Gość: zet IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 12:36 Moze ktos zna ciekawe dowcipy z dziecmi w roli glownej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motyl Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 12:54 Przychodzi Jasiu ze szkoły mówi do mamy mamo nauczyłem się liczyć do pięciu. To policz. 1,3,4,5, A gdzie 2 w dzienniczku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 12:53 Brunetka i blondynka skaczą z wieżowca.Która pierwsza będzie na ziemi? brunetka,bo blondynka spadając zapyta o droge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zryp Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 12:59 Jaka jest różnica między pomidorem a blondynkom ? bo pomidora się soli a blondynke się pieprzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADA Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:03 JAŚU CZEMU MASZ TYLE ,ŻELU NA WŁOSACZ,BO WZIEŁEM NASMARKAŁEM NA RENKEI WZIEŁEM NA WŁOSY ALE JAZDA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strasna Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 12:56 Przychodzi Jasiu do domu i mówi: "tato", słyszałem że twój ojciec był pedałem chyba twój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopyrdelec Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 12:56 Idzie Jasiu z Małgosią przez las.Małgosia pyta się Jasia -będziemy smażyć placuszki? -nie! -proszę. -no dobra. Przychodzi Jasiu do domu i chwali się babci. -babciu smażyliśmy placuszki! -a mi nic nie zostawiłeś? -to masz oblisz patelnię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatki Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 12:58 Za górami za lasami za siedmioma dolinami rósł sobie grzybek.Nagle z tego grzybka wychodzi krasnoludek i mowi: Ja pierdole jak ja daleko mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKEJCIK Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:09 Nauczycialka pyta sięuczniów jak by chcieli żeby szkoła była pomalowana Jasiu podnosi rękę i mówi: -całą szkołę pomalować na niebiesko a na środku pierdolnąć żółty pasek -Jasiu idziemy do dyrektora dyrektor - dlaczego pani cię tu przysłała - bo pani mnie pytała najaki kolor chciałbym pomalowaci szkołę -no powiec -całą szkołę pomalować na niebiesko a na środku pierdolnąć żółty pasek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 12:59 Idą dzieci drogą wpadły dzieci do kanału . i koniec zrytego KAWAŁU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:01 Przychodzi Jasiu do lekarza i lekarz się pyta : - Jasiu co ci się stało? - Boli mnie głowa - To dlaczego masz bandarz na palcu? - Bo się zsunął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostucha Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 12:59 Idą ułomne dzieci drogą. Wpadły ułomne dzieci do kanału i koniec ułomnego kawału . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 13:01 Idzie Jaś z babcią do kościoła i znajduje 5 zł , a babcia mówi : - Z ziemi się nie podnosi . Idą następnego dnia Jasiu znalazł 100 zł , babcia mówi : - Z ziemi się nie podnosi . Idą trzeciego dnia babcia upadła , a Jasiu : -Z ziemi się nie podnosi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madaiaga Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 13:01 Mama dała Jasiowi pieniądze,by poszedł do kościoła,a potem do sklepu po kiełbasę.Jasiu jak zwykle wszystko pomylił i najpierw poszedł do sklepu,a potem kościoła.W kościele śpiewali "wisi na krzyżu Pan Stwórca Nieba",a Jasiu niemiał gdzie położyć kiełbasy i położył ją na krzyżu i śpiewa "wisi na krzyżu moja kiełbasa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maneta Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 13:02 Mama kupiła Jasiowi łokmena.Jasiu poszedł z nim do szkoły. Pani się pyta ile jest dwa razy dwa a Jasiu mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoker Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 12:57 Jaś pokazuje tacie swe świadectwo -Co to jest synu -Świadectwo kolegi -A gdzie twoje -Porzyczyłem koledze -Czemu -Rzeby postraszył ojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 12:58 był sobie raz polak,niemiec,rusek i diabeł. diabeł powiedział;kto pierszy przejdzie przez rurę pełńą komarów ten jest mistrz.idzie niemiec nie przeszet wrócił cały pokuty.idzie rusek tak samo jak niemiec.idzie polak przeszet bez żadnego pokucia diabeł się pyta jak to zrobiłeś zabiłem jednego a,reszta poszła na pogrzep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osam Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:00 Leci mucha nad ogniskiem,przypiekła sobie skrzydełka, spadła na ziemie.Podnosi się otrzepuje skrzydełka i mówi ku.wa zachciało mi się latać nad ogniskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:04 Pzychodzi Jaśiu do szkoły i Mówi poproszę łopatkę i wiaderko. pzychodzą dzieci do szkoły ipani zadaje pytanie powiedcie jakieś słowo na z.Pzychodzi Jasiu i mówi zapierdolili mi wiaderko iłopatke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buchaj Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:05 pani zadała klasie zadanie domowe.Co to jest praaczek jasiu przychodzi do domu i mówi do taty co to jest praaczek tata mówi koło chuja mi to lata przychodzi jasiu do szkoły pani mówi kto ma zadanie domowe jasiu zgłosił się i mówi tojest chyba owad dlaczego bo tata mówił,źe mu to koło chuja lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:09 Pani mowi do klasy: -nie wolno calowac zwierzat! Jasiu mowi: -moja ciocia pocalowala psa -i co sie stalo? -pies zdech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przybyś Re: humor IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:20 przychodzi facet do baru wypił pare piw, i zamuwił pokój z dziwkom. ona pyta się jego czy kiedyś to robił on mówi że nie to idz poćwicz na dziuplach. przychodzi za miesiąc i kopie ją w dupe co ty robisz sprawdzam czy nie ma szerszeni. Odpowiedz Link Zgłoś