Gość: van IP: *.chello.pl 14.10.03, 11:18 Witam! Gdzie można odnależdż listę nagrodzonych w dniu wczorajszym? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauczyciel_dyplomowany Re: Nagrody Prezydenta Warszawy 14.10.03, 13:29 Pani Dyrektor Szkoły Podstawowej Nr 195 ul. Króla Maciósia 5 składam moje gratulacje. P.S jak tam kac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 17:44 Maciósia??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
myslak Re: Nagrody Prezydenta Warszawy 14.10.03, 18:19 to ten Macióś, co był krulem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Nagrody przypadkowe głównie dla dyrektorów i IP: 213.241.34.* 14.10.03, 16:25 Nagrody przypadkowe(układowe!) gównie dla dyrektorów i innych urzędnikow niskiego szczebla! Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel_dyplomowany Re: Nagrody przypadkowe głównie dla dyrektorów i 14.10.03, 16:45 Gość portalu: UFO napisał(a): > Nagrody przypadkowe(układowe!) gównie dla dyrektorów i innych urzędnikow > niskiego szczebla! Jak zauważyłaś , to mnie interesuje tylko jedna osoba... A tak w ogóle to witam ,bo dawno nie widziałam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: 213.195.141.* 15.10.03, 08:50 Lista nagrodzonych jest dostępna na stronie Edukacji Warszawskiej: edukacjawarszawska.hi.pl/index.php?wiad=51 Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Mirowski dyrektor LXVII LO Mokotowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu raz, IP: *.w3cache.pl / *.pl 16.10.03, 12:07 no dwa. Kierownictwo Biura Edukacji jako premie kwartalne po 10 tys. pobiera rocznie polowę sumy (120tys) przeznaczonej przez prezydenta na nagrody dla nauczycieli(240 tys).Nagrodzonym gratuluje ochlapow z pańskiego stołu! A na liście do której Pan dyrektor kieruje sprytnie nie podano funkcji!Sa to prawie wyłącznie administratorzy, których kontakt z uczniem i wpływ(zwłaszcza pozytywny!) na ich oddzuialywanie na podopiecznych jest w praktyce żaden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:17 Zgadzajac sie w sprawie ochlapow mowie UFO: nie plec bzdur! Dyrektorzy szkol czy przedszkoli to nie sa tylko administratorzy, to nauczyciele, pedagodzy, ktorych wplyw na wychowanie uczniow jest znaczacy. Oddajmy cesarzowi co cesarskie i nie upraszczajmy sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu r IP: *.chello.pl 16.10.03, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu r IP: *.chello.pl 16.10.03, 19:45 A może dzisiaj na >czacie< uda się "coś" wyjaśnić? www2.gazeta.pl/czat/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Re: Taką nagrodę nauczyciel może dostać w życiu r IP: 213.241.34.* 17.10.03, 12:24 Chodzi o to, że na 60 nagrodzonych jest może 10 normalnych nauczycieli.A to oni pracuja z uczniami i bez nich nawet najlepszy dyrektor nic nie zrobi!!!!Często nauczyciel osiąga sukcesy dydaktyczne i wychowawcze wbrew dyrektorowi , ktory myśli głównie o0 papierach i podlizywaniu się zwierzchnikom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 12:58 Gość portalu: UFO napisał(a): > Chodzi o to, że na 60 nagrodzonych jest może 10 normalnych nauczycieli.A to oni > > pracuja z uczniami i bez nich nawet najlepszy dyrektor nic nie zrobi!!!! Często > nauczyciel osiąga sukcesy dydaktyczne i wychowawcze wbrew dyrektorowi , ktory > myśli głównie o0 papierach i podlizywaniu się zwierzchnikom! Drektorzy nie lubią madrych nauczycieli, lubią spolegliwych. wtedy są wielcy, jak dobrze kadzą władzom to i załtwią sobie medal od ministra edukacji. banda! po prostu banda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! IP: *.chello.pl 18.10.03, 13:29 Ta banda już wie , że czarne chmury się nad nimi zbierają Odpowiedz Link Zgłoś
god_mother Re: Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! 20.10.03, 20:36 Gość portalu: ojciec napisał(a): > Ta banda już wie , że czarne chmury się nad nimi zbierają Moze sprecyzuj ojciec swoja wypowiedz bo zabrzmialo to nie tyle zlowieszczo co nieco smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
powoli_mijaj_kalisz Re: Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! 20.10.03, 22:36 god_mother napisała: > Gość portalu: ojciec napisał(a): > > > Ta banda już wie , że czarne chmury się nad nimi zbierają > > > Moze sprecyzuj ojciec swoja wypowiedz bo zabrzmialo to nie tyle zlowieszczo co > nieco smiesznie. * * * * * * * * * * * * cmokaj ile chcesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
god_mother Re: Święta prawda, zwłaszcza o tym dupolizostwie! 20.10.03, 20:35 Gość portalu: matka napisał(a): > Drektorzy nie lubią madrych nauczycieli, lubią spolegliwych. wtedy są wielcy, > jak dobrze kadzą władzom to i załtwią sobie medal od ministra edukacji. > banda! po prostu banda! Jak ty brzydko sobie mowisz matka bylabym lagodniejsza:) Ciagle kradniesz mi nicka podszywajac sie pode mnie wiec juz teraz mam staly! A na oswiacie jak widac znasz sie jak kura na pieprzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: *.w3cache.pl / *.pl 18.10.03, 11:41 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: *.chello.pl 18.10.03, 14:06 dzięki CI UFO za postrzeganie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ______________ Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: 212.160.235.* 26.10.03, 16:14 _________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel_dyplomowany Re: Nagrody Prezydenta Warszawy 27.10.03, 12:00 Odpowiadasz na : Gość portalu: ______________ napisał(a): > _________________________________________________________________ Małgosiu! Ja też myślę ,że : ________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: 213.241.34.* 27.10.03, 15:32 Mam na imię Danuta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: Nagrody Prezydenta Warszawy IP: *.w3cache.pl / *.pl 04.11.03, 15:53 $ Odpowiedz Link Zgłoś