danuta49 15.05.08, 15:35 stopnie naukowe z matematyki i dyplomy!!!To hańba i skandal co oni, broniąc stolków, wygadują!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nfao5 Re: Legutce(dr),Marciniakowi(drhab.)i Hall(mgr)o 21.05.08, 14:14 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
czpw Re: Legutce(dr),Marciniakowi(drhab.)i Hall(mgr)o 21.05.08, 16:30 A jak im zabiorą, to powinni dać Tobie? Za to wyzywanie na forum? (Dotyczy innych Twoich postów). A kim Ty w ogóle jesteś? Opluwając szukasz tu sławy? Wstydź się. Jak przekwitasz, to nie znaczy, że musisz się wyżywać na innych. Lepiej rób to intymnie w ciszy i spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinia2 Re: Legutce(dr),Marciniakowi(drhab.)i Hall(mgr) 21.05.08, 17:51 Masz rację. Niektórym przdałaby się terapia lecząca z nienawiści, obsesji... Odpowiedz Link Zgłoś
nfao5 Re: Legutce(dr),Marciniakowi(drhab.)i Hall(mgr 21.05.08, 19:40 Jestes za mafia profesorska? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=72016465 Odpowiedz Link Zgłoś
sabinia2 Re: Legutce(dr),Marciniakowi(drhab.)i Hall(mg 21.05.08, 20:19 Myślisz, że to ma jakiś związek z tym co napisałam??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Jesteś z MEN czy CKE,że ich tak bronisz?;-))))) 22.05.08, 08:07 Dali i dają ci zarobić, to i szczekasz;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i_ibis Re: Jesteś z MEN czy CKE,że ich tak bronisz?;-))) 22.05.08, 09:54 Ja na pewno nie jestem z MEN ani CKE ale już wcześniej, w innym poście napisałam, że Pani powinna "wyluzować", z odrobiną radości i życzliwości podchodzić do życia, ludzi. Skąd u Pani tyle nienawiści, zazdrości, które zieją z każdego Pani postu? Proszę nam odpowiedzieć czy to faktycznie menopauza, niezrealizowane ambicje, czy też poczucie niedowartościowania. W stylistyce, konwencji Pani wypowiedzi widać wyraźne inspiracje PiSowskie, ale przecież Pani ich nienawidzi (czemu Pani niejednokrotnie dała wyraz), więc jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
czpw Re: Jesteś z MEN czy CKE,że ich tak bronisz?;-))) 24.05.08, 21:39 Ani z MEN ani z CKE ani nie szczekam. Szczekasz Ty na wszystkich. A ja mam trochę przyzwoitości i po prostu nie lubię chamstwa. Zawsze bronię napastowanych, zwłaszcza w taki chamski sposób. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 O"pracy"funkcjonariusza publ.Legutki każdy(!) może 24.05.08, 22:36 się wypowiadać jako jego pracodawca!!!;-) >A kim Ty jesteś, żeby go w taki chamski sposób wyzywać niemal publicznie?< Co do reszty-nie trzeba niczego kopiwować - funkcjonariusz publiczny Legutko w tysiącach egzemplarzy matur i na stonach CKE przestawil wyniki swojej "kompetentnej" pracy.I jakie one są - każdy widzi;-)))) Teraz zaś broniąc stolka sam publicznie zakwestionowal swoje kwalifikacje matematyczne tworząc teorię dwóch matematyk - maturalnej i akademickiej;-)))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś