Dodaj do ulubionych

Nagrody Prezydenta Warszawy

IP: *.chello.pl 14.10.03, 11:18
Witam!
Gdzie można odnależdż listę nagrodzonych w dniu wczorajszym?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • nauczyciel_dyplomowany Re: Nagrody Prezydenta Warszawy 14.10.03, 13:29
      Pani Dyrektor Szkoły Podstawowej Nr 195 ul. Króla Maciósia 5
      składam moje gratulacje.

P.S
      jak tam kac?
      • Gość: ????????? Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 17:44
        Maciósia???????????????????????????????
        • myslak Re: Nagrody Prezydenta Warszawy 14.10.03, 18:19
          to ten Macióś, co był krulem?
    • Gość: UFO Nagrody przypadkowe głównie dla dyrektorów i IP: 213.241.34.* 14.10.03, 16:25
      Nagrody przypadkowe(układowe!) gównie dla dyrektorów i innych urzędnikow
      niskiego szczebla!
      • nauczyciel_dyplomowany Re: Nagrody przypadkowe głównie dla dyrektorów i 14.10.03, 16:45
        Gość portalu: UFO napisał(a):

> Nagrody przypadkowe(układowe!) gównie dla dyrektorów i innych urzędnikow
        > niskiego szczebla!

Jak zauważyłaś , to mnie interesuje tylko jedna osoba...

A tak w ogóle to witam ,bo dawno nie widziałam,
    • Gość: km Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: 213.195.141.* 15.10.03, 08:50
      Lista nagrodzonych jest dostępna na stronie Edukacji Warszawskiej:
      edukacjawarszawska.hi.pl/index.php?wiad=51
      Pozdrawiam serdecznie
      Krzysztof Mirowski
      dyrektor LXVII LO Mokotowska
      • Gość: UFO Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu raz, IP: *.w3cache.pl / *.pl 16.10.03, 12:07
        no dwa. Kierownictwo Biura Edukacji jako premie kwartalne po 10 tys. pobiera
        rocznie polowę sumy (120tys) przeznaczonej przez prezydenta na nagrody dla
        nauczycieli(240 tys).Nagrodzonym gratuluje ochlapow z pańskiego stołu!
        A na liście do której Pan dyrektor kieruje sprytnie nie podano funkcji!Sa to
        prawie wyłącznie administratorzy, których kontakt z uczniem i wpływ(zwłaszcza
        pozytywny!) na ich oddzuialywanie na podopiecznych jest w praktyce żaden!

• Gość: matka Re: Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:17
          Zgadzajac sie w sprawie ochlapow mowie UFO: nie plec bzdur! Dyrektorzy szkol
          czy przedszkoli to nie sa tylko administratorzy, to nauczyciele, pedagodzy,
          ktorych wplyw na wychowanie uczniow jest znaczacy. Oddajmy cesarzowi co
          cesarskie i nie upraszczajmy sprawy.
          • Gość: ojciec Re: Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu r IP: *.chello.pl 16.10.03, 19:41
          • Gość: ojciec Re: Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu r IP: *.chello.pl 16.10.03, 19:45
            A może dzisiaj na >czacie< uda się "coś" wyjaśnić?

www2.gazeta.pl/czat/0,0.html
          • Gość: UFO Re: Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu r IP: 213.241.34.* 17.10.03, 12:24
            Chodzi o to, że na 60 nagrodzonych jest może 10 normalnych nauczycieli.A to oni
            pracuja z uczniami i bez nich nawet najlepszy dyrektor nic nie zrobi!!!!Często
            nauczyciel osiąga sukcesy dydaktyczne i wychowawcze wbrew dyrektorowi , ktory
            myśli głównie o0 papierach i podlizywaniu się zwierzchnikom!
            • Gość: matka Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 12:58
              Gość portalu: UFO napisał(a):

> Chodzi o to, że na 60 nagrodzonych jest może 10 normalnych nauczycieli.A to
              oni
              >
              > pracuja z uczniami i bez nich nawet najlepszy dyrektor nic nie zrobi!!!!
              Często
              > nauczyciel osiąga sukcesy dydaktyczne i wychowawcze wbrew dyrektorowi , ktory
              > myśli głównie o0 papierach i podlizywaniu się zwierzchnikom!

Drektorzy nie lubią madrych nauczycieli, lubią spolegliwych. wtedy są wielcy,
              jak dobrze kadzą władzom to i załtwią sobie medal od ministra edukacji.
              banda! po prostu banda!
              • Gość: ojciec Re: Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! IP: *.chello.pl 18.10.03, 13:29
                Ta banda już wie , że czarne chmury się nad nimi zbierają
                • god_mother Re: Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! 20.10.03, 20:36
                  Gość portalu: ojciec napisał(a):

> Ta banda już wie , że czarne chmury się nad nimi zbierają

Moze sprecyzuj ojciec swoja wypowiedz bo zabrzmialo to nie tyle zlowieszczo co
                  nieco smiesznie.
                  • powoli_mijaj_kalisz Re: Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! 20.10.03, 22:36
                    god_mother napisała:

> Gość portalu: ojciec napisał(a):
                    >
                    > > Ta banda już wie , że czarne chmury się nad nimi zbierają
                    >
                    >
                    > Moze sprecyzuj ojciec swoja wypowiedz bo zabrzmialo to nie tyle zlowieszczo
                    co
                    > nieco smiesznie.

* * * * * * * * * * * *

cmokaj ile chcesz !
              • god_mother Re: Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! 20.10.03, 20:35
                Gość portalu: matka napisał(a):

> Drektorzy nie lubią madrych nauczycieli, lubią spolegliwych. wtedy są wielcy,
                > jak dobrze kadzą władzom to i załtwią sobie medal od ministra edukacji.
                > banda! po prostu banda!

Jak ty brzydko sobie mowisz matka bylabym lagodniejsza:) Ciagle kradniesz mi
                nicka podszywajac sie pode mnie wiec juz teraz mam staly! A na oswiacie jak
                widac znasz sie jak kura na pieprzu.
    • Gość: ? Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: *.w3cache.pl / *.pl 18.10.03, 11:41
      ?
      • Gość: van Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: *.chello.pl 18.10.03, 14:06
        dzięki CI UFO za postrzeganie...
    • Gość: ? Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: 213.241.34.* 20.10.03, 16:17
      ?
    • Gość: ?? Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: 213.241.34.* 24.10.03, 14:32
      ??
    • Gość: ______________ Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: 212.160.235.* 26.10.03, 16:14
      • nauczyciel_dyplomowany Re: Nagrody Prezydenta Warszawy 27.10.03, 12:00
        Odpowiadasz na :

Gość portalu: ______________ napisał(a):

> _________________________________________________________________

Małgosiu!
        Ja też myślę ,że : ________________________________________________
        • Gość: UFO Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: 213.241.34.* 27.10.03, 15:32
          Mam na imię Danuta!
    • Gość: $ Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: *.w3cache.pl / *.pl 04.11.03, 15:53
      $
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka