Dodaj do ulubionych

ściąganie

IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:54
jak to kurwa jest ty sie uczysz pilnuje ciebie jakaś kurwa i nie dać nic
ściągnąć a za ścianą nauczyciele podają rozwiązania dla uczniów jak spotkam
na mieście tą co mnie pilnowała to chyba zajebie
Obserwuj wątek
    • Gość: MaRtUusia ściąganie IP: *.alfa.pl 09.05.03, 19:48
      nOoo..noOo..!nareszcie sensowna wypowiedź..!to mi się podoba...ja miałam tak
      samo..!wyobraźcie sobie że w naszej szkole zostaliśmy pomieszani klasowo i
      rozesłani do różnych a konkretnie 5 pomieszczeń..ja byłam w stołówce...wczoraj
      jeszcze można było sobie pościągać leciutko..choć nie było nawet takiej
      potrzeby...a dziś..?!Qrffa..ekhm..sołki..tragedia...wszędzie można było sobie
      ściągać..podawać pytania...rozmawiać legalnie i nikt nic nie mówił..nauczyciele
      nawet podawali czasem dobre odpowiedzi..albo na sali gimnastycznej facetka
      wzięła test ucznia aby zobaczyć która odpowiedź jest dobra..żeby mu pomóc i w
      tym momencie wszedł dyrektor..a facetka z testem w ręku..i jak myślicie co
      zrobił..?uśmiechnął się i wyszedł...!a ja z kilkunastoma osobami siedzieliśmy w
      stołówce..dostaliśmy 3 nauczycieli u których obejrzeć się nawet nie można
      było..a nie wspominając już o szepcie...nic..!cisza i tyle..odezwie się ktoś to
      zabierali test i bYe..ByE..do tego posadzona zostałam w pierwszej ławce..i co z
      tego miałam..?ja całe dnie Qłam jak głupia...inni się obijali..zabawiali..i
      zostai posadzeni w dobrych miejscach...i ładnie wszystko zżynali...a ja sama
      zdana na samą siebie..czując oczy nauczycieli na sobie tak jak niektórzy z
      moich "stołówkowych" kolegów..poprostu pisaliśmy naprawdę ten test...bo z
      własnej głowy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka