieniem.................
    • Gość: MaRtUś Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 26.04.05, 14:53
      jakoś żyję:))
    • Gość: MAKS Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 15:00
      Ludzie napisałem dziewczyne zamiast chłopaka i panikuje że 15 pkt pójdzie do lasu grzyby zbierać. Jak myślicie czy uznają mi to ???? Jestem załamny tak jak i pewnie wiele osób co tak napisało.
      • Gość: sila :P Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:27
        o kurde...nawet uwagi nie zwracałam.....fak!!!!!!! mam nadzieje ze uznaja :(:(:
      • Gość: ewulcia Bazylika św. Pitra w... Watykanie uznają???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:38
        Wiekszość pisze , że miało być w Rzymie . Watykan jest przeciez w Rzymie ale w
        tekscie nie bylo mowy nic o Watykanie . Uznaja A rdugie pytanie to napisałam
        kapłaństwo a nie duchownieńsktwo .. kala nie??? U mnie ogólenie test poszedł
        nie tak źle ale położyłam sie na otwarych troche jak widziciena dennych
        rzeczach :P
      • Gość: marta Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.04.05, 16:07
        słuchaj ode mnie ze szkoły masa ludzi napisała do dziwczyny a ten kolego wydaje
        mi się że chodzi o osobęjko o człowieka czyli może też być dziewczyna..... tak
        myśle.....
        • Gość: KAMIL OKE dajcie coś truniejszego za rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:39
          Ja uważam ten egzamin to jakaś ściema. Jak można dać taki łatwy test. To aż
          było śmieszne bankowo powyżej 45 bede miał z zamkniętych 20 ale otwarte sam sie
          przecież nie ocenie. Nie rozumioe tych co piszą że to było trudne ale szanuje
          to (co za debile) POzdro
          stopień niedorozwoju OKE jest w normie
          • Gość: klimas Sam nie wiem.......nie tak źle:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:08
            Nie taki straszny...................ale mógł być łatwiejszy:P
          • klaudii Re: OKE dajcie coś truniejszego za rok 26.04.05, 22:21
            Taki jesteś przekonany ,że będziesz miał dużo punktów , a możesz się zdziwić i
            to bardzo i nie myśl , że jestem złośliwa , bo tylko ostrzegam , bo ludzie tak
            się podniecają , że banał , a potem zamiast 45 jest 30 (i jak będziesz chciał
            pisać , że ja jestem debilka albo nie wiem kto to Ci tylko napisze , że ja
            nawet tych egzaminów co Ty nie pisze , bo jestem laureatką olimpiad i ma 100
            punktów)!!!
      • Gość: D Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:01
        PRZECIEŻ TEST JEST ANONIMOWY I NIE JEST ZNANA TWOJA PŁEĆ SPRAWDZAJĄCEMU.A
        zresztą jakie to ma znaczenie?
        • Gość: MAKS Re: CZY UZNAJĄ JAK W LISCIE BYŁA DZIEWCZYNA??!! IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 17:08
          Bo w zadaniu pisało..... napisz list do kolegi....... !!
    • paula165 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 15:00
      hejka... Nio mi poszło tak sobie... ogolnie to nie jestem zadowolona z
      siebie... wylozylam sie banalnym pytaniu...:/// echhh... nio a cio do testu to
      pytania faktycznie bylo zle sformulowane...mogli je pisac bardziej
      konkretniej...
    • Gość: Wysek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:05
      Mam maxa! strasznie sie cieszę! ludzie ale jazda!!! :D
    • Gość: Iza Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 26.04.05, 15:05
      Jak wam poszło?? Jak odpowiedzieliście na pierwsze pytanie?? Czy było to
      oświecenie??
