Dodaj do ulubionych

kurs dla kosmetyczki

13.10.10, 14:56
Jaki kurs możecie polecić kosmetyczce. Myślałam o wizażu, bo to takie na czasie? chodzi o to, by umieć robić coś co przyciągnie klientki. Nie chodzi mi o jakieś super zabiegi, bo tego jest pełno:( Jakieś sugestie? Albo inzcaej czego Wy drogie panie oczekujecie od kosmetyczki?
Obserwuj wątek
    • tylduska Re: kurs dla kosmetyczki 15.10.10, 12:45
      Według mnie ciekawą sprawą jest makijaż permanentny jeśli jeszcze nie masz w ofercie tego rodzaju usługi warto się zastanowić nad jakimś kursem. Ostatnio czytałam na ten temat na stronie centrum szkoleniowego New look. Teraz bardzo trudno znaleźć profesjonalną lingeristkę z certyfikatem i odpowiednimi kwalifikacjami. Myślę, że to powinno przyciągnąć klientelę :)
    • 2agnieszka_k Re: kurs dla kosmetyczki 18.10.10, 16:55
      Witam,

Polecam kursy kosmetyczne i stylizacji paznokci NEW NAILS w ofercie znajdziesz:
      - kurs wizażu - ABC dla każdej kobiety
      - kursy wizażu I stopnia
      - kursy Wizażu II stopnia
      - kursy stylizacji paznokci (szeroki zakres 40 godz. 80 godz. i 120 godz.)
      - kursy depilacji woskiem
      - kursy przedłużania rzęs
      - kursy henny brwi i rzęs
    • rafdol1 Re: kurs dla kosmetyczki 06.01.16, 11:14
      Kurs może nauczyć Cię podstaw, ale jeżeli będziesz się tym interesować, eksperymentować i dokształcać się sama już po kursie to klientki na pewno się znajdą.
    • szkolapascal Re: kurs dla kosmetyczki 15.02.16, 14:43
      Brak wykształcenia ogranicza Twoje możliwości znalezienia pracy lub jej zmianę na lepszą?
      Pomożemy Ci to zmienić jeśli tylko zechcesz!

Zapraszamy do BEZPŁATNEJ szkoły policealnej w Zawierciu !
      U nas możesz uczyć się zupełnie ZA DARMO!
      Już od 27 lutego zaczynamy pierwsze zajęcia.

Dlaczego warto?
      * Zajęcia dobywają się weekendy - możesz bez przeszkód uczyć się i pracować!
      * Gwarancja braku ukrytych opłat
      * Uczą się u nas tylko dorośli!
      * Posiadamy profesjonalną kadrę oraz bazę dydaktyczną
      * Zniżki u partnerów szkoły Pascal!
      * Jesteśmy szkołą przyjazną Słuchaczowi!

Zapisz się, wypełniając formularz zgłoszeniowy on-line. Oddzwonimy do Ciebie
      - - - > pascal.edu.pl/rekrutacja/zapis-on-line/

Lub przyjdź osobiście ze świadectwem szkoły średniej do sekretariatu:
      ul. 3 maja 13 Zawiercie
      Tel. 535 004 657

Czynny :
      Od pon. - pt. 9:00 ? 17:00
    • patrycja.karolina Re: kurs dla kosmetyczki 02.09.16, 22:59
      W szkołach ŻAK są szkoły policealne w tym kierunku. Darmowa dwuletnia z kierunkiem technik usług kosmetycznych i płatne jednoroczne na kierunkach manikiurzystka oraz stylistka/wizażystka. Warto, bo jest dużo zajęć praktycznych. Wystarczy wypełnić formularz na stronie internetowej: zak.edu.pl/rekrutacja/formularz-zgloszeniowy i zarezerwować sobie miejsce. Oddzwonią od razu :)
    • novagdansk Re: kurs dla kosmetyczki 24.11.16, 15:49
      Ja byłam na Techniku Usług Kosmetycznych w Gdańsku i było naprawdę fajnie. Nauczyciele są ok, szkoła zapewniła materiały i nie utrudniała nauki. Kontakt z sekretariatem też ok. Osobiście polecam ten kierunek :)
    • klara1994 Re: kurs dla kosmetyczki 14.12.20, 15:12
      Polecam technika usług kosmetycznych w Cosinusie- dużo zajęć praktycznych, dodatkowe kursy podczas trwania nauki, zabiegi na ciało, twarz, dłonie, stopy i to za darmo
    • sylwia876 Re: kurs dla kosmetyczki 28.01.21, 12:19
      Według mnie warto zrobić technika kosmetyki, a dopiero później lub w międzyczasie uzupełniać swoją wiedzę uczęszczając na kursy. Ze szkół policealnych mogę polecić Cosinus, bo wiem, że nie ma żadnych opłat. Wiedza przekazywana przez nauczycieli jest aktualna, a kosmetyki używane na zajęciach są najlepszej jakości. Rekrutacja na semestr wiosenny na kierunek kosmetyka w Cosinusie jeszcze trwa :)
    • ag.miszczynska Re: kurs dla kosmetyczki 29.01.21, 13:00
      W szkole cosinus jest sporo dodatkowych kursów. Możesz zerknąć na ich ofertę
    • simbusia147 Re: kurs dla kosmetyczki 20.12.22, 09:54
      Fajną opcją jest szkoła policealna. Niedość, ze można się mega dużo nauczyć to i uzyskuje się tytuł technika. A co najważniejsze całkiem za darmo! W cosinusie mają super ofertę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka