Gość: Kinga K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:23 Zrobiliście już? A zeszłoroczne wypełnione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:40 No co, nikt z Was nie chce w przyszłym r. schudnąć, zrobić prawka, być lepszym dla kota, zrobić uprawnienia lotnika, wydać płyty, dostać nagrody Nobla, nie przyjąć Pulitzera, uniknąć wojska, złapać wielką rybę, odkochać się, poprowadzić skutecznie wykładu, zlikwidować cellulitis, zaoszczędzić na martensy, urodzić dziecka, zmienić serce nieczułej teściowej, zapuścić włosów, odłożyć na konto, nie zachorować, nawiązać komtakt z opuszczoną ciocią, stanąć na szczycie K2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:41 powinno być oczywiście PłytĘ, nagrodĘ etc. ale kij z tym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heretyk80 Re: Postanowienia noworoczne IP: *.aster.pl 06.01.05, 22:10 > powinno być oczywiście PłytĘ, nagrodĘ etc. Nie powinno, bo zdanie zaczynasz od przeczenia: "Nikt z was nie chce..." etc. A polskim przeczenie wymusza uzycie dopelniacza. Dlatego "No co, nikt nie chce nagrac plytY?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:01 Wszyscy poszli, światła nie zgasili. Moderatorka poszla na bal. Teraz ja tu rządzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 21:02 Dopóki liczę projekcik z żelbetu, a nie piszę list, mam na Ciebie oko, więc nie dokazuj zbytnio. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:05 Hm, ale jak już pójdziesz w epistosprawach ja zostanę tu sama jak wójt na zagrodzie i nikt, ale to nikt mi nie przeszkodzi :-) Jak dobrze być bandytą i nie bac się nikogo la la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:14 Nikt mnie nie powstrzyma, zrobię tu bałagan. Poskaczę po wątkach: część wyrzucę, część zmienię, hihi jak noworoczny chochlik, a słowa kopnę jak kupę zwiędłych liści naokoło. Wtedy samoistnie ułożą się w lepieje. Poproszę o pomoc koty. Ale fajnie. Ale czad. Uaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:25 Aaa! Dorwali mnie! I teraz postawią mnie w kącie! Ale nie, bo musieliby mnie najpierw złapać, a ja uciekam szybko jak flash of light. Hihi. Miau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:26 Ach no i władza się do mnie odezwała, czy będę mogła napisać w cv, że Cię znam? :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 21:35 bede lepszy dla zony. moje ostanowienie nr 1... tylko ja nie mam zony... a kurde mam byc lepszy dla admina. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 23:52 xxx131 napisał: > a kurde mam byc lepszy dla admina. Trzymam za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Takie aktualne... 31.12.04, 22:55 Będę się bardziej trzymał jednej, głównej myśli w listach, a nie raz za razem rozpełzał na boki. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2345 Re: Takie aktualne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:00 Nie będę jeździł autem bez hamulców, choć żalmi będzie dreszczyku emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantika Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 23:26 moje postanowienie: wkraczam w Forum Wasze jesteście...:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 23:32 Ten nick to od bielizny czy od oceanu? Podaj imię, nazwisko, wiek, adres zamieszkania, płeć, preferencje... spożywcze, PINy wszystkie jakie znasz albo podejrzewasz że znasz, łapę każdemu z forumowiczów i już możesz stanąć w kolejce. No co, w końcu mamy Sylwestra, nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantika Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 23:46 dwuznaczność zamierzona. a co ty taki ciekawski? To ty jestes tu szefem, czy co? nie jestes przeciez adminem. tak od razu mam wszystko wyśpiwać? Oceany są niezgłębione... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 23:50 atlantika napisała: > a co ty taki ciekawski? To ty jestes tu szefem, czy > co? nie jestes przeciez adminem. tak od razu mam wszystko wyśpiwać? Jeżeli można, to prosimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 23:52 Brawo dla tego... ekhm, dla tej osoby. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantika Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 23:56 a tak między nami, nazywam sie atlantika,kobiety sie o wiek nie pyta, mieszkam w wielu miejscach, lubie... czekolade, zaraz wybije 00.oo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantika Re: Postanowienia noworoczne 31.12.04, 23:59 aha, podaje lape kazdemu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Postanowienia noworoczne 01.01.05, 00:00 Dobra Atlantika. A skąd masz tyle łap? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantika Re: Postanowienia noworoczne 01.01.05, 00:01 w oceanie różne stwory pływaja Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka O jak ładnie :)) 02.01.05, 21:33 Post hauabauy - równiusieńko z Nowym Roczkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: O jak ładnie :)) 02.01.05, 21:50 to mu się faktycznie udało... ale chyba szybko złożył bliskim życzenia, skoro się wyrobił dokładnie na północ...;) albo czaił się z enterem, by równiutko puścić posta, i dopiero zaczął się rozglądać za jakimś baletem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:31 Hurra wszystkim! Koty szaleją! Nowy Rok zapadł! Fireworksy wyją! postanowienie: wydam opowiadania i dostanę nagrodę Nike nie będę chorować wcale będę ładnie wyglądać i myć zęby bez względu na pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Postanowienia noworoczne 01.01.05, 01:15 wy mowicie firefoxy, a ja mowie ogieniewierki. Tak jest ladnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:14 Też ładnie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:24 Firefoxy, czyli ogniste lisy :-) Super. Puszczałam dziś lisy ogniowe. Fajnie brzmi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Postanowienia noworoczne IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 01:33 Do tej pory myłaś zęby tylko jak była brzydka pogoda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2345 Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 01:38 Postanawiam przenieść się na Wawel i wygłosić mowę tronową zaraz po Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:15 Bravo. To ambitne postanowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:15 Jak padało, to nie myłam, bo mi się na powietrzu same umyły. Tak samo, jak wiało. Ale teraz to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 02:23 Witaj :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Postanowienia noworoczne 06.01.05, 22:40 Nie mieszać ogórków z dżemem. Kisiel plus ogórki to lepsza opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Postanowienia noworoczne 06.01.05, 23:27 o godz. 00:07 na całym osiedlu (Czerniaków) zgasło światło, więc postanowiłem że znajdę świeczki i to było moje postanowienie noworoczne. Odpowiedz Link Zgłoś