Dodaj do ulubionych

Lingua Nova - g\francuski

23.09.03, 18:39
Witam!
Chcialabym zaczac sie intensywnie uczyc jezyka francuskiego - zastanawiam sie
nad kursem indywidualnym w lingua nova. Czy ktos z Was korzystal z tych kursow
a moze ma opinie na temat szkoly?
Prosze o opinie.
Rowniez o rady osob zadowolonych z kursow jezyka francuskiego w innych szkolach.
Renia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ivy Re: Lingua Nova - g\francuski IP: *.chello.pl 23.09.03, 19:00
      w Lingua Nova byłam na intensywnym kursie angielskiego do egzaminu LCCI -
      powiem tyle - było super - ja byłam bardzo zadowolona
      ale nie wiem jak jest z francuskim
      • ainer1 Re: Lingua Nova - g\francuski 23.09.03, 19:06
        Dziekuje Ivy,
        intensywny kurs - tzn ile godzin tygodniowo/dziennie?
        Renia
        • Gość: a Re: Lingua Nova - g\francuski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.09.03, 08:50
          bardzo dobra szkola,swietni lektorzy. a ile biora za lekcje indywidualną? Czy
          bierzesz kurs 50godz?
          • ainer1 Re: Lingua Nova - francuski 24.09.03, 11:38
            wlasnie czekam na odpowiedz - w piatek bede miala koszty i ilosc godzin.
            jesli znajde w sumie 4 osoby na kurs intensywny (co bym wolala) to bedzie taniej.
            Renia
            Gość portalu: a napisał(a):

> bardzo dobra szkola,swietni lektorzy. a ile biora za lekcje indywidualną? Czy
            > bierzesz kurs 50godz?
            • Gość: a Re: Lingua Nova - francuski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.09.03, 11:13
              a pytałas np. w "the tower"? tam niektóre kursy zaczynaja sie od 2 lub 3 osób.
              • ainer1 Re: Lingua Nova - francuski 25.09.03, 16:57
                Przepraszam, a mozesz podac adres? (warszawski)

Gość portalu: a napisał(a):

> a pytałas np. w "the tower"? tam niektóre kursy zaczynaja sie od 2 lub 3 osób.
                • Gość: a Re: Lingua Nova - francuski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.09.03, 00:28
                  marszalkowska 34m50 miedzy placem konstytucji a zbawiciela.widac wyraznie
                  • Gość: a Re: Lingua Nova - francuski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.09.03, 00:37
                    a jak sie z nimi skontaktujesz to napisz do mnie: francais@wp.pl
    • Gość: ana Re: Lingua Nova - g\francuski IP: 194.205.123.* 01.10.03, 12:15
      bylam w wakacje na intensywnym kursie w Instytucie Francuskim i bylam z niego
      bardzo, bardzo zadowolona. w tym semestrze trafilam na inna lektorke i jestem
      potwornie niezadowolona, zastanawiam sie nad zmiana szkoly. czy ktos z was
      chodzil moze na kursy do TPPF?
      • Gość: lektorka Re: Lingua Nova - g\francuski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.10.03, 22:03
        spróbuj isc do jakiejkolwiek szkoly, po rozpoczęciu zajęć czyli w polowie
        pazdziernika, popros o mozliwosc uczestniczenia w jednej lekcji. Jesli szkola
        odmawia zrezygnuj, znaczy, że klient ich nie obchodzi. A po jednej lekcji
        bedziesz mogla zdecydowac,czy lektor i lekcje są fajne. Bo tak naprawde to nie
        zalezy od szkoły ale od lektora.

PS - jeden z moich sluchaczy skarzyl sie, ze w TPPF lekcje sa nudne i
        demotywujące. Ale z kolei inni mowili,że np Instytut F. jest nie do zniesienia
        z powodu ogromnej ilości osób w grupie ergo różnie to bywa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka