iw78 22.07.06, 19:44 Gdzie w Katowicach, Tychach lub w Bielsku -B. jest jakaś fajna szkoła policealna? Interesuje mnie kierunek rachunkowości badź kadry i płace. Może ktoś chodził do takiej szkoły i coś napisze, jak tam jest itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benek12342 Re: szkoła policealna 30.01.15, 12:45 Witam Polecam kierunek technik rachunkowości w szkole sukces edukacja w Katowicach, z tego co pamiętam jest bezpłatny. Nawet kilka dni temu dzwoniła do mnie miła Pani z sekretariatu i proponowała zapis na ten kierunek, zgodziłem się. Za zapis dostałem bon do Reserved za 50 zł. Znajomy uczy się w tej szkole na kierunku BHP i jest zadowolony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanisia Re: szkoła policealna 26.09.20, 16:17 Polecam cosinusa, duży wybór kierunków, które można zrobić za darmo. Uczyłam się u nich i nie było żadnych problemów w trakcie, ani później przy egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekulaska Re: szkoła policealna 29.09.20, 13:31 Zobacz czy nie ma tego kierunku w Cosinusie. Ich szkoły są w wielu miastach, może i są w tych, o które pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierznikoli Re: szkoła policealna 06.10.20, 11:51 Od zeszłego roku decyzją Ministerstwa Edukacji szkoły policealne nie mogą nauczać tego przedmiotu. Ale można zamiast tego zapisać się na technika administracji w Cosinusie, np. w Zielonej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś
klara1994 Re: szkoła policealna 13.10.20, 11:11 Cosinus jest ok, chyba jedyna faktycznie bezpłatna szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaaa123 Re: szkoła policealna 20.10.20, 11:15 Bezpłatna w 100%, nie ma z nimi żadnych dziwnych umów . Dodatkowo myślę, że ich plusem jest to, że zajęcia praktyczne są bardzo ciekawe i odbywają się w specjalnych pracowniach (wiadomo to zalezy już od kierunku, administracja wiem ze pracuje np na komputerach, a my na kosmetyce mamy swoją pracownię kosmetyczną). Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaka Re: szkoła policealna 05.01.21, 09:04 Ja polecam cosinusa, szkoła bardzo fajna za darmo i zajęcia są w weekendy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avaczeska Re: szkoła policealna 27.07.21, 09:25 dokładnie, cosinus na pewno jest w katowicach, a samą szkołę warto polecić Odpowiedz Link Zgłoś
oleoleg Re: szkoła policealna 10.11.21, 15:29 od siebie polecam administrację w cosinusie Odpowiedz Link Zgłoś