offler TO samo se pomyslalem 20.06.06, 07:49 Na dodatek pewnie by sie paru politykow sprzeeciwilo, ze to niby znak ze stanu wojennego i mlodzierzy sie nie nalezy i rozglosniloby sie samo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: TO samo se pomyslalem - Przypnij żołty kondon 20.06.06, 14:08 "Nie zgadzasz się z ministrem Romanem Giertychem? Przypnij żołtą wstążeczkę" Mlodzi mysla, Tylko czym? Bo mozgiem raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
amgo Re: TO samo se pomyslalem - Przypnij żołty kondon 20.06.06, 20:57 Chętnie usłyszę jakieś konkretne argumenty za takim stwierdzeniem. Z poważaniem, Adam Markiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: TO samo se pomyslalem - Przypnij żołty kondon 23.06.06, 11:56 Nie spodziewaj sie argumentów. zaraz padną teksty o lewakach i inne równie głebokie przemyślenia. A Giertych to kompromitacja. Umówmy się co do jednego symbolu sprzeciwu, żeby od września jakoś mocno zasygnalizowac, że jestesmy przeciw oszołomowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Brawo panie Giertych brawo 20.06.06, 09:09 Jedyny od lat minister który chce z kloaki jaką stała się polska szkoła zrobić coł co funkcjonowało by na podwalinach moralnych ( myślę tu o szkołach gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych ) kewcaw zwolennik Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel_dyplomowany Re: Brawo panie Giertych brawo 20.06.06, 10:54 kolor żółty na tle brunatno krwistej Ireny Dzierzgowskiej z komuszej parti PD, która zainicjowała ten wybuch szamba. ---------- Jestem za Giertychem! Odpowiedz Link Zgłoś
amgo Re: Kolega po fachu, a ścierwo..... :/ 20.06.06, 21:12 Dobrze by było, gdyby przeciwnicy Romana Giertycha trzymali pewien poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Kolega po fachu, a ścierwo..... :/ 24.06.06, 11:30 Dobrze by było, ale to mało realne. Już pomijając ortografię, to taki pisowiec podpisuje się "nauczyciel dyplomowany", a pisze wulgarnie i rzuca epitetami z rynsztoka. Żenujące. Ale i znaczące. Polska szkoła jest daleka od ideału. Ale nazywanie całego szkolnictwa "szambem" ośmiesza tylko pis i jego zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
amgo Re: Brawo panie Giertych brawo 20.06.06, 21:11 Nie widzę podstaw by PD nazywać partią komunistyczną. Pomysłodawcą akcji byłem ja, a nie pani Irena Dzierzgowska, bądź jakakolwiek osoba związana z polityką. Adam Markiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
amgo Re: Brawo panie Giertych brawo 20.06.06, 20:59 Z podwalinami moralnymi trzeba uważać, nie muszą być dla wszystkich takie same. Zapewniam, że akcja z żółtymi wstążeczkami również wynika z zasad moralnych. Adam Markiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
bprafael Re: Brawo panie Giertych brawo 21.06.06, 01:17 ciekawe jakich. chyba tych od marksa. Faktycznie czerwona wstążeczka jest dla was wiele lepsza. Jakoś nie protestowaliście, kiedy ministrami były czerwone wampiry z sld. Pewnie ta podstawa moralna wam bardziej pasuje :P ciekawe jakie macie srednie w szkolach. pewnie podobne jak wasi mocodawcy kiedys. Tylko ze teraz juz nie ma punktow za pochodzenie wiec ze studiow nici :P Odpowiedz Link Zgłoś
j611g Re: Brawo panie Giertych brawo 21.06.06, 16:39 Ciekawe jak mielismy wtedy protestowac skoro niektorzy z nas byli wtedy w podstawowce. Poza tym napisz jakie straszliwe pomysły nt edukacji miały te wampiry ! (pytam bo jak juz wczesniej wspomnialam z racji wieku x lat temu nie interesowalam sie zbyt ministrami edukacji) Jesli chodzi o moją srednią to nie obawiaj się, jest całkiem niezła. Na studia tez się wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka a może inna forma protestu? 21.06.06, 22:12 Na znak protestu przeciw ministrowi edukacji narodowej, Romanowi Giertychowi, od dziś zaprzestajemy używania czcionki TIMES NEW ROMAN ! Odpowiedz Link Zgłoś