justyna014 Re: Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 28.07.06, 12:25 W tym teści mogły by być bardziej ciekawsze pytania bo narzazie są mega nudne;( Odpowiedz Link Zgłoś
katti27 Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 01.10.06, 20:12 CO DO RYSUNKOW: SA BARDZO MALE NIE WYRAZNE I MAJA MALO MIEJSCA NA STRONIE. WIECEJ ZAJMUJA REKLAMY I INNE RZECZY KTORYCH NIE POWINNO TU BYC Odpowiedz Link Zgłoś
nicolsonek Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 07.10.06, 10:19 Nic nie rozumiem...Komputery sa niemozliwe! Wykonalam test 3 razy,a komputer wciaz obniza mi iQ! Za pierwszym razem,kiedy spojrzalam na wynik ,bylam troszke rozczarowana...Kiedy spojrzalam na odpowiedzi,pomyslalam ,ze chyba na niektore pytanie troszke inaczej odpowiedzialam...Wiec zrobilam po raz drugi ,tym razem zapisujac odpowiedzi.Wynik wyszedl taki sam (121 iQ -W przekroju wieku 16-19 bo mlodszego rocznika nie bylo)Sprawdzajac odp. oczywiscie wyszlo,ze komputer zakreslil kompletnie INNE niz ja!Zrobilam po raz trzeci,sprawdzajac razem z poprzednimi odpowiedziami (Z pierwszych dwoch mialam 4 bledy,ktorych nie poprawialam -w koncu to ma byc prawdziwy test!) i nowu to samo-Zamiast w 2 pytaniu DYWAN-LINOLEUM...Sprawdzam dalej chociaz juz wiem ,ze po raz kolejny moj wynik jest sfalszowany.Kompletnie bez sesnu-po raz 4 nie bede tego robic! Odpowiedz Link Zgłoś
enlisa To nie jest test na inteligencję !!! 29.10.06, 14:42 Moim zdaniem to poprostu test na naszą (bez obrazy) głupotę. Czemu? Ponieważ tylko ludzie, którzy nie wychaczą tych wszystkich błędów w pytaniach napiszą go dobrze. Ludzie inteligentni analizują dłużej pytania z błędami - widzą ten błąd i nie mogą wybrać poprawnej odpowiedzi, bo oczywiście z logicznego punktu widzenia jest ona błędna. Oczywiście niektórzy ludzie inteligentni też dobrze rozwiązują test!!! Niech nikt się nie obrazi, bo to dotyczy ludzi, którzy robią takie testy, a nie tych, którzy go rozwiązują!!! Oprócz tego jak już zostało powiedziane - pytanie testowe nie mogą mieć dwóch rozwiązań zależnie od punktu widzenia!!! UWAGA!! Ja też nie zauważyłam wszystkich błędów! Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada_krk Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 24.11.06, 20:31 hahaha:D to ja się pochwalę, a co:) IQ 141. a mam dopiero 18 latek:) Odpowiedz Link Zgłoś
majeranek82 Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 03.03.07, 19:48 10-20 to 20-30 20-30 to 30-40 40-50 to 50-60 60-70 to 70-80 70-80 to 70-80 Odpowiedz Link Zgłoś
hot_chick Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 26.04.07, 17:15 Z..Y TEST NIGDY NIE PRÓBUJCIE GO ROZWIĄZYWAĆ!!!!!!!!!!!!! TO H..STWO JET PIE..IĘTE!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_kaska A Ja Widze Błąd 02.05.07, 17:48 Twierdzenie składa sie z założenia i TEZY Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 03.05.07, 12:44 Załamałem się na pytaniu: KTÓRY UKŁAD WYBIERASZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
posel_z_lehistanu Re: Do wszystkich pseudo inteligentów! 14.05.07, 00:40 Nie kompromitujcie się swoją głupotą, pytania są wwszystkie zrobione w miarę poprawnie, są oczywiste dla wszystkich tylko dla tej grupy przemądrzałych kretynów. Zupełnie rozwalają mnie te panienki, które piszą o IQ powyżej 120! Puknijcie się młotkiem w łepetynę, żadko która dziewczyna tyle posiada, a tu na forum 90 %. To chyba leczenie kompleksów lub zwykłe wasze marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
tuska1984 Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 23.06.07, 02:02 UWAGA !!! W tescie jest kilka bledow!!!! co to za test?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolinka Narodowy Test Inteligencji 65 pytań IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.08.07, 20:05 trudny był ten test ..... Odpowiedz Link Zgłoś
balanga9 Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 16.10.07, 18:06 Pytanie 54 błąd w odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
igor103 He He :P 09.05.08, 19:11 Pomimo że mam 14 lat to test zrobiłem na IQ 121. Odpowiedz Link Zgłoś
m.epi91 Re: Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 18.05.08, 09:17 Zapraszam do sprawdzenia swojego IQ w unijnym teście na inteligencję. www.iq-test.pl/?d=7968 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hotig Narodowy Test Inteligencji 2003 - 65 pytań 22.06.08, 14:07 zadanie 58 jest beznadziejne... w 1 i 2 mechaniźmie ciężarek jest przymocowany DO kołowrotków a nie do linki na kołowrotkach, czyli NIE DA SIĘ GO PODNIEŚĆ POCIĄGAJĄC ZA LINKĘ! Zresztą linka przechodząca przez kołowrotki przyczepiona jest do sufitu a nie do ciężarka... Tylko w mechaniźmie 3 linka jest przyczepiona do ciężarka i oplata kołowrotek. Jest bardzo dużo błędów w tym teście na IQ. Sądzę, że cały ten test zrobił jakiś głupek. Jak wcześniej ktoś wspomniał o zadaniu z pingwinkiem, domkami (ja akurat w nich zaznaczyłem poprawnie, ale zauważyłem, że wszystkie różnią się drzwiami, bo 1 nie ma klamki, 2 ma czerwoną po lewej stronie, 3 ma pionową, 4 poziomą. Z tą datą urodzin to już porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
brit885 Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 13.08.08, 16:38 śmiszne te pytania:D naprawde niektórzy nie maja co robic i układaja te głupoty.... wymyślcie lepszy test bo ten jest lipny. zna ktoś może PRAWDZIWY test na intelegencję??? Odpowiedz Link Zgłoś
brit885 Re: Narodowy Test Inteligencji 65 pytań 13.08.08, 16:43 to włsnie było dobre pytanie intelegentna osoba domysliłaby sie że chodzi o wiek szacowany rocznikowo.... z czego wynika że mają razem 50 lat...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pyra.pozn Narodowy Test Inteligencji 2003 - 65 pytań 22.09.08, 19:25 coś jest nie tak. test wiesza się na 19 pytaniu - nie ma opcji odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gostek.1 test jak test 14.10.08, 21:21 Test jak test - nic specjalnego. Pogłówkować troszkę było trzeba. 121 pkt. nie dużo, nie mało, choć na kilku pytaniach brałem kalkulator bo mnie już głowa bolała. :) Nie uważam, że były jakiekolwiek błędy - no, tylko jeden :) hmm... a może to wcale nie błąd? :) Ogólnie to warto rozwiązać kilka tego typu testów - ciekawe doświadczenia. OK. Powodzenia, Idę po trzecie pifko.. pa Odpowiedz Link Zgłoś