    • Gość: Olka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:05
      to było banalne ;];] zamknięte łatwiza, nad otwartymi trzeba było chwile powmyśleć. i list a nie rozprawka;] ;]
      • Gość: Rybcia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.net / *.net 26.04.05, 15:07
        ja 18/20 z zamkniętych czyli jest dobrze :-)))
      • Gość: SavagE Wy jestescie LOOLEE (wiekszosc) test byl banalny!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:10
        HAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAAHAH wy chcecie do zawodówy isc czy co? Co poniektórzy to takie głupki ze dawno nie widzialem wiekszych a autor testu tym bardziej (miala byc rozprawka - hahahahaahahahahah co za pleb). Naprawde gratulacje. A w pierwszym zadaniu z pewnooością mialo byc oswiecenie, ew. wspolczesnosc! Tak wspolczesnosc/oswiecenie w X w!!!!!! Coż za trafność!!!!!!! Chyba was wypchnęli w niebie z kolejki po rozum! HAHAHAHAHAHAAHAH
        • Gość: J Re: Wy jestescie... HEHE TY TESH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:12
          jesli to jest nawiązanie do fczesniejszego wpisu to chcialam zauwazyc ze w
          tamtym wpisie o oswieceniu bylo zapewne z ironia Wiec nie wiem kogo z kolejki
          wypchneli
    • Gość: ANIOŁEK Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.devs.futuro.pl 26.04.05, 15:08
      TRAGHEDIA I KTO MÓWI ŻE TP BYŁO PROSTE??ZAMIAST DAĆ DOBRO, ZŁO, CIERPIENIE,
      JAKIEŚ LEKTURY TO ONI WYSKOCZYLI Z HISTORIĄ ;/ :|:|:|:|:|::|a ten list to już w
      oóle tragiczny beznadziejny i w ogóle....:|
      • Gość: SavagE Odpowiedz dla wielkiego glupka (aniolek) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:14
        HAHAHAHAHAHAHAHA HOHOHOHOHOHOHO HEHEHEHEHEHEEH HIHIHIHIHIH HYHYHYHYH ROOOOOOTFL!!!!! CO za glupeeeeeeek! Jaką historią?!?!?! WSZYSTKO jasno wynikało z textu a reszta byla na poziomie moze piątej klasy szkoly podstawowej! A list - NIC juz prostszego nie mogli dac!!!! HAHAHAHAHA
        • Gość: Ja!! Re: Odpowiedz dla aniołka (głupka) IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 15:20
          A ciekawe jak try byś to napisał...hęę głupku :)
          • Gość: SAVAGE Re: Odpowiedz dla aniołka (głupka) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:24
            hahaahah - bardzo dobrze plebie!
    • Gość: nika z 1LO kochana Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 26.04.05, 15:11
      nie chciałabym zapeszyć ale aż tak źle chyba nie było:) nie martw się będzie
      ok<spoko>
    • Gość: agent Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:12
      Ten test był średni,ale nawet przy niektórych prostych zadaniach myliłem się
      zobaczymy jak będzie z wynikami......
    • Gość: kiczusia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.catv.net.pl 26.04.05, 15:13
      do d*** nie napisalam daty i miejscowosci w liscie
      to bardzo zle?
    • Gość: Shera Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:14
      Uuhh według mnie ten egzamin był trudniejszy od próbnego... ;/ Jak mi poszło?
      Sama nie wiem..., wiem tylko, że z listem poszło mi dobrze.
    • Gość: MAT Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:17
      nie jest źle ale pare zadań było strasznie trudnych np.23,24,21
      • Gość: phreak GDZIE SĄ ODPOWIEDZI?? IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.04.05, 15:20
        Prosze podajcie strone gdzie sa odpowiedzi! W temacie z linkiem napiszcie ODP!

POZDRO!!
      • Gość: SavagE Przeczytaj mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:20
        O taaaaaak! Byly PIEKIELNIE trudne!!!! Skąd oni je wzieli?!
        • Gość: Ktoś :) SavaGe IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 15:24
          pewnie z twojej głowy buhehe
          • Gość: przecieki! Test Mat-Przyr IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 16:04
            jakby ktoś miał to proszę o kontakt; klub_mfit@o2.pl
    • grzesio_m Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 15:20
      Mnie zajebiście! Banalny był.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka